günaydın arkadaşlar oğuzu dün doktora götürdüm dinledi boğazına baktı ciğerleri temiz dedi
ama wbc düşmemiş 13,1 çıktı bu kezde hemşire çocuk çok ağlayıncada yüksek çıkabiliyor dedi ama moralim bozuldu.. doktorda bir enfeksiyon geçiriyo olabilir kendi kendine atlatabilir ateşi çıkarsa getir dedi kafam karıştı..
şimdide sarımsaklı yoğurt yedirmeye başladım belki enfeksiyonu kurutur diye.. çok şükür neşesi keyfi yerinde arada bir balgamlı öksürüğü var inş. oda hemen geçer..
bu gün kreş yarım günmüş öğleden sonra yanımda olcak yawru bi yandan seviniyorum bir yandan da eczane yoğun olursa zor durumda kalcam bakalım hayırlısı bu kezde kovulmazsam dahada kovulmam :)
saol cnm :)günaydın kızlar nasılsın prens ve prensesler nasıl geçmişi okuyamadım hepsinin dogum günlerini şimden teker teker kutluyorum ve öpüyorum oları iyik dogumuşlar mustafanın dogum günü arefe gününe geliyo bizde memlekete gidecez o gün eşim pastamızı alıp orda kutlayalım diyo ama annemler olamıyacak çünkü önce eşimin ailesine gidip bayramda ailemin yanında gececez napcaz bilmiyorum ... öncelikle şebnemcim cok gecmiş olsun seni en iyi yaşayan ben anlarım meleklerimiz cennete bizi bekliyorlar bize şefat edecekler canım sen cok güçlüsün nekadar şanslı evlatların eşin senin gibi birine sahipler...kızlar eşim ist. araba almaya gidiyordu salı günü bizide götürdü kız kardeşim var orda 3 aylık bebegi var görmemiştim annemde bebege bakmak için ordaydı onları görmek için gitik 2 gün kaldık mustafayı anneme bırakıp eşimle baya gezdik deniz havası aldık ve fark etiki biz hiç yalnız kalmıyoz okadar iyi geldik sanki 1 hafta tatil yaptık inş önümüzdeki ayda uzun göle gidcez mustafayı anneme bırakmayı düşünüyorum kızlar mustafa bebegi kıskandı eşim kucagına alıca annesine ver diyo baya baya kıskanıyo bunu görünce anladım ki mustafaya kardeş işini iyice erteledim
slm hanımlar şebnemcim çok geçmiş olsun cnm allahım evlatlarına uzun ve sağlıklı bir ömür versin çok zor ama sabır edmekten başka bişey gelmiyor evden hepsi allahtan
annemi geçirdim kalp kontrolünü olduk hiç sorun görünmüyor çok şükür tuğkaı götürmedim teyzesi ve babanesiyle kaldı 2 gğn aralıklrla çok sıkıldı öylen beni bir gördü geldi annem die sarıldı şıp şıp öptü kokladı kuzum özledinmi annecim beni dedim özledi dedi yarını nasipse ona ayırıcam kalabalık olur bayram haftası ama nagihan cnm yarın kk dan 4 kız zafer plazaya waffle yemeye gidicez yolun düşerse uğra canım arkadaşlarını görsün hava alsın biraz özledi zaten arkadaşlarını buzdolabında d.günü magnetleri yapışık gidip anne öykü diyor gidip magnei alıp fotosuna bakıyoruz
d.günleri kutlu olsun kuzuların şaka maka 2 yaşına geldiler kocaman adam oldular allahım nice güsel günlerini göstersin bizlereinş. hep güsel telaşları yorsun annelerini
saol cnm :)
bence orda da kutlayın annenlerde de nolcak ki iki kere kutlansa hatta ben 4ünde de bi pasta yapıp kutluycam kociş ben ve oğluş başbaşa :))) dçgünü kutlaması dediğin nedir ki bi hediye bi pasta...
gözünüz aydın kalp sorunu yokmuş annenin
başbaşa olmayı ne kadar ihmal ediyoruz dimi biz kocamla bu aralar çok kavga ediyoruz sanırım baş başa kalamdığımızdan her şeyi batıyor banadün elinde bi poşet var hışırdatmasına sinir oldum boğacaktım
kızlar bu arada 29 ekim bayramı tüm Türkiyede iptal oldu ben çok üzüldüm
bu msjı çooook beyendimtamda birlık beraberlık içinde olmamız gerektiği bu gunlerde cumhuriyet bayramını kutlamamız gerekmiyor mu,şehıtlerimiz ne çabuk unutuldu??...van depremini bahane ederek cumhurıyet torenlerini iptal etmek ne demek ya.ölu insanların bedenleri üzerinden ideolojik çıkar güden bir hükumete sahibiz.o kadar çok korkuyorlar ,cumhuriyet ve cumhurıyetçilerden kı olu bedenleri siper ettıler kendilerine.cumhuriyet bayramı sanki eğlence bayramı egemenlığımıze kavuşmamızı kutlamayacağızda neyı kutlayacağız allah aşkına..cumhuriyet onların değil bizim bayramımız.ben bayrağımı astım yarında oğluşumu sıkı sıkı giydirip,elımede bayrağımı alıp cumhurıyet meydanına gideceğim...
kızlar kusura bakmayın yeri değil belkı ama çok uzuldum ve doldum...
saol cnm :)
bence orda da kutlayın annenlerde de nolcak ki iki kere kutlansa hatta ben 4ünde de bi pasta yapıp kutluycam kociş ben ve oğluş başbaşa :))) dçgünü kutlaması dediğin nedir ki bi hediye bi pasta...
gözünüz aydın kalp sorunu yokmuş annenin
başbaşa olmayı ne kadar ihmal ediyoruz dimi biz kocamla bu aralar çok kavga ediyoruz sanırım baş başa kalamdığımızdan her şeyi batıyor banadün elinde bi poşet var hışırdatmasına sinir oldum boğacaktım
kızlar bu arada 29 ekim bayramı tüm Türkiyede iptal oldu ben çok üzüldüm
tamda birlık beraberlık içinde olmamız gerektiği bu gunlerde cumhuriyet bayramını kutlamamız gerekmiyor mu,şehıtlerimiz ne çabuk unutuldu??...van depremini bahane ederek cumhurıyet torenlerini iptal etmek ne demek ya.ölu insanların bedenleri üzerinden ideolojik çıkar güden bir hükumete sahibiz.o kadar çok korkuyorlar ,cumhuriyet ve cumhurıyetçilerden kı olu bedenleri siper ettıler kendilerine.cumhuriyet bayramı sanki eğlence bayramı egemenlığımıze kavuşmamızı kutlamayacağızda neyı kutlayacağız allah aşkına..cumhuriyet onların değil bizim bayramımız.ben bayrağımı astım yarında oğluşumu sıkı sıkı giydirip,elımede bayrağımı alıp cumhurıyet meydanına gideceğim...
slm hanımlar şebnemcim çok geçmiş olsun cnm allahım evlatlarına uzun ve sağlıklı bir ömür versin çok zor ama sabır edmekten başka bişey gelmiyor evden hepsi allahtan
annemi geçirdim kalp kontrolünü olduk hiç sorun görünmüyor çok şükür tuğkaı götürmedim teyzesi ve babanesiyle kaldı 2 gğn aralıklrla çok sıkıldı öylen beni bir gördü geldi annem die sarıldı şıp şıp öptü kokladı kuzum özledinmi annecim beni dedim özledi dedi yarını nasipse ona ayırıcam kalabalık olur bayram haftası ama nagihan cnm yarın kk dan 4 kız zafer plazaya waffle yemeye gidicez yolun düşerse uğra canım arkadaşlarını görsün hava alsın biraz özledi zaten arkadaşlarını buzdolabında d.günü magnetleri yapışık gidip anne öykü diyor gidip magnei alıp fotosuna bakıyoruz
d.günleri kutlu olsun kuzuların şaka maka 2 yaşına geldiler kocaman adam oldular allahım nice güsel günlerini göstersin bizlereinş. hep güsel telaşları yorsun annelerini
tamda birlık beraberlık içinde olmamız gerektiği bu gunlerde cumhuriyet bayramını kutlamamız gerekmiyor mu,şehıtlerimiz ne çabuk unutuldu??...van depremini bahane ederek cumhurıyet torenlerini iptal etmek ne demek ya.ölu insanların bedenleri üzerinden ideolojik çıkar güden bir hükumete sahibiz.o kadar çok korkuyorlar ,cumhuriyet ve cumhurıyetçilerden kı olu bedenleri siper ettıler kendilerine.cumhuriyet bayramı sanki eğlence bayramı egemenlığımıze kavuşmamızı kutlamayacağızda neyı kutlayacağız allah aşkına..cumhuriyet onların değil bizim bayramımız.ben bayrağımı astım yarında oğluşumu sıkı sıkı giydirip,elımede bayrağımı alıp cumhurıyet meydanına gideceğim...
Sen doğduğunda yağmur yağıyordu. Aslında yağmur değil yıldızlar ağlıyordu. Çünkü aralarından en güzel yıldız kayıp, dünyaya doğuyordu. İyi ki doğdun.
Sen doğduğunda yağmur yağıyordu. Aslında yağmur değil yıldızlar ağlıyordu. Çünkü aralarından en güzel yıldız kayıp, dünyaya doğuyordu. İyi ki doğdun.
Çok duygulandım utanmasam ağlıcam şimdi doğum günü kutlu olsun kuzumun şimdi pepe canım annem diye şarkı söylüo oda etkili galiba nice mutlu yıllara
Meralcim mertinde doğum günü kutlu olsun nice mutlu yıllara hep beraber inş. bende senin duygularına katılıyorum bugünün iptaline çok kızdık ailecek
Herkesin bayramı kutlu olsun vatanımıza milletimize allahım daha acı göstermesin
Kızlar geçen gün komşu kızı ısrarla kapıyı çaldı bende bütün gün takır takır öksürüğünü duydum kapıyı eşim açmıcaz dedi ama hiç vazgeçmedi neyse zilde çalınca anladık yanında büyükle geldi açtık ama kapıda söylendiğimizi hep duydu baktık anasıyla gelmiş cemrenin yüzüne doğru öksürüyor baktım burnuda akıyor anası ciğer filmi çektirdim bişi yok deyince aa bu grip dedim bizimkide sarılıyor uzak dur kızım dedim allahım ya gönlü olsun diye getirmiş bende dedim aman kardeşinde var çocuğum şimdi hasta olma sakın ne kadar bencil insanlar var ya açmıoz kapıyı utanmıyomusun birde hasta şapır şapır burnu akıyor geleyim sadede dün sabahı sabah ettik göreyim gönlü oldumu özgenin cemre süper hasta oldu dicem walla bir daha almıcam utansınlar kapıda geçen kış hep o kızdan geçti cemreye ... bir sürü laf edip günaha sokturdu hemde cemrem mahvoldu umarım bana ve bebişe geçmez