- 28 Şubat 2009
- 6.545
- 7
- 39
slm kizlar hepiniz cok merak ettiginiz icin geldim iki satir yazip cikacagim.. haberler kotu keske iyi haber verebilseydim. daha cinsiyetini bile ogrenemedik ki sadece kafayla yogun bir sekilde ilgilenip baska hic bi seye bakmadilar bile. acil dr muza fax la bilgileri yolllayip dra tel actilar dr da bizi hemen cagirdi. sonuc bebegi alacaklarmis. gelisimi normal degilmis beyninde ve cigerlerinde su varmis. dogursam bile oluceke yada karnimda bir sure sonra olecekmis. normal dogum yaptirip erken dogum yaptiracaklarmis. baska bir yolu yokmu yapilacak bisey yokmu dedim. sadece daha genis capli arastirma yapilabilir neden kaynaklandigi bulunabilir ama sonuc alinamaz dedi dr. esimle aglastik cok uzulduk ama kader dedik nasip dedik. allah diger cocuklarimiza saglik omur versin dedik avunmaya calistik. iki hafta rapor verdi sadece evde dinlen okula gitme uzgunsun dedi. dr da cok uzuldu ben agladim kadin elimi tuttu teselli etmeye calisiyo azcik turkcede biliyodu insallah baska olur zaten cocuklarin var diyor. yaaaa kizlar ne bekliyorduk ne oldu. ikiz dedik kiz dedik ama sonuc gercekten supriz oldu hic aklimin ucundan bile gecmiyordu boyle bisey. karnimin buyuklugude suyun fazla olmasindan mis.. hayirda serde allahtan. diger sonuclari bekleyelim bakalim belki bi umit..
çok kötü oldummm şu anda tüylerim diken diken ve gözlerimden akan yaşlarr....sözün bittiği yer..çok geçmiş olsun canım evet hayırda şerde ALLAHtan rabbim efeye ve mircana uzun ömürler versinn böyle bi haberi hiç beklemiyodum ..ayakta durmaya çalış canım daha arkanda sana ihtiyacı olan iki tane gül gibi evladın var..rabbim sabır ve güç versin sana