- 18 Mayıs 2009
- 2.101
- 9
nurancım duzelcek tabi mertden biliyorum.cidden çok benzetıyorum aytesin hallerini mertte bizim yemek sorunumuz fazla olmuyordu yalnızca.
dogduğun ankı renkleri cilt,saç aynı,mızmızlığı,gece uyanmaları aynı
geç emeklemesi aynı vs vs..
sen yazınca aklıma geldi acaba hareket alanı kısıtlı diyemı mızmızlar.bak az kalmı bir yaşa sonra rahatsın mızmızlık falan bitecek daha uyumlu bir bebiş gelecek..
sagol meralcigim ne kaldi ki sura da 1 hafta sonra 7 aylik sonrasinda 5 ay kadar daha var :::))))
günaydın hanımlar bende yeme konusunda çok muzdaribim ben fazla takıyorum ama farkındayım yeme olayına takmış vaziyetteyim oda ısrarla beni cezalandırıyor kilosu süper hep sağlıklı şeyler yesin die çabalıyorum ama artık kendi yeme zevkleri var dediğiniz gibi malesef sağlıklı şeylerden uzaklaşıyorlar
bende sürekli tv veya oyunla yedirenlerdenim buna rağmen yemediği çok zamanlar oldu doğdu 20 gün beni emmedi hep denedim ısrar ettim sağdım verdim o yudu ben sağıma geçtim ayakta emzridim ninniyle emzirdim daha doğrusu denedim 20 günde pes etti emdi 6,5 ay zorla emzirdim sonrasındada bugüne dek zorla yedirdim hep uğraşmalı oldu öğünlerimiz bizim doumdan ihtibaren bazen gerçekten çıldırtıyor ne yaparsam yemiyor nurancım yazın süper buna ilave bende öyle şeyler varki bütün arabaların kapılarınuı açıp sen kapat annecim diyipmi yedirmedim kapatınca sil baştan
dün öylen mesela 12 li boya kalemlerini tek tek kutusuna yerleştirdikte yedik tabi bunu 10 kez tekrarladık dün akşam ise calıo açtık baloncuk yapıyordu istedi bende yapıcam die şu baloncuk yapan köpüklü oyuncağının sebebine yedi ben baloncuk yapıp diğer elimlede besledim hergün yeni bişey bulşmak zorundayız konserve kavanozlarınımı çıkarmadım mutfaktan kepçelrmi gelmedi offf off
bu annelere hayranim zaten yaraticilik konusunda seni de tebrik ederim canim.... ben de normal kilolu cocuklarimin daha da kilo vermelerine ne sekilde olursa olsun
izin veremem vitaminli seyleri sebze balik meyve yedirmeye gayret ederim oyunla yiyorsa oyunla sarkiyla ne olursa iste... ve zaten aytes bugun meyve puresini
agzini sapirdatarak yedi masallah benim de keyfim yerine geldi masallah ogluma yavas yavas alisacaktir sanirim ben de hemen panik olurum zaten...
UOTE=darkseaa;21299940]bu arada bugün oğlumun, gözümün nurununun, hayat ışığım denizimin doğum günü....
seni çooooook seviyorum. dünyanın een güzel şeyisin sen annem... hayatın anlamlı tarafısın. benim en değerli parçamsın. senin benim bedenimde oluşman
bir mucize. düşündükçe allahın büyüklüğü karşısında şaşıp kalıyorum. ve şükrediyorum, seni bize verdiği için.....[/QUOTE]
dogum gunun kutlu olsun annesinin denizi nice mutlu yillaraaaaaa... ayy gozlerim doldu ne guzel yazmissin masalllah ikinize de....