günaydın kızlar nasılsınız?bizde çağanın ateşi var biraz calpol verdim gece sürekli ağlayarak uyudu sabahta 7 gibi uyandı burnu filan çok akıyo kaç gündür perişan oldu yavrum bi acilemi götürsem acaba?
cnm geçmiş olsun istersen uzak değilse bi götür ama acilde ne yaparlar bilemiyorum benim eski dr m bi şey oldumu hemen tel.le arardık ilaç söylerdi alırdık ama artık başka bi ile taşındık ben kadını aramaya çekiniyorum öyle bi dr bulmak lazımmmm
slm kızlar
ben de dünden beri kırık vaziyetteyim burnum akıyo başım felaket nedeni de oğlanın gece emmeye kalkması havalar soğudu ben kalkıyorum donuyorum sonra da böyle şifayı kaptım işte...
dün eşimin izin günüydü biraz gezdik akşam evdeydik işte.
ben oğluşumun doğumgününü 29 ekimde yapmaya karar verdim 4 kasım cumaya geliyo annemler o gün bayram için memlekete gidecekler bi gün de d.günü için kalın diyemem ct 29 ekim, ben bayrama katılır eve gelir son hazırlıkları yaparım eşimde evde olcak evi süsleriz akşama da misafirler yani k.valdem görümcem eltim gelir başkası gelmicek zaten dün balon aldık arabalı sade renk renk bi de dün oyun hamuru aldım kalıpları da var içinde dün akşam babasıyla oturup kalıp yaptılar ben hastayım diye yaklaşmadım pek. ayrıca dün oğluma pepee dergisi aldık çok sevindimmm tansaşta bulduk içinde çok güzel şeyler var en çok da hoşuma giden tarafı etkinlikleri 3 yaş altı üstü diye iki şekilde hazırlamış olmaları tabii oğlum pepeyi gördükçe deliriyo:) ayrıca balon hediyesi vardı onları da şişirdik oynadık akşam. boyama yaptık dergide. baya eğlendi velhasılı dün bizim sıpa. ama pepeyi bğendim tavsiye ederim bi meraklı minik bi pepe yeter zaten... bi de anneler için bölümü var o kısmı da güzel her anne bilinçli olamıyor ne yazık ki.
bizim oğlan da uyuyor kalkınca ne bulursa onu yicek:)))