2009 Kasm Anneleri

slm kizlar hepiniz cok merak ettiginiz icin geldim iki satir yazip cikacagim.. haberler kotu keske iyi haber verebilseydim. daha cinsiyetini bile ogrenemedik ki sadece kafayla yogun bir sekilde ilgilenip baska hic bi seye bakmadilar bile. acil dr muza fax la bilgileri yolllayip dra tel actilar dr da bizi hemen cagirdi. sonuc bebegi alacaklarmis. gelisimi normal degilmis beyninde ve cigerlerinde su varmis. dogursam bile oluceke yada karnimda bir sure sonra olecekmis. normal dogum yaptirip erken dogum yaptiracaklarmis. baska bir yolu yokmu yapilacak bisey yokmu dedim. sadece daha genis capli arastirma yapilabilir neden kaynaklandigi bulunabilir ama sonuc alinamaz dedi dr. esimle aglastik cok uzulduk ama kader dedik nasip dedik. allah diger cocuklarimiza saglik omur versin dedik avunmaya calistik. iki hafta rapor verdi sadece evde dinlen okula gitme uzgunsun dedi. dr da cok uzuldu ben agladim kadin elimi tuttu teselli etmeye calisiyo azcik turkcede biliyodu insallah baska olur zaten cocuklarin var diyor. yaaaa kizlar ne bekliyorduk ne oldu. ikiz dedik kiz dedik ama sonuc gercekten supriz oldu hic aklimin ucundan bile gecmiyordu boyle bisey. karnimin buyuklugude suyun fazla olmasindan mis.. hayirda serde allahtan. diger sonuclari bekleyelim bakalim belki bi umit..

çok kötü oldummm şu anda tüylerim diken diken ve gözlerimden akan yaşlarr....sözün bittiği yer..çok geçmiş olsun canım evet hayırda şerde ALLAHtan rabbim efeye ve mircana uzun ömürler versinn böyle bi haberi hiç beklemiyodum ..ayakta durmaya çalış canım daha arkanda sana ihtiyacı olan iki tane gül gibi evladın var..rabbim sabır ve güç versin sana

çok kötü oldummm şu anda tüylerim diken diken ve gözlerimden akan yaşlarr....sözün bittiği yer..çok geçmiş olsun canım evet hayırda şerde ALLAHtan rabbim efeye ve mircana uzun ömürler versinn böyle bi haberi hiç beklemiyodum ..ayakta durmaya çalış canım daha arkanda sana ihtiyacı olan iki tane gül gibi evladın var..rabbim sabır ve güç versin sana

amin canim amin. allah butun cocuklarimiza hayirli saglikli omurler versin deryacigim. cok sukur ki iki taneyi saglikla nasip etti. bizde hic beklemiyorduk boyle bisey dumura ugradim resmen. ulturason uzmani normal degil dedginde. ama ne diyim rabbim boyle istemis boyle olmus eyvallah diyebilmeyi inandigimi yasamayi nasip etsin.

şebnemmm yaaa ne diyosun çokk üzüldüm ama herşey de vardır bir hayır üzülmeyn diyemicem allahım sabır versin sana ve ailene çocuklarına uzun ömürler versin inşallah...

valla cnm gezerinkiler 10 tl idi bu viccoda çok meşhur ya hadi dedim 10 veren 5 daha verir deneyeceğim ama üzerinde antibakteriyel falan yazıyo bide altı yumuşaçık gezer gibi sert değil hareketini engellemez diye düşündüm dün 24 numara aldım babası bu küçük dedi bugün 25 aldım ayakkabıda 24 giyiyo sizinkiler kaç numara giyiyo

canim nartan da 23 giyiyor ama paqpa marka da diger markalar da degisiyor sanirim ama yine de 23 alirim iki corap ve ev ayakkabisi cok gelmez mi kizlar??

valla cnm yarın kuzenin (yani eşimin kuzeninin) nişanı var oraya gidicez kız evindeymiş nasıl yapıcam çocukla bilmiyorum saçlarımı toplatayım diyorum kalabalık çocuk açık fön yaptırırsam bunalırım

toplat canim ya da orgu ben hic yaptiramam orgu ama severim fenalik gelir oyle orgu

anammm nartanda mı gelecek bursaya resmen kış geldi çok soğuk bırrrrrrr kışı severimde şu çamaşırlar kurumuyo ya deliriyorum kurutma makinası alsam evde koyacak yer yok Allah'ım tez zaman da önce bana :KK1:sonra tümmmm kasım annelerine çok değil şöyle minimum 150 metrekare çocuk odalı,ebeveyn banyolu,geniş balkonlu,manzaralı bir ev nasip et ya Rabbimmmm aminnnn sizde amin diyin kızlar olur belki

burasi fena sicakti bugun tisortlerle dolastik su an da evin ici sicak sabaha karsi 4 gibi bir soguk oluyor sormayin sonra da neden usutuyoruz belli oluyor yani
bursa ya kis geldi demek canim dikkat edin kendinize haaa sen de su termal atletlerden al kendine nagihan disari gorevinde var iyi olur sicacik tutar

şebnemmm yaaa ne diyosun çokk üzüldüm ama herşey de vardır bir hayır üzülmeyn diyemicem allahım sabır versin sana ve ailene çocuklarına uzun ömürler versin inşallah...

amin cumlemize insallah.tabi insan seser beser ilk etapta uzuluyor simdi uzuntuyle inanc arasindayim garip bisey iste ne uzulmedim diyebiliyorum ne uzuldum. uzuldum desem rabbim darilacakmis gibi geliyor uzulmedim desem yalannnn oylede diyemiyorum. amenna herseyde bi hayir vardir allah daha beterinden korusun.

sebnemcigim cok uzuldum gozlerimden akan yaslara mani olamadim sok oldum ki sizi dusunemiyorum allahim dayanma gucu versin kuvvet versin
bugune kadar bakmazlarsa ne oldu ne bitti diye boyle gec ogrendin ve karninda da buyudu uffff yaaaa allahim yardim et arkadasima:KK43:

slm kizlar hepiniz cok merak ettiginiz icin geldim iki satir yazip cikacagim.. haberler kotu keske iyi haber verebilseydim. daha cinsiyetini bile ogrenemedik ki sadece kafayla yogun bir sekilde ilgilenip baska hic bi seye bakmadilar bile. acil dr muza fax la bilgileri yolllayip dra tel actilar dr da bizi hemen cagirdi. sonuc bebegi alacaklarmis. gelisimi normal degilmis beyninde ve cigerlerinde su varmis. dogursam bile oluceke yada karnimda bir sure sonra olecekmis. normal dogum yaptirip erken dogum yaptiracaklarmis. baska bir yolu yokmu yapilacak bisey yokmu dedim. sadece daha genis capli arastirma yapilabilir neden kaynaklandigi bulunabilir ama sonuc alinamaz dedi dr. esimle aglastik cok uzulduk ama kader dedik nasip dedik. allah diger cocuklarimiza saglik omur versin dedik avunmaya calistik. iki hafta rapor verdi sadece evde dinlen okula gitme uzgunsun dedi. dr da cok uzuldu ben agladim kadin elimi tuttu teselli etmeye calisiyo azcik turkcede biliyodu insallah baska olur zaten cocuklarin var diyor. yaaaa kizlar ne bekliyorduk ne oldu. ikiz dedik kiz dedik ama sonuc gercekten supriz oldu hic aklimin ucundan bile gecmiyordu boyle bisey. karnimin buyuklugude suyun fazla olmasindan mis.. hayirda serde allahtan. diger sonuclari bekleyelim bakalim belki bi umit..

cnmmm Rabbim sabrını versin inşallah hiç beklemediğimiz bir haber ne diyeyim ne yazayım bilmiyorum nasıl teselli vereyim :KK43:
çok şükür iki tane paşamız var Allah onlara uzun ömürler versin off offf

ii akşamlar hanımlar oku oku btiremedim allah muhabbetinizi arttırsın
şebnemcim üzüldüm ya allahım evlatların sağlık sıhat versin insan tam benimsiyor alışıyor oldukça zor olucaktır cnm herşey allahtan hiç üzülme allahım yine nasip eder inş. istediğiniz zaman :KK43:

kızlar rekor ya maşallah

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)

leadangel nagieymen+ sebnem34 derfat+ begonvil07+ bircan

sebnemcigim cok uzuldum gozlerimden akan yaslara mani olamadim sok oldum ki sizi dusunemiyorum allahim dayanma gucu versin kuvvet versin
bugune kadar bakmazlarsa ne oldu ne bitti diye boyle gec ogrendin ve karninda da buyudu uffff yaaaa allahim yardim et arkadasima:KK43:

valla nuran sana katılmamak mümkün değil bugüne kadar bakılsaydı hem anne bu kadar hazırlanmamış olurdu hemde bebek büyümemiş
dualarımız seninle cnm Rabbim sana yardım etsin :KK43:

şebnemcim göz yaşlarımı tutamadım cnm Allah sabır versin sana ve çocuklarına sağlık eşinle ağız tadı versin inşallah demek hayırlısı buymuş :KK43:((

kızlar ne kdar çok konuşmuşsunuz ya bu gece kocamın doğumgünü oku oku adamla ilgilenemedim bi daha bu kadar çok konuşmayın emi?
iyi geceler:KK43:

EDit: kızlar ya bu kafayla yanlış smiley yapmışım üzgünüm..

Son düzenleme:
hepinize ayri ayri cok tesekkur ederim allah razi olsun. sizleri de uzmek istemezdim hic kotu haber vermeye pek alisik degilim iyiyi paylasip kotuyuicimde saklardim hep. ama bu sefer oyle olmadi kusuruma bakmayin. bende ne diyecegimi bilemiyorum artik herseyin hayirlisi olsun....

valla nuran sana katılmamak mümkün değil bugüne kadar bakılsaydı hem anne bu kadar hazırlanmamış olurdu hemde bebek büyümemiş

şekerim nasıl memleket yaaa böyle doktor mu olur böyle hastane mi olur bizde olsa ohooo bazen o kadar çok şikayet ettiğimiz memleketimizin güzel yanlarını göremediğimizi düşünüyorum.
tek çare dua etmek haklısın...

hepinize ayri ayri cok tesekkur ederim allah razi olsun. sizleri de uzmek istemezdim hic kotu haber vermeye pek alisik degilim iyiyi paylasip kotuyuicimde saklardim hep. ama bu sefer oyle olmadi kusuruma bakmayin. bende ne diyecegimi bilemiyorum artik herseyin hayirlisi olsun....

canım saçmalama tabii ki her şeyi paylaşıyoruz burda paylaşıcaz da hep, yoksa çatlarız... Üzüntümüzü de paylaşıcaz azalsın diye. saklama içinde hiç ne zaman kendini kötü hissedersen yaz. böyle bir duygu yaşamadım ben ama içim öyle sızlıyor ki... bunun kusuru olmaz biz burda hep birbirimizin elinden tuttuk neler neler anlattık göz yaşımızı da kahkahamızı da anlattık Allah sana kolaylık ve sabır versin
ben de kocamın yanına gideyim bana trip yapıyor çıktı odadan ama napiim bu daha önemli..
iyi geceler tekrar.

sebnemcim olurmu öyle şey ya sevinçler paylaşıldıkça çoğalır üzüntüler paylaşıldıkça azalır öyle düşünme ne olur olumlu düşün olumlu olsun canım lütfen

canım saçmalama tabii ki her şeyi paylaşıyoruz burda paylaşıcaz da hep, yoksa çatlarız... Üzüntümüzü de paylaşıcaz azalsın diye. saklama içinde hiç ne zaman kendini kötü hissedersen yaz. böyle bir duygu yaşamadım ben ama içim öyle sızlıyor ki... bunun kusuru olmaz biz burda hep birbirimizin elinden tuttuk neler neler anlattık göz yaşımızı da kahkahamızı da anlattık Allah sana kolaylık ve sabır versin
ben de kocamın yanına gideyim bana trip yapıyor çıktı odadan ama napiim bu daha önemli..
iyi geceler tekrar.

yazdıklarına katılıyorum canım aynen
bu arada eşinininde doğum günü kutlu olsun,nice mutlu yıllara olsun canım

iyi geceler kiszlar gozlerim kapaniyor ama bu sok la ben de nasil uyurum bilmiyorum.... opuyorum hepnizi....

iyi geceler canım ben yatamıyorum malesef çağan uyudu ama eşim gelmedi henüz işten sabahta erken gidecek ama ben 0 saatte kalkmam sanırım

cnm benim bizde alışık değiliz seni böyle görmeye hem ne kusuru bizler kardeş gibi olduk keşke yanında olabilsek hep beraberde acına ortak olabilsek birbirimize çok uzağız ama acını paylaşan kaç yürek var emin ol yanlız değilsin bizler varız iyi günde kötü günde (valla kızlar hepinizin adına konuştum ama hissediyorum ki aynı düşünceler içindesiniz)
herkese iyi geceler

kimi kime sikayet edeyim gelen rabbimden nagihancim. kader de varmis yasamamamk ne mumkun. isyan etmek kizmak birilerini suclamak neyi degistirecek. degistirecekse hepbirlikte isyan edelim dicem :)) ( buruk bir gulumseme) zor gunlerimde isin inanc kismiyla ilgilenmeye calisiyorumki kabullenmek atlatmak kolay olsun.. ama sizlede konustum cok rahatladim. evde yanlizim elim biseye gitmiyor bu saat oldu azima lokma koymadim cnaim hic bisey yapmak istemiyor boslukta gibiyim tek tesellim cocuklarim onlari dusundukce guc aliyorum. ne buyuk lutuf ne buyuk hediye rabbimizden cocuklarimiz degilmi. allah onlara zeval vermesin .simdilik ailemle bile konusmadim cok uzulecekler diye nasil soylicem bilmiyorum.

X