- 1 Ekim 2009
- 448
- 8
- 41
merhaba arkadaşlar nasılsınız.
benim psikolojim hiç iyi değil. zaten iyleşmesi içinde birşey yapmıyorum. dr verdiği ilaçları kullanmıyorum bağımlılık yapar diye :18:
eşim hala şehir dışında benim. dün telde denizin konuşamadığını filan kafama taktığımı söyledim. dert edecekbirşey yok bizim oğlumuzda böyle kabul et geç konuşacak fln diyo. bende eğer bir anne böyle şeyleri dert edip çözüm aramıyosa o anne değildir filan diyorum. bi baktım oğlum pijamasını çıkarmaya çalışıyo. meğer kakası gelmiş,(gelinve poposunu işaret eder)
tabi ben konuşmaktan çocuğa bakmamışım e oda konuşamadığından altına yapıvermiş.
niyeyse onun konuşamamasının ve babasının uzakta olamsının acısını ondan çıkardım. bağırdım, hatta 1-2 tanede poposuna vurdum.
ama içim yanıyo kavruluyo şimdi vicdan azabından...
ya inanmıyorum bide kafana takıyosun böyle bir şeyi ne kadar zeki bir çocuğun var farkında değilsin sanırım akıllı çocuklar daha geç konuşur kaldıki henüz geç bile değil daha 2 sine girecek yawrular dertmi arıyorsun dertsiz başına burda doktor bir yakınımız var çocuğu 3,5-4 yaşlarında konuşmaya başladı hiç bir şey konuşmuyordu ama hiç dert ettiklerini görmedim aman be ya zopayı sana atmak lazım bence :) sakın vurdum diyede canını sıkma bende her sabah ''akşam asla kızmayacağım'' diyorum ama muhakkak bişi yapıyor kızıyorum o kadarcıkta olur hatta bizimki bağımlılık yaptı çimdiklemeden uyumuyo sabah kreş var diye hemen uyusun istiyorum ama o şımarmaya devam ediyo tabi uykusuzluktan yapıyo bende çimdiği basıveriyorum popoya hemen uyuyo bende her sabah vicdan yapıyorum ama anneyiz biz yawrularımızın kötülüğü için birşey yapmıyoruz iki popoya vurma hakkımız var ne olmuş yani ay üzülme lütfen..