kimi kime sikayet edeyim gelen rabbimden nagihancim. kader de varmis yasamamamk ne mumkun. isyan etmek kizmak birilerini suclamak neyi degistirecek. degistirecekse hepbirlikte isyan edelim dicem :)) ( buruk bir gulumseme) zor gunlerimde isin inanc kismiyla ilgilenmeye calisiyorumki kabullenmek atlatmak kolay olsun.. ama sizlede konustum cok rahatladim. evde yanlizim elim biseye gitmiyor bu saat oldu azima lokma koymadim cnaim hic bisey yapmak istemiyor boslukta gibiyim tek tesellim cocuklarim onlari dusundukce guc aliyorum. ne buyuk lutuf ne buyuk hediye rabbimizden cocuklarimiz degilmi. allah onlara zeval vermesin .simdilik ailemle bile konusmadim cok uzulecekler diye nasil soylicem bilmiyorum.
sana katiliyorum tr de oyle boyle diyoruz ama drlar gercekten ( kotu niyette olanlar haric) cok iyi. ve kendilerini her konuda gelistiriyorla. son zamanda saglik sistemide cok degisti guzel oldu hastaneler hersey valla kiymetini bilin.şekerim nasıl memleket yaaa böyle doktor mu olur böyle hastane mi olur bizde olsa ohooo bazen o kadar çok şikayet ettiğimiz memleketimizin güzel yanlarını göremediğimizi düşünüyorum.
tek çare dua etmek haklısın...
slm kızlar nasılsınız malum evime geçtim ve koşuyorum evde koşuşturma demek yavan kalır arada girip bakıyom ama okuyamıyorum ne yalan sölim çıkıom hemen minşler ve siz nasılsınız biz cemreni duruyu hırpalama çalışmalarına bazen yeniliyoruz 2 kere kafaya geçirdi bugünde elini çekiştirdi nasıl ağladıkuzum kafaya yiyince ağlamadı o kadar emzik almayan çocuk 2 yaşından sonra almaya başladı onsuz uyumuo annemlerde kardeşimin evlilik işi çıktı yanıma gelemediler hey yarabbim benim işim olacakya başka işler çıkar ortalığa neyse hayırlısıyla evlensin inş.anlayacağınız bu sebe çok yorucu geçiyor geçecek şubat tayinlerinide kaldırmış pek muhterem bakanımız 8ALLAH CEZASINI VERSİN )ANNEMLERE yakın olurdum eşim o kadar yol gitmezdi bitmiyor hamdolsun bu kadarla kalsın ..size bişi sorucam duruya emzik veriyorum nuk marka iyimi damak ve çene yapısını bozarmı acaba??cemreyi sallamaya alıştırdıkhalada canımıza okuyor salla babam salla bunu sallamadım aama öle yatırıncada uyumuyor emzikle dalıyor rahatım içinde bozarsam kızımın diş yapısını kötü ourum cemremin çok güzel sonra duru bana hesap sormasın ne dersiniz??
iyi akşamlar kızlarr kimsecikler yok
artık çağanı akşamları erken uyutamıyorum 11 den önce uyumuyo genelde şimdide gözleri kıpkırmızı oldu ama uyumuyo
zeynepcim kolay gelsin canım işin zor vallahi 2 çocuk bide taşınma annen olsaydı sana kolaylık olurdu kötü olmuş .emzik konusunda bi fikrim yok canım çağan emzik almadı hiç.cemrede durudan görüp emiyordur kötü olmuş oda
bircancım biz iyiyiz canım sen nasılsın?
slm kizlar hepiniz cok merak ettiginiz icin geldim iki satir yazip cikacagim.. haberler kotu keske iyi haber verebilseydim. daha cinsiyetini bile ogrenemedik ki sadece kafayla yogun bir sekilde ilgilenip baska hic bi seye bakmadilar bile. acil dr muza fax la bilgileri yolllayip dra tel actilar dr da bizi hemen cagirdi. sonuc bebegi alacaklarmis. gelisimi normal degilmis beyninde ve cigerlerinde su varmis. dogursam bile oluceke yada karnimda bir sure sonra olecekmis. normal dogum yaptirip erken dogum yaptiracaklarmis. baska bir yolu yokmu yapilacak bisey yokmu dedim. sadece daha genis capli arastirma yapilabilir neden kaynaklandigi bulunabilir ama sonuc alinamaz dedi dr. esimle aglastik cok uzulduk ama kader dedik nasip dedik. allah diger cocuklarimiza saglik omur versin dedik avunmaya calistik. iki hafta rapor verdi sadece evde dinlen okula gitme uzgunsun dedi. dr da cok uzuldu ben agladim kadin elimi tuttu teselli etmeye calisiyo azcik turkcede biliyodu insallah baska olur zaten cocuklarin var diyor. yaaaa kizlar ne bekliyorduk ne oldu. ikiz dedik kiz dedik ama sonuc gercekten supriz oldu hic aklimin ucundan bile gecmiyordu boyle bisey. karnimin buyuklugude suyun fazla olmasindan mis.. hayirda serde allahtan. diger sonuclari bekleyelim bakalim belki bi umit..
deryacım oğle uykusunu biraz one alsan 2 saattende fazla uyumamasını sağlasan belkı erken uyur cağan geceleri.ben oyle yaptım sende dene bir istersen...
bugün itibariyle tam 1 aylık canım tickerı yapmak her zaman zor olmuştur canım inş. bu sefer kolay yaparımzeynepcigim vakit bulabilir misin bilmiyorum ama ticker i da degistir de durucuk ne kadarlik oldu arada bakalim sekerim....
zeynepcigim allahim kolayliklar versin isin gercekten cok zor bu ikisiyle birini 6 aylik yapmis olmama ragmen birkac saatten fazla yalniz kalamiyorum o agliyor oburu kucak diye agliyor uffff bol sabir ve tez zaman da yanina birisini diliyorum sana... benim ikisi de emzik almadi rahat oldugunu soyledikleri an da denedim birsuru de cesit aldim ama almadilar
ama diger anneler gibi de ucuna tatli surup pekmez surup vermedim acikcasi isteseydi emseydi verecektim ama almadilar.... dis yapisi isallah bozulmaz bozuldu diyeni duymadim ben acikcasi cemre ye de bak sen emzige basladi demek onlarin da isi zor uzerlerine bir bebek gelince hele de cok ilgi isteyen bir bebekse....
opuyorum kuzucuklari seni de bol bolllll...
şebnemcim,gozyaşlarıma engel olamadım.ne duşunmuştuk ne oldu(((
allahın takdiri deyıp kabullenmek,2 harika yavruna sarılmak en iyisi sanırım.
artıkbu konuda konuşmak istemiyorum demişsin o yuzden uzatmak istemiyorum.allah sabır versın canım arkadaşım..
şebnemcim sabah senin için bi merakla actım acaba ögrendimi yazdımı diye senin yazdıklarını okudukca kendi yaşadıklarım geldi aklıma seni en iyi yaşayan ben anlarımben 6,5 aylık kızımı dogurdumda yaşamıyacanı bile bile şubat kışında her gün 2 saat mesafedeki hastaneye süt sagmaya gidiyordum akşam eşimi aryıp evrak istemişler meger kızım ölmüş onu söylemek için cagırmışlar dr dedi erken dogdu için kesin özür kalırdı sizin için hayırlısı bu desede ben hiç bişey duymuyo anlamıyordum cok zor günlerdi mustafanın hamilelini hiç kabulenemedim bu da ölecek dogmuyacak diye...kızım öldü zamanlar keşek bi cocum olsay dı da onla avunsaydım dedim senin nur topu gibi 2 evladın var bunlarıda atlatacak kadar büyük kocaman yüregin var allah onlara uzun saglıklı ömür versin inan dogurup öpüp koklayamadan ayrılmak daha zor
günaydın kızlar Şebnemcim çok üzüldüm ya tabi başta bakmazlarsa böyle olur gitti yavrucak ve senin e<iyetlerin dava açmak lazım başta neden bakılmıo böyle sorunlar çıkıo ya sana bişi olsaydı seni zehirleseydi bebiş o zaman kim hesap verecekti hayret bişi ya buradakiler salak tabi 3 4 haftalık başlıo kontroller töbe töbe allahım sabır versin canım size diğer çocuklarını size bağışlasın istersen bir kızda nasip etsin inş. sağlıklısından ne denir üzüntünü kalbimde hissettim((
deryacım sağol
meralcim nuk ha kullandı bende kullanıyom ama öle bişi duyunca sormak istedim birde avent alayım millet onu tavsiye ediyor bakalım
günaydın kızlar nasılsınız?bizde çağanın ateşi var biraz calpol verdim gece sürekli ağlayarak uyudu sabahta 7 gibi uyandı burnu filan çok akıyo kaç gündür perişan oldu yavrum bi acilemi götürsem acaba?
derya geçmiş olsun caganı bence götür bi hastaneye en azından ateşine baktır
slm kızlar nasılsınız oğlumu bugün erken uyuttum 12de uyuttum uyku saatini öne almaya çalışıcam geceleri 11:30 12lerde uyuyo benide afakanlar basıyı eşimle karşılıklı bir kahve içmeyeli uzun zaman oldu
içinde havuç patates,kereviz,soğan,bulgur,sarı ve kırmızı mercimek olan bir çorba ve tavuklu bezelyeli pilav yaptım eymen pilav makarna olmadan yemek yemiyo desem yalan olmaz bende pilavı şekillendiriyorum artık
çağana geçmiş olsun derya ben yün atlette buldum çareyi sende denesen sıcaklığı koruyo
zeynep nuranada sana da Allah yardım etsin cnm işiniz zor valla