2009 Kasm Anneleri

slm güzel anneler ve tatlı bebekleri nasılsınız?ben iyiyim çok şükür çağanda öyle...iş yapıyorum bol bol kışlık ve yazlıkları ayırdım dolaplarımın içini düzelttim temizledim.sü
pürge takıp toz alıcam,yemek yapıcam daha ama çok yoruldum dinlenmek için mola verdim sizlerede bi bakayım dedim..geçmişi pek okuyamadım fırsatım olmadı inş herkes iyidir..

slm hanımlar şebnemcim çok geçmiş olsun cnm allahım evlatlarına uzun ve sağlıklı bir ömür versin çok zor ama sabır edmekten başka bişey gelmiyor evden hepsi allahtan

annemi geçirdim kalp kontrolünü olduk hiç sorun görünmüyor çok şükür tuğkaı götürmedim teyzesi ve babanesiyle kaldı 2 gğn aralıklrla çok sıkıldı öylen beni bir gördü geldi annem die sarıldı şıp şıp öptü kokladı kuzum özledinmi annecim beni dedim özledi dedi yarını nasipse ona ayırıcam kalabalık olur bayram haftası ama nagihan cnm yarın kk dan 4 kız zafer plazaya waffle yemeye gidicez yolun düşerse uğra canım arkadaşlarını görsün hava alsın biraz özledi zaten arkadaşlarını buzdolabında d.günü magnetleri yapışık gidip anne öykü diyor gidip magnei alıp fotosuna bakıyoruz

d.günleri kutlu olsun kuzuların şaka maka 2 yaşına geldiler kocaman adam oldular allahım nice güsel günlerini göstersin bizlereinş. hep güsel telaşları yorsun annelerini

geçmiş olsun cnm ciğerlerde bişey yoksa korkma öksrük için z.yağı+limon +bal yedrmeni öneririm çok rahatlatıyor

saol cnm :)
bence orda da kutlayın annenlerde de nolcak ki iki kere kutlansa hatta ben 4ünde de bi pasta yapıp kutluycam kociş ben ve oğluş başbaşa :))) dçgünü kutlaması dediğin nedir ki bi hediye bi pasta...

gözünüz aydın kalp sorunu yokmuş annenin
başbaşa olmayı ne kadar ihmal ediyoruz dimi biz kocamla bu aralar çok kavga ediyoruz sanırım baş başa kalamdığımızdan her şeyi batıyor bana dün elinde bi poşet var hışırdatmasına sinir oldum boğacaktım

kızlar bu arada 29 ekim bayramı tüm Türkiyede iptal oldu ben çok üzüldüm

tamda birlık beraberlık içinde olmamız gerektiği bu gunlerde cumhuriyet bayramını kutlamamız gerekmiyor mu,şehıtlerimiz ne çabuk unutuldu??...van depremini bahane ederek cumhurıyet torenlerini iptal etmek ne demek ya.ölu insanların bedenleri üzerinden ideolojik çıkar güden bir hükumete sahibiz.o kadar çok korkuyorlar ,cumhuriyet ve cumhurıyetçilerden kı olu bedenleri siper ettıler kendilerine.cumhuriyet bayramı sanki eğlence bayramı egemenlığımıze kavuşmamızı kutlamayacağızda neyı kutlayacağız allah aşkına..cumhuriyet onların değil bizim bayramımız.ben bayrağımı astım yarında oğluşumu sıkı sıkı giydirip,elımede bayrağımı alıp cumhurıyet meydanına gideceğim...

kızlar kusura bakmayın yeri değil belkı ama çok uzuldum ve doldum...

Son düzenleme:
bu msjı çooook beyendim

cnm aslında kalp sorunumuz ar anneme 3 ay önce 2 stent takıldı şimdi her ay gibi kontrolü var bugün efor yaptı dru gayet normal çok şükür
ahh ahh eşimle bir markete gidiyoruz başbaşa eskisi gibi nerde hatta bana bugün telde diyor akşamaçıkarız dimi bende dedim tabi cümbür cemat çıkarsak ama niyetim var kardeşimde burda artık arada sırada kesinlikle çbırakıcam tuğkanı 2 senedir sinemaya 1 kere gittim

slm kızlar bakıyorumda herkes başbaşa kalamadığından şikayetçi biz bu aralar havada soğuduğu için çağanı annemlere bırakıp çıkıyoruz bol bol ama sinemaya gitmedik hiç işlerimiz varsa onları hallettik gezdik dolaştık vs..akşamlarıda mısır patlatıp film seyrediyoruz yani çok şükür vakit geçirebiliyoruz başbaşa..çağan odasına kolay alıştı sadece ilk gün sıkıntı çektik o kadar..
meralcim sözlerinde çok haklsın canım benim duygularıma tercüman olmuşsun
gamzecim gçmiş olsun canım annene acil şifalar olsun
nurancım nerelerdesin şekerimm

bende üzüldüm ve ailecek düşüncelerini bizde paylaşıyoruz

kızlar nete son dakika gelişmesi düşmüş kızılay güvenparkta patlama olmuş 7 yaralı varmış

cnm kaçta orda olacaksınız ki eymenin 10da baharda randevusu var sonrada öğle uykusu sen yaz saatini ben gelebilirsem en kalabalık kadın ve çocuğun olduğu masaya çökerim

cnm sorma ya iptal oldu derse girdik çocuklar o kadar üzgündü ki, ben cumhuriyet tarihinde böyle bi şey ne duydum ne gördüm! 10 kasımı da iptal eder bunlar nolcak bayram tatilini birleştirirler. biz o hakkı onlara oy sandığında verdik. sana katılıyorum cumhuriyet bayramı Allah korusun ama işgal altında olsak bile kutlanması gereken bir bayram ki afet adı üstünde doğal bi olay! bugün vanda yarın başka bir şehirde depremler olacak burası deprem ülkesi ne yani abartmanın ne alemi var biz depremle yaşamayı öğrenmeliyiz, depremi normal karşılamalıyız. böyle iptal etmek filan saçma! kocaeli depremini de yaşadık biz. ama maksat başka! açtıracaklar ağzımı...
ay sabah beri sinirden ölücem

Sen doğduğunda yağmur yağıyordu. Aslında yağmur değil yıldızlar ağlıyordu. Çünkü aralarından en güzel yıldız kayıp, dünyaya doğuyordu. İyi ki doğdun.

Sen doğduğunda yağmur yağıyordu. Aslında yağmur değil yıldızlar ağlıyordu. Çünkü aralarından en güzel yıldız kayıp, dünyaya doğuyordu. İyi ki doğdun.

doğumgününüz kutlu olsun bircancım nice mutlu yıllara olsun

İYİKİ DOĞDUN HÜMA
İYİKİ DOĞDUN HÜMA
İYİKİ DOĞDUN İYİKİ DOĞDUN MUTLU YILLAR SANAAA

Son düzenleme:
meralcim doğumgününüz kutlu olsun nice mutlu yıllara olsun

İYİKİ DOĞDUN MERT
İYİKİ DOĞDUN MERT
İYİKİ DOĞDUN İYİKİ DOĞDUN MUTLU YILLAR SANAA

Merhaba Anneler, Anne Adayları

Kasım Annelerinin Kadinlar Kulubu Facebook Grup Adresi : Kasım Anneleri Facebook Grup

Kadinlar Kulubu Facebook Sayfa Adresi : Kadınlar Kulübü Facebook Sayfa

Kadinlar Kulubu Facebook Hesabı : Kadınlar Kulübü Facebook Profil

Kadinlar Kulubu Facebook Grup Adresi : Kadinlar Kulubu Facebook Grup

kasimanneleri@groups.facebook.com adresine mail atarak Kasım Anneleri Facebook grubuna ileti yollamış olursunuz. Yani facebook sayfasina girmeden oraya da ileti yollayabilirsiniz.

Aylara göre anne gruplarında yıllara göre ayırım yapmadık. Diğer gruplar böyle ayırımda bulunmuş bu tamamen kadınlar kulübü üyelerine ait bir gruptur.

Kasım Annelerinin Kadinlar Kulubu Facebook Grup için editor aramaktayız bu bilgiyide eklemek isterim ...

ayy çok güzel bir mesaj olmuş bu çok duygulandım
doğumgününüz kutlu olsun cnm benm...
allah güzel sağlıklı mutlu huzurlu ömürler versin inşallah
meralll sizin de kutlu olsun canımmm

cumhuriyetimiz de kutlu olsun inşallah çocuklarımız cumhuriyetlerine atalarına sahip çıkacaklar!

ben bildiğiniz gibiyim işte, truffle hazırtlığı yaptım dolapta bekliyorlar birazdan kalkıp diğer hazırlıkları da tamamlıcam erken die oyalanıyorum oğluşum uyuyor onu yıkadım pakladım uyuyacaktı tam anne meme dedi kıyamadım emzirdim doğumgünü değil ama kutluycaz ya kıyamadım işte

Çok duygulandım utanmasam ağlıcam şimdi doğum günü kutlu olsun kuzumun şimdi pepe canım annem diye şarkı söylüo oda etkili galiba nice mutlu yıllara
Meralcim mertinde doğum günü kutlu olsun nice mutlu yıllara hep beraber inş. bende senin duygularına katılıyorum bugünün iptaline çok kızdık ailecek
Herkesin bayramı kutlu olsun vatanımıza milletimize allahım daha acı göstermesin
Kızlar geçen gün komşu kızı ısrarla kapıyı çaldı bende bütün gün takır takır öksürüğünü duydum kapıyı eşim açmıcaz dedi ama hiç vazgeçmedi neyse zilde çalınca anladık yanında büyükle geldi açtık ama kapıda söylendiğimizi hep duydu baktık anasıyla gelmiş cemrenin yüzüne doğru öksürüyor baktım burnuda akıyor anası ciğer filmi çektirdim bişi yok deyince aa bu grip dedim bizimkide sarılıyor uzak dur kızım dedim allahım ya gönlü olsun diye getirmiş bende dedim aman kardeşinde var çocuğum şimdi hasta olma sakın ne kadar bencil insanlar var ya açmıoz kapıyı utanmıyomusun birde hasta şapır şapır burnu akıyor geleyim sadede dün sabahı sabah ettik göreyim gönlü oldumu özgenin cemre süper hasta oldu dicem walla bir daha almıcam utansınlar kapıda geçen kış hep o kızdan geçti cemreye ... bir sürü laf edip günaha sokturdu hemde cemrem mahvoldu umarım bana ve bebişe geçmez

hüma,mert,tarık doğum günleriniz kutlu olsun bal küpü yavrularım benim bahtınız hep açık,ömrünüz huzur ve mutluluklarla dolu olsun Rabbim anne babalarınızla birlikte hayırlı ömürler versin

cnm çok geçmiş olsun karşındaki anlayışlı olmayınca senin endişen boşa gidiyo ne sinir bozucu ya bu kadının 2 çocuğu var biri daha bebek gelme işte madem çocuğun hasta üffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…