- 28 Şubat 2009
- 6.545
- 7
- 39
merhaba kızlar geçmişli okudum ama tek tek yazma kıvamında değilim 2 gündür alt katın tadilatı tak tuk sinirlerim alt üst sevgili eşim alt katta anacığının evini güzelleştiriyo haftasonumuz felç yani şekerciğin dediği gibi bugünlerde eşime gıcığım ne yapsa tepeme gidiyo bende sustum konuşmuyorum eymen uyuyo 3gündür uyku saatini öne çekme çabalarım işe yarıyo sanırım 10da uyumuş oluyo ama gelin görünki öğlen uykusuna ağlayarak dalıyo oyuncak oynucakmış sıpam
çok sıkılmış ve bunalmış vaziyetteyim bu ara kiloda aldım çıkıp alışveriş yapasım var 2 maaşsınız diyo herkes siz zenginsiniz şu zenginliği bir ben tadamadım :)) nasıl oluyosa artık üstüme bişey alacak olsam 40 kere düşünüyorum off offf çok bunaldım çok bide bayram geliyo ıyy ev temizle baklava yap çocukla ilgilen satma sar misafir ağırla şıkır şıkır giyin bayram gezmesine çık ıyyyy bursada adet ille şıkırdak giyincen ay hiç bana göre değil inadına giyecem bir kot bir buluz çekcem spor ayakkabıları zaten çocukla giyinmek süslenmek ayrı dert
merhaba nagihancım gerginsin bayağı bide o sesler seni iyice gergin yapıyodur ama bence değmiyo işte ben bunu çok iyi anladım boşver eşin yapsın sende eymenle bol bol vakit geçir zaten akşama kadar görüşemiyosunuz fırsat bu fırsat de..baklava ve sarmalardan bu tarafada gönder hamarat hatunn..şıkır şıkır giymekde adetmiş çok ilginç geldi bana ama iyiymiş