valla cnm gezerinkiler 10 tl idi bu viccoda çok meşhur ya hadi dedim 10 veren 5 daha verir deneyeceğim ama üzerinde antibakteriyel falan yazıyo bide altı yumuşaçık gezer gibi sert değil hareketini engellemez diye düşündüm dün 24 numara aldım babası bu küçük dedi bugün 25 aldım ayakkabıda 24 giyiyo sizinkiler kaç numara giyiyo
canim nartan da 23 giyiyor ama paqpa marka da diger markalar da degisiyor sanirim ama yine de 23 alirim iki corap ve ev ayakkabisi cok gelmez mi kizlar??
valla cnm yarın kuzenin (yani eşimin kuzeninin) nişanı var oraya gidicez kız evindeymiş nasıl yapıcam çocukla bilmiyorum saçlarımı toplatayım diyorum kalabalık çocuk açık fön yaptırırsam bunalırım
toplat canim ya da orgu ben hic yaptiramam orgu ama severim fenalik gelir oyle orgu
anammm nartanda mı gelecek bursaya resmen kış geldi çok soğuk bırrrrrrr kışı severimde şu çamaşırlar kurumuyo ya deliriyorum kurutma makinası alsam evde koyacak yer yok Allah'ım tez zaman da önce bana
sonra tümmmm kasım annelerine çok değil şöyle minimum 150 metrekare çocuk odalı,ebeveyn banyolu,geniş balkonlu,manzaralı bir ev nasip et ya Rabbimmmm aminnnn sizde amin diyin kızlar olur belki