2009 Kasm Anneleri

nurancım duzelcek tabi mertden biliyorum.cidden çok benzetıyorum aytesin hallerini mertte bizim yemek sorunumuz fazla olmuyordu yalnızca.

dogduğun ankı renkleri cilt,saç aynı,mızmızlığı,gece uyanmaları aynı:KK43:
geç emeklemesi aynı vs vs..

sen yazınca aklıma geldi acaba hareket alanı kısıtlı diyemı mızmızlar.bak az kalmı bir yaşa sonra rahatsın mızmızlık falan bitecek daha uyumlu bir bebiş gelecek..

sagol meralcigim ne kaldi ki sura da 1 hafta sonra 7 aylik sonrasinda 5 ay kadar daha var :::))))

günaydın hanımlar bende yeme konusunda çok muzdaribim ben fazla takıyorum ama farkındayım yeme olayına takmış vaziyetteyim oda ısrarla beni cezalandırıyor kilosu süper hep sağlıklı şeyler yesin die çabalıyorum ama artık kendi yeme zevkleri var dediğiniz gibi malesef sağlıklı şeylerden uzaklaşıyorlar
bende sürekli tv veya oyunla yedirenlerdenim buna rağmen yemediği çok zamanlar oldu doğdu 20 gün beni emmedi hep denedim ısrar ettim sağdım verdim o yudu ben sağıma geçtim ayakta emzridim ninniyle emzirdim daha doğrusu denedim 20 günde pes etti emdi 6,5 ay zorla emzirdim sonrasındada bugüne dek zorla yedirdim hep uğraşmalı oldu öğünlerimiz bizim doumdan ihtibaren bazen gerçekten çıldırtıyor ne yaparsam yemiyor nurancım yazın süper buna ilave bende öyle şeyler varki bütün arabaların kapılarınuı açıp sen kapat annecim diyipmi yedirmedim kapatınca sil baştan
dün öylen mesela 12 li boya kalemlerini tek tek kutusuna yerleştirdikte yedik tabi bunu 10 kez tekrarladık dün akşam ise calıo açtık baloncuk yapıyordu istedi bende yapıcam die şu baloncuk yapan köpüklü oyuncağının sebebine yedi ben baloncuk yapıp diğer elimlede besledim hergün yeni bişey bulşmak zorundayız konserve kavanozlarınımı çıkarmadım mutfaktan kepçelrmi gelmedi offf off

bu annelere hayranim zaten yaraticilik konusunda seni de tebrik ederim canim.... ben de normal kilolu cocuklarimin daha da kilo vermelerine ne sekilde olursa olsun
izin veremem vitaminli seyleri sebze balik meyve yedirmeye gayret ederim oyunla yiyorsa oyunla sarkiyla ne olursa iste... ve zaten aytes bugun meyve puresini
agzini sapirdatarak yedi masallah benim de keyfim yerine geldi masallah ogluma yavas yavas alisacaktir sanirim ben de hemen panik olurum zaten...

UOTE=darkseaa;21299940]bu arada bugün oğlumun, gözümün nurununun, hayat ışığım denizimin doğum günü....

seni çooooook seviyorum. dünyanın een güzel şeyisin sen annem... hayatın anlamlı tarafısın. benim en değerli parçamsın. senin benim bedenimde oluşman
bir mucize. düşündükçe allahın büyüklüğü karşısında şaşıp kalıyorum. ve şükrediyorum, seni bize verdiği için.....[/QUOTE]

dogum gunun kutlu olsun annesinin denizi nice mutlu yillaraaaaaa... ayy gozlerim doldu ne guzel yazmissin masalllah ikinize de....

hos geldin nurancigim nasilsin canim. senin bidiklar nasil ataturk oglumuzun yemesi duzeldimi

selam sebnemcigim mizmizzz aytes izin vermedi ki iki satir kelam yazayim ufff neyse ki bakicisi yetisti de uykusu gelince de mizmiz uyutuyor simdi iyiyim canimcim aytes bugun meyve puresini oyun bile olmadan direk agzini sapirdatarak yedi ya bir ohhh dedim keyfim yerinde onlar yiyince sanki ben doyuyorum sebnemcigim sen nasilsin canim meraklisin tabi hadi az kaldi... efecige de bonjour....

sebnem gitti tabi ben yazana kadar.... ataturk kasli oglusum yiyince keyfi de iyi oldu kikir guldu bana uazaktan masallahhhh oglusumaaaa:nazar:

sebnem gitti tabi ben yazana kadar.... ataturk kasli oglusum yiyince keyfi de iyi oldu kikir guldu bana uazaktan masallahhhh oglusumaaaa:nazar:

yok canim burdayimda HEM VARIM HEM YOKUM :)) krese gitcem ya cocuklari giydiriyorum masallah ayetese annesini de mutlu etmis. ilk etapta degisik tatlara istemez tepki veriyolar ama sonra tekrar deneyince damaklari alisiyor degisik tatlara bak ne guzel duzelicek insallah. fotolarda kilo olarak iyi gozukuyor aytes nartanda iyi masallah fazla evham yapma sende.. bu arada bonjeur sanada :KK66: ca va bien ( sava bien okunusu) nasilsin demek hani ara sira esine boyle kucuk cumlelerde kurup sasirtabilirsin onu :)) su fransizcada anlamadigim sey o kadar cok bos harf yazip okumuyolar ki isleri gucleri yokmus yani

deryacım sen caganı anlatırken mustafayı biri bana anlatıyomuş gibi geliyo bizimde babamız aynı ben cocua ceza veriyom eşim kayırıyo benim yok hayır dedimi eşim yapıyo ben cıldırtıyo kendinden büyük cocukları bile dövüyo caganla biaraya gelseler birbirlerin döverler heralde

sanırım döverler canım canım oda işte biri kızıp ceza verince diğerinin kayırmasından dolayı böyle geçimsiz oluyolar,şımarıyolar..artık birileriyle plan yapmaktan korkar oldum..mesela biraz önce arkadasım aradı oğluna diş bulguru yapıyomuş yarın nasıl gideceğimi düşünüyorumm

efecik uynadi kapinin ordan el salliyo bana hava daha karanlik yanimada gelmiyo cok komik bi tip ya bu cocukkk ..
uynadinmi sen diyorum viyy uyandimm diyo. o viy demedi beni olduruyo gulmekten..
yeme konusu su anda bizdede sorun ama tinlamiyorum cunku bizimkilerin bi donem istahsizlik bi donem bol yeme gibi bir huyu var bende oyleyim saniirm bana cekmisler o sebeb uzulmuyorum artik. saglik kilodan once gelir bence. sebze et balik yiyolar herseyi yiyolar zaten ara vermeleri fazla kilo aliminida durduruyo :)))))

ayy efenin bu laflarıda beni öldürücek çok hoş ya

deryacigim okudum ve cok kotu oldum nagihan cok guzel aciklama yapmis canim babanizin tarzi bu degismez buyuk ihtimal sen de takma senin oglunsa onun da oglu sen en azindan yararli seyler de yediriyorsun dusunsene annesi oyle olan cocuklar napsi??? cagan yine sansli oyle annaller de var umurlarinda degi; cocuk ne yemis ne icmis....

nagihan sen nasilsin canim.... eymen daha iyi degil mi????

ayy bir göreve gittim geldim herkes dağılmış muhabbetten geri kaldım ya :KK43:
oğluma vicconun ev ayakkabısını aldım 15 tl akşamada kilotlu çorapla çıt çıtlı badi alıcam bugün dr ile görüştüm idrar kültürümüz çıkmış 20 bin bile fazlayken 50 bin çıkmış değeri yarın gel ilaçları değiştirelim dedi cnm sıkılmadı değil ama geçecek babanneside üzüldü akşama kadar evde bu çocuk nerden kaptı acaba kakasındanmı kaptı diyo
babasıda demezmi bu kadar mikrop varda neden ateşi çıkmadı diye hah dedim bide bunu getir aklına tamam olsun :KK1:

deryacigim okudum ve cok kotu oldum nagihan cok guzel aciklama yapmis canim babanizin tarzi bu degismez buyuk ihtimal sen de takma senin oglunsa onun da oglu sen en azindan yararli seyler de yediriyorsun dusunsene annesi oyle olan cocuklar napsi??? cagan yine sansli oyle annaller de var umurlarinda degi; cocuk ne yemis ne icmis....

nagihan sen nasilsin canim.... eymen daha iyi degil mi????

valla nurancım genel durumu keyfi iyi çok şükür ama tahlil değerleri üsttede anlattığım gibi iyi değilmiş geçecek inşallah birazda burnu akıyo ama ben eskisi kadar paniklemiyorum başta korkmuştum ama artık iyiyim daha 1 ay önce depresyonun eşiğinden dönmüş olarak artık daha rahat olmaya gayret ediyorum sen nasılsın paşalarım nasıl aytes yemiş yemeğini maşallah

ayy bir göreve gittim geldim herkes dağılmış muhabbetten geri kaldım ya :KK43:
oğluma vicconun ev ayakkabısını aldım 15 tl akşamada kilotlu çorapla çıt çıtlı badi alıcam bugün dr ile görüştüm idrar kültürümüz çıkmış 20 bin bile fazlayken 50 bin çıkmış değeri yarın gel ilaçları değiştirelim dedi cnm sıkılmadı değil ama geçecek babanneside üzüldü akşama kadar evde bu çocuk nerden kaptı acaba kakasındanmı kaptı diyo
babasıda demezmi bu kadar mikrop varda neden ateşi çıkmadı diye hah dedim bide bunu getir aklına tamam olsun :KK1:

gule gule kullansin canim eymen ayakkabilarini nasil olacak acaba terletme yapar mi bana da bilgi veririsen ben de alayim canim.... uzulme nagihancigim ilaclarini icer iyilesir cok buyuk seyler olmasin da... kapmistir biryerlerden hala hersey nartan in agzinda engellyemiyorsun ki gecmis olsun kuzuya....

valla nurancım genel durumu keyfi iyi çok şükür ama tahlil değerleri üsttede anlattığım gibi iyi değilmiş geçecek inşallah birazda burnu akıyo ama ben eskisi kadar paniklemiyorum başta korkmuştum ama artık iyiyim daha 1 ay önce depresyonun eşiğinden dönmüş olarak artık daha rahat olmaya gayret ediyorum sen nasılsın paşalarım nasıl aytes yemiş yemeğini maşallah

iyi yapiyorsun canim ikisi de ateslendi ya benim de ben de bu sefer panik yapmadim nasil olsa dusecek dedim enin de sonun da sen de isallah kullanir ilaclari tez zamanda iyilesir anneee aciyorrrrrrr demesinde hic kiyamam...... burnu da gecer yesil degilse hafiftir merak etme yarin ve pazar bir bakarsin sen ona hicbirseycigi kalmaz annesi...

gule gule kullansin canim eymen ayakkabilarini nasil olacak acaba terletme yapar mi bana da bilgi veririsen ben de alayim canim.... uzulme nagihancigim ilaclarini icer iyilesir cok buyuk seyler olmasin da... kapmistir biryerlerden hala hersey nartan in agzinda engellyemiyorsun ki gecmis olsun kuzuya....

valla cnm gezerinkiler 10 tl idi bu viccoda çok meşhur ya hadi dedim 10 veren 5 daha verir deneyeceğim ama üzerinde antibakteriyel falan yazıyo bide altı yumuşaçık gezer gibi sert değil hareketini engellemez diye düşündüm dün 24 numara aldım babası bu küçük dedi bugün 25 aldım ayakkabıda 24 giyiyo sizinkiler kaç numara giyiyo

iyi yapiyorsun canim ikisi de ateslendi ya benim de ben de bu sefer panik yapmadim nasil olsa dusecek dedim enin de sonun da sen de isallah kullanir ilaclari tez zamanda iyilesir anneee aciyorrrrrrr demesinde hic kiyamam...... burnu da gecer yesil degilse hafiftir merak etme yarin ve pazar bir bakarsin sen ona hicbirseycigi kalmaz annesi...

valla cnm yarın kuzenin (yani eşimin kuzeninin) nişanı var oraya gidicez kız evindeymiş nasıl yapıcam çocukla bilmiyorum saçlarımı toplatayım diyorum kalabalık çocuk açık fön yaptırırsam bunalırım

ayyy kizlar cikmam lazim ptt ye ve notere gitmem lazim nartan i uyandirayim da cikalimmmm

anammm nartanda mı gelecek bursaya resmen kış geldi çok soğuk bırrrrrrr kışı severimde şu çamaşırlar kurumuyo ya deliriyorum kurutma makinası alsam evde koyacak yer yok Allah'ım tez zaman da önce bana :KK1:sonra tümmmm kasım annelerine çok değil şöyle minimum 150 metrekare çocuk odalı,ebeveyn banyolu,geniş balkonlu,manzaralı bir ev nasip et ya Rabbimmmm aminnnn sizde amin diyin kızlar olur belki

ben geldim kimsecikler kalmamis bi mine var ama oda mesgul MINE :)) fazlada durmucam zaten pc acik bakip geri gidiyorum cocuklari goturdum krese kocisi uynadiracagim sindi yarim saat kirkbes dakkaya cikiyoz insallah

slm canlarrrr nasılsınz pek takip edemiyorum sohbet etmeyi özledim vallahii ya bizde bu gün anıtkabire gittik ordn gençlik prarkınaaa sonraa luna parkaa falan gezdik sonra neslim arabada uyuya kaldı hooop ordu evineee şimdi ytıyo bende fırsat bu fırsat attım kendimi burayaaa:))) günlrimiz iyi geçio ama nesliiii çokk mızmızzz haaa bide şarkı söylüyooo gel gell gellll acımıcakkk diyooo sonraaada pepee peeepee peppeee ağlıyyuuuu çok kom,ik yaaa

ben geldim kimsecikler kalmamis bi mine var ama oda mesgul MINE :)) fazlada durmucam zaten pc acik bakip geri gidiyorum cocuklari goturdum krese kocisi uynadiracagim sindi yarim saat kirkbes dakkaya cikiyoz insallah

aaaaaa aşkolll yazıyodumm kızzzz demek gitmedinn daha hadi hayırlıyla gidin gelin cevap verin bizeeee öptüm seniii veee yavrucaklarınıııı...

X