2009 Kasm Anneleri

ne hissettiğini çok iyi anlayabiliyorum canım ama yememezlik yapma güçsüz,halsiz kalırsın ye bişeyler lütfen .evet canım o kadar büyük hediyeler varsa yoksa onlar zaten rabbim onları bağışlasın bize amin canım amin..

sana katiliyorum tr de oyle boyle diyoruz ama drlar gercekten ( kotu niyette olanlar haric) cok iyi. ve kendilerini her konuda gelistiriyorla. son zamanda saglik sistemide cok degisti guzel oldu hastaneler hersey valla kiymetini bilin.

kardeslerim benim iyiki varsiniz siz. hepinizi cani yurekten opuyorum yanimda oldugunuz icin guzel dilekleriniz tesellileriniz icin. ama artik bu konu hakkiknda konusmak istemiyorum konustukca uzuluyoruz cunku. allahhepimize guzel gunler nasip etsin. buda gecer buda biter diyerek hepinizi allaha emanet ediyorum.. hayir gorunur ser olur ser gorunur hayir olur allahtan baska gerceyi bilen yok

zeynepcim ,2 bebeyle yalnız kalıvermişin allah kolaylıklar versin.mert 4.aydan 18.aya kadr nukun emziklerini kullandı.diş yapısında benim gorebildiğim herhangi bir anormallık yok.rahat oluyor kulan gitsin sadece hijyenine dikkat edeyım,sık sık kaynatayım,sık sık yenisiyle değiştireyım derdi oluyor...

deryacım oğle uykusunu biraz one alsan 2 saattende fazla uyumamasını sağlasan belkı erken uyur cağan geceleri.ben oyle yaptım sende dene bir istersen...

şebnemcim,gozyaşlarıma engel olamadım.ne duşunmuştuk ne oldu(((

allahın takdiri deyıp kabullenmek,2 harika yavruna sarılmak en iyisi sanırım.
artıkbu konuda konuşmak istemiyorum demişsin o yuzden uzatmak istemiyorum.allah sabır versın canım arkadaşım..

Son düzenleme:

şebnemcim sabah senin için bi merakla actım acaba ögrendimi yazdımı diye senin yazdıklarını okudukca kendi yaşadıklarım geldi aklıma seni en iyi yaşayan ben anlarımben 6,5 aylık kızımı dogurdumda yaşamıyacanı bile bile şubat kışında her gün 2 saat mesafedeki hastaneye süt sagmaya gidiyordum akşam eşimi aryıp evrak istemişler meger kızım ölmüş onu söylemek için cagırmışlar dr dedi erken dogdu için kesin özür kalırdı sizin için hayırlısı bu desede ben hiç bişey duymuyo anlamıyordum cok zor günlerdi mustafanın hamilelini hiç kabulenemedim bu da ölecek dogmuyacak diye...kızım öldü zamanlar keşek bi cocum olsay dı da onla avunsaydım dedim senin nur topu gibi 2 evladın var bunlarıda atlatacak kadar büyük kocaman yüregin var allah onlara uzun saglıklı ömür versin inan dogurup öpüp koklayamadan ayrılmak daha zor

Son düzenleme:
günaydın kızlar Şebnemcim çok üzüldüm ya tabi başta bakmazlarsa böyle olur gitti yavrucak ve senin e<iyetlerin dava açmak lazım başta neden bakılmıo böyle sorunlar çıkıo ya sana bişi olsaydı seni zehirleseydi bebiş o zaman kim hesap verecekti hayret bişi ya buradakiler salak tabi 3 4 haftalık başlıo kontroller töbe töbe allahım sabır versin canım size diğer çocuklarını size bağışlasın istersen bir kızda nasip etsin inş. sağlıklısından ne denir üzüntünü kalbimde hissettim((
deryacım sağol
meralcim nuk ha kullandı bende kullanıyom ama öle bişi duyunca sormak istedim birde avent alayım millet onu tavsiye ediyor bakalım

zeynepcigim allahim kolayliklar versin isin gercekten cok zor bu ikisiyle birini 6 aylik yapmis olmama ragmen birkac saatten fazla yalniz kalamiyorum o agliyor oburu kucak diye agliyor uffff bol sabir ve tez zaman da yanina birisini diliyorum sana... benim ikisi de emzik almadi rahat oldugunu soyledikleri an da denedim birsuru de cesit aldim ama almadilar
ama diger anneler gibi de ucuna tatli surup pekmez surup vermedim acikcasi isteseydi emseydi verecektim ama almadilar.... dis yapisi isallah bozulmaz bozuldu diyeni duymadim ben acikcasi cemre ye de bak sen emzige basladi demek onlarin da isi zor uzerlerine bir bebek gelince hele de cok ilgi isteyen bir bebekse....

opuyorum kuzucuklari seni de bol bolllll...

zeynepcigim vakit bulabilir misin bilmiyorum ama ticker i da degistir de durucuk ne kadarlik oldu arada bakalim sekerim....

deryacım oğle uykusunu biraz one alsan 2 saattende fazla uyumamasını sağlasan belkı erken uyur cağan geceleri.ben oyle yaptım sende dene bir istersen...

yok canım uyumuyo daha erken kendi öğlenleri kendi saatinde uyuyo ve artuk 2 saat bile uyumuyo 1 saat 10 dkka filan uyuyo akşam en erken yattığı saat 10 ..önce uyumuyo sabahta en erken 8 kalkıyo hatta ben kaldırıyorum öğlen uykusuna yatsın diye ona kalsa sabahta uyuyacak bugün 10 saat uyudu mesela..

zeynepcigim vakit bulabilir misin bilmiyorum ama ticker i da degistir de durucuk ne kadarlik oldu arada bakalim sekerim....
bugün itibariyle tam 1 aylık canım tickerı yapmak her zaman zor olmuştur canım inş. bu sefer kolay yaparım

sağol hayatım sana gıpta ile bakmakta hiçte haksız değilmşim 3 gün oldu yanlız kalalı ama o kadar yoruldumki anlatamam şu nişan geçsinde kardeşimi veya annemi kafalamayı düşünüyorum onlarda bıktılar artık evdeki kargaşadan abimin düğünü yazın bayağı yormuştu onları kız kardeşiminki daha az yorucu olur inş. bu seneki tatil planımıza bişi olmaz umarım enişte konyalı oralara gidicez herhalde :2:dün duruyu hep uyuttum emdi altını temizledim hop yatağa emzikte dalmasına yardımcı oldu yoksa uyumazdı abası zarar vermesin diye birde yemek yapmak var hem benim aç kalmamam için hemde cemreye bişiler yedirmek için ... oda abası gibi kucakta gezince susuyor yoksa hep kımıl kımıl kıpraşıo basıyor çığlığı bende emziğe bişi sürmedim 1 kere veriyom atıyor 2 ye atıyor 3.ye öle bir sinirli alıyoki allah kahretsin ver tamam der gibi..bazen cemreye kızıyom çok sonra deli gibi pişman oluyom kaç kere beşiğe çıkma teşebbüsünde yakkaladım tam dönüyom hop oraya koşuyor bide hızlı anlatamam üstüne boylu boyunca uzanacak ramak kala engel oluyom ben kızıyom o kahkaha atıyor kolunu bacağını sıkıştırıyom ahh az daha sabırlı olsam uyuyunca gidip gidip seviyom özlüyom pişmanlıkta var tabi haksızlıkmı yaptım kızıma ama ötekini görünce öle düşünmüyom offf çok duyusala bağladım hayırlısıyla kazasız belasız büyüsün yavrucaklarımız hepimizinkini allah korusun seninkiler nasıl canım aytes yemeğe başladımı nartan hastaydı sanırım yanlış hatırlamıyosam şimdi nasıl kuzucuk bizde sizi öpüyoz nanaktan bol bol(cemre kayşasını öle diyerek öpüyor)

iyi akşamlar kızlar kimsecikler uğramamışş..bizde çağanla pazara gittik dolaştık,terziye gitt,k geldik hava çok güzeldi

allah razi olsun meralcigim.allahin takdiri buymus ne diyim. seninde dedigin gibi iki oglumla avundum onlar olmasaydi cok zorlanirdim sanirim.

canim benim allah mustafaya hayirli uzun omurler nasip etsin insallah. seninki daha zordur sen gormussun o yuzden daha zor bide ilk olmasi tabii daha kotu. benim cocuklar varda onlarla teselli oldum hep. esim cinsiyetini sorup durdu bende onemi yok ki bilsem nolur bilmesem nolur belki bilsem iki kat articak kiz oldugunu duyunca daha bi uzulecegim ben ogrenmek istemiyorum dedim. ailemizde ilk defa boyle birseyle karsilasiyoruz herkez sokta. allah kimseye yasatmasin. senin kizin neden sebeb oyle oldu acaba biliyormusunuz. tekrar ayni acilari hatirlatmak istemezdim ama ilk defa oldugu icin bende arastiriyorum sebebleri

burada sistem buymus zeynepcigim 4 ay olmadan ve gerek gormeden ulturasona almiyolar. bizde bunun icin cok soyledik ama drlarin yapabilecegi bi sey yok sistem boyle diyolar. trde olanlari soyledik orda hep muayneden ucret alindigini makinennin parasini fazlasiyla cikardiklarini ama burda muayneden para alinmadigi icin 320 bin dolarlik makineye yatirim yapmanin gereksiz oldugunu soylediler ozel muaynehaneler. cunku gunes karti dedikleri bi kart var trde saglik karnesi gibi bisey hic bir ucret odemiyorsun ne dogum ne amiyat vb devlet cuzi miktar odeme yapiyor eh arada olan bizim gibi vatandaslara oluyo iste. ama benim durumumda daha erken ogrenseler de ne degisecek ki sonuc gene ayni olacakti tedavi yok cozum yok. her seyin hayirli olsun canim ne diyim artik allah diger cocuklarima ve cocuklariniza hayirli saglikli omurler nasip etsin

günaydın kızlar nasılsınız?bizde çağanın ateşi var biraz calpol verdim gece sürekli ağlayarak uyudu sabahta 7 gibi uyandı burnu filan çok akıyo kaç gündür perişan oldu yavrum bi acilemi götürsem acaba?

şebnemcim bizim hiç bir neden bulunamadı bi geçe de tam 3 hastaneye ambulansla acil gönderdiler bu hastanelerin biri özel universte diger üniverste hastanesi acılmayı durduramdılar ve dogum gercekleşti ben bu olaydan sonra 1 yıl araştırtım hiç bişe bulamadılar sancım geldi ben dogum sancısı oldunu bilmiyordum meger dogum sancısıymış en sonunda genetik olabilir dendi eşimde 7 aylık bence bazı şeyler ilahi acıklanamıyo ben yen evliken istemiyerek hamile kalmıştım aldırmayı bile düşünmüştü şimdi cok pişmanım bence allah bizi günaha sokmadan aldı öbür dünyada beni bekliyor

derya geçmiş olsun caganı bence götür bi hastaneye en azından ateşine baktır

slm kızlar nasılsınız oğlumu bugün erken uyuttum 12de uyuttum uyku saatini öne almaya çalışıcam geceleri 11:30 12lerde uyuyo benide afakanlar basıyı eşimle karşılıklı bir kahve içmeyeli uzun zaman oldu
içinde havuç patates,kereviz,soğan,bulgur,sarı ve kırmızı mercimek olan bir çorba ve tavuklu bezelyeli pilav yaptım eymen pilav makarna olmadan yemek yemiyo desem yalan olmaz bende pilavı şekillendiriyorum artık
çağana geçmiş olsun derya ben yün atlette buldum çareyi sende denesen sıcaklığı koruyo
zeynep nuranada sana da Allah yardım etsin cnm işiniz zor valla

ohh iyi yapmışsın canım afiyet olsunn eymenciğede sizede.bende tarhana çorbası ve ıspanak yemeği yapıcam..ya çağan ne makarna seviyo ne pilav zorla yediriyorumm..bu arada sağol nagişcim yün atleti hiç düşünmemiştim ama uyku tulumu giydirmiştim geçen sene çok faydasını görmüştüm bu senede alıcam ama hep elyaf var biyerde buldum oda bedeni yok onu bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…