- 18 Mayıs 2009
- 2.101
- 9
selam kızlar nasılsınız haftosonundan sonra anlatıcaklar var demi hehe...bizde dün avm ye gittik hem yemek hem alışveriş yapalım dedik...eşim kendi dedi bide yola çıktık kalabalık park yeri yok söylendi durdu çocuğa bişeyler bakcam diyorum o gifio teknosaya giriyo sz bakın diyo adamlar bence bizi anlamıyo bayramlığımız var allahtan geçen yıldan kadife eteği ve gömleği var sadce lcw den yün bi yelek bakıcam ona uygun ve ayakkabı alıncak yağmurda başladımı dışarda iyice sinirlendi benimki aman napayım jkendi dedi çııkalım diye...kızlar bişey sorucam benim taşıncağım ev doğalgazlı uyku tulu giyermi sizce yinede...
merhaba kızlar..selam kızlar nasılsınız haftosonundan sonra anlatıcaklar var demi hehe...bizde dün avm ye gittik hem yemek hem alışveriş yapalım dedik...eşim kendi dedi bide yola çıktık kalabalık park yeri yok söylendi durdu çocuğa bişeyler bakcam diyorum o gifio teknosaya giriyo sz bakın diyo adamlar bence bizi anlamıyo bayramlığımız var allahtan geçen yıldan kadife eteği ve gömleği var sadce lcw den yün bi yelek bakıcam ona uygun ve ayakkabı alıncak yağmurda başladımı dışarda iyice sinirlendi benimki aman napayım jkendi dedi çııkalım diye...kızlar bişey sorucam benim taşıncağım ev doğalgazlı uyku tulu giyermi sizce yinede...
hasta olanlara çok geçmiş olsun valla benim elim kolum kalkmıyor uykum var yatasım var kızı uyuturken ben de uyuyacağım valla
larem tarçınlı kurabiyemdeki son aktiviteyi gördün mü? çok beğendim ya nasıl yapabilirim onu düşünüyorum o kadar malzeme nereden bulunur??
evet canım sabah bloğuna koyar koymaz gormuştum.birebir aynısı yapılamasa bile evdekı malzemelerle ve doğadan toplanarak yapılabilinir.ben mert daha kuçukken buna benzer birsey yapmıştım süpriz kutusu diye geçiyor onda boyle bir tema yok tabi elıne ne geçerse koyuyorsun sepete yada kutuya amaç çeşitlı dokuları hissetmesini sağlamaktı.
bu aktıviteden çok buyuteç ilgimi çektı mert herhalde bayılır bir buyuteci olsa,eğlencelı de annemde vardı diye hatırlıyorum onu alacağım en yakın zamanda:))
slm kızlar görüyorum ki haftasonu ve avm krizini hepimiz yaşamışız bu kadar mı uyar ya
eymende aynı dediğim dedik arabaya binmicek elimden tutmucak reyonların arasında koşuşturma oynadık yakalanmıyoda sıpa paşabahçe mağazasının kapısıda yakaladım yani talan edecektişuan gülüyorum ama o an kriz bana geldi eşim aradı bu akşam çıkıp alalım dedi C&A dan beğendim ben pantolonlarda hep iç astar var kazaklar vs güzel parasıda lcw den azıcık pahalı daıcman da bir bot beğendim oda 50 tl toplam eymenin bayramlıklar 120 tlyi bulacak kendime gelince hiççç bayramlık vs alasım yok
gamze,derya geçmiş olsun canlarım
nuran paşalarım güle güle giysin
şebnemden haberiniz var mı morali düzelmiştir inşallah
ay evet yalnız değilmişim diye sevinsen mı bilemedim.sizin sıpalarda aynıymış:)))bizim koskoca izmirde bir c&a mağazası yok ya.guzel şeyler oluyormuş gerçekdende,bir biz göremedik..mertte ozel bayamlık olarak birsey almadım bende zaten duzduk dolabını onlardan birseyler giydiririm artık.bende almam aslında bayramlarda birseyde giyecek birseyim kalmadı doğru duzgun zaten alacağım birkaç parça birsey o da bayrama denk gelecelk işte.
suzan yap o aktıviteyı eğlencelı olur.renklerını falan soylersiniz ,nesnenin adını tekrar edersiniz.
buyuteç kırtasıyelerda vardır sanırsam..
evet canm ya dün geldi ben de yattım oğlanı o oyaladı.ii hadi eşinin gelmesi çok iyi olmuş canım.sizin işiniz zor tabi yeni bi il yeni çevre yeni insanlar alışmak oldukça zordur.bende evlendiğimden bu yana aynı yerde oturuyorum.ya aslında kızkardeşimin durumunu biliyosunuz onunla son olaylardan sonrada görüşmediğimide o yüzden aslında doğumgününü biraz buruk geçircem ama yapmakta istiyorum çok ortada kaldım bi eşimin ailesi olsun istemiyorum işin içinden çıkamaz hale geldim o yüzden asıl doğumgününü eşim işteyken hafta içi yapmayı düşünüyorum
ayyy bizde ct kriz yaşadık:) ehue...günaydın kızlar nasılsınız keyifler nasıl
bizde herşey rutin geç uyuyan bir oğlum var
hava buz gibi kombiler açıldı kışlık montlar çıktı dün eymene bot ve bayramlık alalım diye çıktık hiçbişey almadan döndük sevgili eşim lcw deki hiçbirşeyi beğenmedi ben uygun olsun diyorum adam bunlar çok ince yok rengi güzel değil vs vs dün beni delirtti eymen durmuyo diye bir surat bir tafra bide yan komşumda bizimle gelmişti onlarada ayıp oldu madem istemiyosun gitmeyelim de bıraktım hiçbişeye bakmadım aldım eymeni dolaştırdım bırak dedim çocuğa söylenip durma yok avm çok kalabalıkmış yok pazar günü çıkılırmıymış trafik çokmuş ben sana çıkalımmı dediğimde aklın nerdeydi ayyy sinir oldum aslında derdi bursa spor maçı vardı ona yetişemicek diye söylendi eve geldik maça gitti bende gelince hiçç konuşmadım ben sabırsızımdır insanların yanında kavga etmemek için zor tuttum kendimi
anladı sanırım hatasını diyoki benim alyansımıda versek sana bir alyans alınırmı (uzun zamandır alyansımı değiştirmek istiyorum oda alyans takmıyo şunları birleştireyim diyodum vermiyodu )ne bileyim dedim cuma günü evlilik yıldönümümüzde özür dilerim biraz uzun oldu
ayyy bizde de her hafta aynı kavga kıyamettttgalba bu erkekler hep aynıııımerhaba kızlar;
nagihancım bir avm felaketide biz yaşadık,mert'in sayesindesabah kahvaltıya annemle ablam geldiler mert 10 'a doğru uyandığından oğlen kolay kolay uyumaz,havada iyiyken çıkalımda erkenden çokda kalabalık olmadan gidip gelirz dedik.bayram için bir seyler almak istiyordum kendime birde mertte kilotlu çorap vb ufak tefek eksikliklerini tamamlayacaktık.
a 2 dk elimizi tutmadı,kucakta istemiyor,arabasınıda kendi başına takılcak,mağazalara gircek çıkcak,kalabalıktı da bırakamadık dolaşsın.babası ilgilenirken bir iki mağazaya girdim onun çoraplarını aldım.annem ve ablam doğum günü için merte oyuncak aldılar.ben seçtım:))birde oyun hamuru aldım.baktım mert deliriyor,kendini yerlere attı resmen ne yapacağımı şaşırdım. okuduğum kıtaplar,yazılar,krız yonetimi vs hersey gozumun onunde uçuştu ama nafile ne yapsam kar etmedi oğlumu tanıyamadım resmen.saat gormuş onu istiyor oyunca değil gerçek bildiğimiz duvar saati.20,30 tl olsa alacam verecem o derece tutturdu.elıne yeni oyuncaklarını verdik(oyuncaklardan biride fisher pricenin eğitica saatıydi) biraz sakınleştı gibi oldu sonra o lanet mağazanın onunden tekrar geçme gafletınde bulunduk yıne aynı şeyleri yaşadık.ben kendime birsey bakamadan,2 lokma birsey yıyemeden ordanda sahile gidecektık,orayada gidemeden tıpış tıpış eve donduk..
geçmiş olsun şekercik.emmeye kaltığında ustune birseyler al canım emzirirken daha bir dikkat etmek gerekıyor biliyorsun.daha ne kadr emzireceksin tarık'ıben 22 ay emzirdikten sonra bıraktım ya şimdi ozluyorum ya ne guzel bir duyguymuş meğersem.
gule gule kullanın balonlarınızı,dergilerinizi,oyun hamurlarınızı.bizde aldık hamurlardan ama daha ellemedik oğlen uykusundan sonra bakacağız.dergiye bakmayı unuttum merttin huysuzluğundan soyleyımde eşim alsın gelirken bulabilirse..
playdoh.com da değişik fikirler var ondan yararlanabiliriz sankı..
ay evet yalnız değilmişim diye sevinsen mı bilemedim.sizin sıpalarda aynıymış:)))bizim koskoca izmirde bir c&a mağazası yok ya.guzel şeyler oluyormuş gerçekdende,bir biz göremedik..mertte ozel bayamlık olarak birsey almadım bende zaten duzduk dolabını onlardan birseyler giydiririm artık.bende almam aslında bayramlarda birseyde giyecek birseyim kalmadı doğru duzgun zaten alacağım birkaç parça birsey o da bayrama denk gelecelk işte.
suzan yap o aktıviteyı eğlencelı olur.renklerını falan soylersiniz ,nesnenin adını tekrar edersiniz.
buyuteç kırtasıyelerda vardır sanırsam..
benim almam lazımdı meralcim pantolonu kısa geliyo,botları olmuyo aslında almıcaktım ama umduğumdan fazla bir soğuk var bursada bu kış uzun olacak :)
şekercik çok güldüm ya hepimiz bu hafta aynı krizleri yaşamışız
sorma ya ben de okurken çok güldüm:)
cnm bence de bu kış soğuk olcak yıllardır ilk kez kalorifersiz kombisiz bi evde yaşıycamklima taktırcaz ama nasıl ısınca z napıcz bilmiyorum kızlar artık çocuk uyku tulumuyla yatıcak Allah bize acısın
ben de weniceyi seviyorum güzeül oluyor ürünleri biz tarıka weniceden kot pant penye tişört almıştık bide ince bi mont geçen yıldan kalın montu vardı bot da teyze kızı verdiydi büyük ama idare etçek zaten kışın çok çıkmaz dışarı
böyle işte.
derya ve gamze gecmis olsun kizlar umarim cabucacik atlatirsiniz.... sizin ogluslara da masallah salata bile yiyorlar hele tugkan turp bile yemis cgan da masallah ara sira babadan guzel huylar da ogreniyormus deryacigim ne guzel..... ben sabah kahvaltisindan baslamak uzere yesilliklerimi kirmizi ve yesil biberlerimi hergun yerim salataya bayilirim babamiz pek yemez yaaani yer de oyle istahla degil nartan da babaya cekmis sadece baligin yaninda porsiyonuna biraz marul biraz roka biraz sogan koyarsam kucucuk onu yer onun haticinde yemez avokado salatasi yiyordu onceleri simdi onu da yemiyor....
biryerde okumustum babanin yemek secimleri cocuklari anneden daha fazla etkiliyormus sasirmistim kocama dedimmm bol bol sebzeeee salata ama o da etcil yasamdir sebze yer ama etin yaninda olacak o kadar....
ben de hafta sonu cocuklara mother care deb alisveris yaptim indirimde pek birsey yoktu ikisine de uyku tulumu aldim icdis pamuk ici miflonlu mu deniyor ya ondan terletir mi acaba bilmiyorum ki ??? zaten nartan im terleyemiyor cocuk cok sicak olursa naparim iyi gibi gorundu once sonra dusundum bakalim icine termal atlet ve alti giydirsem uzrine uyku tulumunu bakayim bir deneyeyim...
buraya da kis geldi firtina kopuyor yine disar da bir de deniz kenari olunca pek bir hissediliyor firtina.... nartan cok ama cok gec uyudu cok isyankar oldu cok zorluyor beni bagiriyorum ben de uyu artik diye bana bagirmaaaaa diyor.... ananesi sirtini pispisliyormus uyuturken ananeeee bana vurma vurma diyormus yaaa bakar misiniz bilmise uffff daha da bilmis olacak bu bidiklar....
annemle kardesim geliyorlar tarcinli kek yapacagiz nartan cok seviyor daaaaa....
selam kızlar nasılsınız haftosonundan sonra anlatıcaklar var demi hehe...bizde dün avm ye gittik hem yemek hem alışveriş yapalım dedik...eşim kendi dedi bide yola çıktık kalabalık park yeri yok söylendi durdu çocuğa bişeyler bakcam diyorum o gifio teknosaya giriyo sz bakın diyo adamlar bence bizi anlamıyo bayramlığımız var allahtan geçen yıldan kadife eteği ve gömleği var sadce lcw den yün bi yelek bakıcam ona uygun ve ayakkabı alıncak yağmurda başladımı dışarda iyice sinirlendi benimki aman napayım jkendi dedi çııkalım diye...kızlar bişey sorucam benim taşıncağım ev doğalgazlı uyku tulu giyermi sizce yinede...
gamze,suzan geçmiş olsun sizlerede..
mert domates,salatalık ve soğana bayılıyor.birkaç kere marulla,roka verdim yemedi malesef.nuran bizdede durum aynı salata konusunda eşim aramaz ben yemeklerin yanında mutlaka yaparıms soyle en yeşıllıklısınden,lımonlusundan...
nurancım avm de bakıyorum mertin yaşındakı çocuklar ya arabalarındalar,ya kucaktalar yada anne babalarının ellerinden tutuyorlar.bizimkı senin deyımınle ozgur willy...inşallah buda geçici bir donemdir yoksa hiç çekılcek gibi değil(
geçen sene ben bulamamıştım mc de pamuklı uyku tulumu vardı da kalmamıştı,iyidir ya merak etme.gule gule kullansınlar yavrular.
deryacım sağol canım.sana yazdıktan sonra çıkmak zorunda kaldım kusura bakma.mert'e yemeğini yedirip uyuttum.
slm kızlar görüyorum ki haftasonu ve avm krizini hepimiz yaşamışız bu kadar mı uyar ya
eymende aynı dediğim dedik arabaya binmicek elimden tutmucak reyonların arasında koşuşturma oynadık yakalanmıyoda sıpa paşabahçe mağazasının kapısıda yakaladım yani talan edecektişuan gülüyorum ama o an kriz bana geldi eşim aradı bu akşam çıkıp alalım dedi C&A dan beğendim ben pantolonlarda hep iç astar var kazaklar vs güzel parasıda lcw den azıcık pahalı daıcman da bir bot beğendim oda 50 tl toplam eymenin bayramlıklar 120 tlyi bulacak kendime gelince hiççç bayramlık vs alasım yok
gamze,derya geçmiş olsun canlarım
nuran paşalarım güle güle giysin
şebnemden haberiniz var mı morali düzelmiştir inşallah