2009 Kasm Anneleri

biz geçen gün toptan alışveriş yaptık d.gnü bahanesine; ama daha tarık almadı elinew
bide baabsı dün yoldan geldi ya gelirken kırmızı bi araba almış
:) sünneti ne zaman düşünüyosun

benim çıkmam lazım
cumartesine hazırlık olsun diye ev temizlicem bugün işe gitmedim yarın gidicem yarına da mutfak hazırlıklaırna başlarım kısmen bi de çarşı işleri var tabii anca yetişir.
cumartesi de yarım gün işe gitmem lazım off inş altından kalkarız ya çok iş olcak bi de 29 ekim ya yarım gün gene gitmem lazım neyse artık
görüşürüz kızlr

he bide bugün noldu anlatmayı unuttum acele anlatayım: tarık salondaydı kapıyı çektim mutfağa geçtim (salonda klima çalışıyo soğumasın dedim) kapılar tokmaklı kapı kolu yeirne tokmak var çeviriyorsun açılıyor tokmağın üzerinde düğmesi var bsınca kitleniyo tarık kendini kitlemiş benim yanıma gelmek isterken açamıyor da normal kapı kolu değil ya... öbür taraftaki anahtar da yamulmuştu eşim dün kaldırmıştı onu ben aradım buldum tarık salonda ağlıyor anneee anneee diye... zar zor açtım anahtarla tembihledim inş bi daha böyle bişey yapmaz bence anahtarla açmayı öğretmeliyiz kızlar başlarına böyle şeyler gelebilir aklınızda olsun diye anlattım...

[
bence sen fazla takıyorsun kafaya, belki de takmasan çocuğu da QUOTE=sekercik;21478177]cnm eşinden ayrı olmak çok zor hele ki bir çocuğun varken...
benim eşim de sık sık şehir dışına gider 2 gün 5 gün bazen 7-8 gün ama o kadar uzun gitmediydi hiç seni kısmen de olsa anlıyorum aslında. ama eğer siz de yanında gidemiyorsanız yapacak pek bir şey yok kabullenmekten başka.

o yüzden kendine iyi şeyler söyle hep bi de bi yerde okumuştum çocuk tv izlerken bilinçaltı açık olur ve ne söylersen anında alırmış tv izlerken ona güzel şeyler söylemek lazımmış mesela sen dünyanın en akıllı erkeğisin:) en güçlü insanısın. sen çok başarılı olacaksın gibi... olumlu şeyler yani sen de dener misin bunu)bir kere benim psikolojim iyi değil diye başlarsan cümleye o psikoloji hiç düzelmez!! ilaç kullanma tabii ki bağımlılık yapıyor o ilaçlar... ben olsam ben de kullanmazdım zaten dr lar vara yoğa ilaç yazıyor:) senin böyle kötü hissetmenin nedeni eşinden uzak olman... gerginsin, aslında çocuk normal, doktorlara götür bişeyi de yok diyecekler sen de biliyosun. içine sinmiyorsa bol bol yazı oku internetten kitaplardan. yok bir gariplik olsa biz sana deriz dimi:)))strese sokmasan çocuk konuşacak. bi de böyle denesen...
yani sen kafana takınca düzelmiyor ki durum, daha da beter oluyor, çocuk da geriliyor ve belki de konuşması gecikiyor, sen streslki oluyorsun ona kızdığında kendini kötü hissediyorsun zaten babası da yok bi de ben böyle davranıyorum diyorsun dimi. bu bir kısır döngüve sen bu zinciri kırmadığın sürece de böyle devam edip gidecek. herşey senin elinde. dünkü olay da bu nedenle gerçekleşmedi mi? tabii ki ben de kızıyorum bazen sinirlerime hakim olamıyorum bi tane patlatıyorum poposuna tarıkın, dayanamıyorum; ama sonra da oturup sabaha kadar ağlıyorum ben nasıl vurdum şuncacık çocuğa aklı ermiyor ki her şeye diye. senin davranışın da o hesap işte.
bence baştan de ki ben iyi bir anneyim benim oğlum gayet normal gelişiyor bişeyi yok, eşim de elbet işi bitince gelcek; şimdilik anne oğul bütün işleri beraber halledicez:) de; de ki, hayat sana güzel şeyler göndersin. (secret'ı okudun mu bilmiyorum ama orda diyor ki, eğer hep olumsuz şeyler söylersen sana olumsuz şeyler gönderir olumlu şeyler söylersen olumlu... yani kırk kere söylersen olur demek gibi bişey bu...
arkadaşım biliyorum haddim değil ama sen kendine o kadar çok haksızlık ettin ki tutamadım kendimi:) yanımda olsan emin ol omuzlarından sarsar heeey bi dakika dur ve kendine gel derdim... seni kırdıysam çok özür dilerim ama nolur artık kendine de çocuğuna da haksızlık etme... son derece normal anne çocuk ilişkisi bu...
seni de yavrucuğunu da çok öpüyoruz:)[/QUOTE]

yok canım ya kızarmmıyım. gerçekten dışardan bakan bir gzöe tabiki ihtiyacım var. aslında hergünüm böyle melankolik geçmiyor. dün biraz sıkkındım acısını oğlumdan çıkardım.
öğlen eve gttiğimde sarıldık öpüştük... bida öyle ileri gitmem inş...

bizim kapıların koluda aynından.ve mertde odada kılıtlı kaldı 5,6 ay once.20 dk kadr kaldı anahtarı bulamadım,oysa 100 kere baktığım çekmecedeymiş:).eşim işten geldide kılıdı kırıp açtı.o 20 dk omrumden omur gitmişti.şimdi tum anahtarların yedeklerini topladım bir yere korıdorda duruyorlar.mertde artık içerden kılıdı açıp kapatabiliyor,artık kalsada sorun olmaz:))

şekercik şu tarifin çok guzel bir seye benziyor ama uğraştırıcıda.kopyalayıp dosyaya attım.malzemeleri alayım,yapacağım...

hepinize cok tesekuur ederim kizlar konu ile alakali son mesajim hersey gecti ve ben kaldigim yerden hayata devam ediyorum.... iyiki varsiniz...

efeyi bu siralar cok dillenmis gordum :)) artik baskalarida anlar hale gelmis konusmalarini ama cir cir bocegi halt etmis yaninda vir vir virrrrr.... mircan asabi ve bebek gibi davranmaya basladi. netten arastirdim 4 yas sendromuna girmis yavrucugum. dort yasta sinirli herseyi tersleyen vede iki yasa geri donen bir donemmis. sabir sabir sabirrrr lazim missss.... efeye sert davraniyor kimseyi sevmiyor huysuzluk ve bana sabir deniyor nasil olacaksaaa..

darksea buyuk oglumda bende snein gibi yanlizdim evde sadece ikimiz oldugumuzdan cok konusma olmuyordu. mircan tek tuk konusuyor amatam konusmuyordu ne zaman komsu cocuklariyla parkla hasir nesir oldu o vakit konusmasi hizlandi. acaba sizde ayni konumdamisiniz oyleyse denizden bir kac yas buyuk cocuklarladiyalog kurmasini saglasan belki kisa surede degisikligi sende fark edersin. efe ise kalabalik bir ortamda oldugundan cabuk ve akici konusmaya basladi mircana nazaran. onun disinda kafana hic takma senin psikolojin bozulsa dahami iyi olur.. herseyi zamana birak canim uzulmeye hic gerek yok.inan zaman gectiginde insan bos yere ne kadfar cok uzuldugunu anliyor hele bide ikinciler olunca birincide ne kadar evhamli ne kadar sabirsiz oldugumuzu goruyoruz.

geldim canım geldim buralardayım dün eşim izinliydi evle uğraştık,dışarı çıktık çağana bayramlık aldım ..bugünde çağanı anneme bırakıp arkadasımla beraber sosoyete pazarına alışverişe gittik kendime bi tunik,bi hırka bide pantolan aldım ..ordanda arkadasa gittik annemde geldi daha sonra ordanda annemlere gittik eve gelmem 8 i buldu gelincede hemen çağanın kıyafetlerini yıkamak için makineye attım yemek yap ortalığı topla ancak gelebildim şimdide geçmişi okuyodum

cnm benm seni kıracak bir şey yazdım mı diye çekindim sadece...
tabii ki her gün anı olmaz cnm
iyi ki çabucak unutuyorlar dimi fındıklar...

ay biz kırmadan hallettik tarif ettim açabildi bi de anahtar çok ince ya yamulmuş ayy ben de çok fena oldum

valla bence çok uğraştırıcı değil sen benm diğer tarifleri görsen): konuştum az önce kesinleşti k.valdem eltim görümcem gelcek annemler bende zaten bugün temizlk yapamadım valla yarına kaldı o da.
mönüm şöyle hanımlar: truffle
puf pasta
kolay su böreği
civciv salata (kkdan buldum)
susamlı gevrek
lor kurabiyesi
bi de hazır pasta işte o da sanırım arabalı olcak tarık aabalı istiyomuş:)

cnmmm 3 yaş 4 yaş her biri ayrı dert yaaa iyi okumak öğrenmek lazımmm
anneler sabır taşı olsa gerek zaten babalar pek katılmıyor olaya. biz uğraşıyoruz habire.
kalabalık ortam fikrin doğru bence, biz de evde kalablığız ya bi de sık sık k.valdemlere gidiyoruz orda görümcem eltim 10-11 kişi oluyoruz valla bu aslında önemli yani sık sık bi yerlere götürmek lazım ben olsam güne filan girerdim kalabalık kalabalıktır. bi de tv çok izletmezdim az konuşuyorsa eğer.

bayramlıkları güle güle giysin çağan bey...
valla sosyete pazarlarını özledim burda pazar (eskişehire kıyasla tabii) minicik:) az gezsem öğrencilere rastlıyorum sevmiyorum hiç pazara çıkmayı ikide bir iyi günler hocam iyi günler hocam ohh sefanız bol olsun şekeriiimmm.... sen de güle güle giy tunikleri ben de çok severim. :)))

sağol canım teşekkür ederim vallaha bu sene tarz değiştirip tunik ve elbise giymeye başlıycam kemer,şal filan aslında hiç giymezdim ama merak sardım işte..

sağol canım teşekkür ederim vallaha bu sene tarz değiştirip tunik ve elbise giymeye başlıycam kemer,şal filan aslında hiç giymezdim ama merak sardım işte..

valla bence de kadınlara çook yakışıyor tunik elbise türü şeyler bi de altına uzun çizmeler topuklu filan bence çok şık:)
giyincez tabii genciz güzelizz

valla bence de kadınlara çook yakışıyor tunik elbise türü şeyler bi de altına uzun çizmeler topuklu filan bence çok şık:)
giyincez tabii genciz güzelizz

ya canım ben çizme filan giyemiyorum heleki topuklu hiç çok seviyorum,özeniyorum ama yok giyemiyorum bi adım bile atamıyorum haa bide saçlarımı boyatmayı düşünüyorum diyorum ya tarzımı değiştiriyorum

valla ben bayılıyorum öyle şıkşıkıdık gezmeye ama eşim de spor daha çok seviyor:) ne tezat dimi:))))
boyat canım boyat:)

ben hiç boyatmadım saçımı, daha zaman geçsin istiyorum bakalım seviyorum rengimi.

ama ben de siterim tarz değiştirmeyi...

şebnemcim kaç gündür yazıcam malum okuyamıyorum tam bile kim ne yazmış çok geçmiş olsun allah bağışladı canım seni ailene şükür bir daha böyle bir şey yaşanmaz inş. kimse yaşamasın allahım korusun herkesi çok kötü şeyler yaşamıssın ben olsam bu kaadar kolay toparlanamazdım maşşaallah sana canım cennette bir meleğin var canım onu düşün belki tesellin olur Allaha emanet olun
nagihancım bende öpme kimseyi desem işe yararrmı benimki sevgi kelebeği herkesi öpüp sevicek ben dışında ne öper nede öptürür bişi istemiyecekse

günaydın gördüğüm kadarıyla herkesten iyi haberler var çok şükür derya,şebnem,zeynep herkes iyi gibi şükürler olsun tek tek cvp yazamıyorum öğleden sonra tatil diye işler bira zyoğun öpüyorum herkesi

günaydın arkadaşlar oğuzu dün doktora götürdüm dinledi boğazına baktı ciğerleri temiz dedi
ama wbc düşmemiş 13,1 çıktı bu kezde hemşire çocuk çok ağlayıncada yüksek çıkabiliyor dedi ama moralim bozuldu.. doktorda bir enfeksiyon geçiriyo olabilir kendi kendine atlatabilir ateşi çıkarsa getir dedi kafam karıştı..
şimdide sarımsaklı yoğurt yedirmeye başladım belki enfeksiyonu kurutur diye.. çok şükür neşesi keyfi yerinde arada bir balgamlı öksürüğü var inş. oda hemen geçer..
bu gün kreş yarım günmüş öğleden sonra yanımda olcak yawru bi yandan seviniyorum bir yandan da eczane yoğun olursa zor durumda kalcam bakalım hayırlısı bu kezde kovulmazsam dahada kovulmam :)

cnm geçmiş olsun bozma moralini çocuk işte böyle böyle büyüyecekler...
ciğerleri temizse bence korkma enfeksiyon geçecektir. mikroba da alışmaları lazım
merak etme bişey olmaz kovulmazsın şekerim:))) onlar çok tatlı kimse kızamıyor ki

günaydın hatunlar...
dün gece tarık 1 civarı uyandı babası da al getir dedi tarık bunu duydu ya babaaa diye başladı bende mecbur aldım yanımıza ama kenarda yatmak istiyor düşecek diye korkuyorum üstünü açmak istiyor sıvcaklıyor biz üşüyoruz ikide bir memee diye uyanıyor canım çıktı sabah eşime eğe bi daha çocukla uyumak istiyorsan al çocuğu geç salonda yat beni rahat bırakın dedim bu ne yaaa benim kokumu duydukça heralde daha sık kalkıyor göğüslerim acıyordu emzirmekten bide kolum uyuşmuştu(( bide şimdi işe gidicem eve elip temizlik yapıcam pasta işini ısmarladık bakalım yarına olcak arabalı. bu akşam sarma da sarıcaz tarıkın banyosu olcak akşama doğru iş çok yani.. yarın zaten bayrama gidicem gelince de ikramları hazırlamaya devam....

gunaydınlarrrr;

nagihancım yarım gun çalışıyorsun ne guzel oğluşuna bugun erkenden kavuşacaksın.kolay gelsin...

serapcım geçmiş olsun canm.ciğerler temizmiş ya uzulme,bir an onca toparlar oğuz kuzusu.

deryacım alışverişler yapılmış,gezilmiş tozulmuş.gule gule kullanan.tarz değişikliği arada iyi oluyor.ben hiç beceremem oyle hanım hanımcık giyinmeyi.rahat edemiyorum.ama arada değişiklil ıyıdir..

şebnemcim valla bebişler dilli duduk oldular.aynen dediğin gibi vr vır birseyler soyleyıp duruyor yarı anlaşılır yarı anlaşılmaz:)

kızlar teşetaşın ne olduğu hakkında fikri olan varmı???bir suredir mertin kullandığı bir kelıme eşimin çalıştığı şirketinin ismine benzetıyorduk.ama ne alaka nerden bilecek diyorduk.meğerse benim kıbar oğlum teşekkur ediyormuş:))bu sabah çozdum bir sey verdiğimizde eline,arabanın çıkan lastığını takmamızı istediğinde kullanıyordaha bakalım neler gorecez çok tatlılar ya....

şaka maka yarın 2 yaşına giriyor.bugun temizliği halledeceğim.yarında sabahdan mutfak alışverişini halledip,biraz gezeceğiz,oğlende yemekleri hazırlamaya başlarım.çok teferruatlı hazırlığım olmadığından rahatım

günaydın kızlar nasılsın prens ve prensesler nasıl geçmişi okuyamadım hepsinin dogum günlerini şimden teker teker kutluyorum ve öpüyorum oları iyik dogumuşlar mustafanın dogum günü arefe gününe geliyo bizde memlekete gidecez o gün eşim pastamızı alıp orda kutlayalım diyo ama annemler olamıyacak çünkü önce eşimin ailesine gidip bayramda ailemin yanında gececez napcaz bilmiyorum ... öncelikle şebnemcim cok gecmiş olsun seni en iyi yaşayan ben anlarım meleklerimiz cennete bizi bekliyorlar bize şefat edecekler canım sen cok güçlüsün nekadar şanslı evlatların eşin senin gibi birine sahipler...kızlar eşim ist. araba almaya gidiyordu salı günü bizide götürdü kız kardeşim var orda 3 aylık bebegi var görmemiştim annemde bebege bakmak için ordaydı onları görmek için gitik 2 gün kaldık mustafayı anneme bırakıp eşimle baya gezdik deniz havası aldık ve fark etiki biz hiç yalnız kalmıyoz okadar iyi geldik sanki 1 hafta tatil yaptık inş önümüzdeki ayda uzun göle gidcez mustafayı anneme bırakmayı düşünüyorum kızlar mustafa bebegi kıskandı eşim kucagına alıca annesine ver diyo baya baya kıskanıyo bunu görünce anladım ki mustafaya kardeş işini iyice erteledim

Son düzenleme:
şekerciğim ve meralcim inş doğum günleriniz çok keyifli geçer bende yarın eymeni kontrole götürücem bakalım geçmişmi enfeksiyon
valla meral çok mutluyum öğlen eve gidicem diye zira gün geçtikçe daha çok özlüyorum zaman yetmiyo hatta eşime dün akşam müdahaleye geçmek istiyorum dedim şöyleki 24 saat çalışıp 48 saat evde olabilirim yani ayda 10 güne geliyo ama ozaman resmi tatil falan yok nöbet geldimi gideceksin çok çok iyi düşünmem lazım oğlum için hangisi daha iyi olur doğru karar vermeliyim iş olarak bakarsan geçmek istediğim işin sorumluluğu vs çok çok az buraya göre bilmiyorum ya

ohh sefanız olsun iyi yapmışsınız valla arada yanlız kalmak süper oluyo helede bıdıklar emin ellere teslimse bulduğun her fırsatı değerlendir esincim insanın aşkı tutkusu tazeleniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…