2009 Kasm Anneleri

nagişcim eymencim güle güle giysin ayakkabılarını ben çağana aldım ama giymedi çok ağladı bu zamana kadar hiç giydiremedimde zaten geri gönderdim onun yerine çıtçıtlı badi alıcam.bu arada üzülme canım çabuk atlatır inş çağanına burnu çok akıyo terziye gitmem lazımdı yağmur yağıyo çıkamıycam yemek yapmam lazım bide eşime patatesli börek yapıcam.
mine hoşgeldin canım bu havada nasıl gittin kız lunaparka?ama iyi yapmışsın boşver

ne olsun kuzum ya çağanla boğuşup duruyoruz işte ben toğpluyorum o dağıtıyo öyle yaa.seninle görüşemeyecekmiyiz ya çok isterdim görüşmeyi..
nagiş hani sende ankaraya geliyodun?

amann deryaa ya öylede hastaa böyledeee hastaaaa zatennnn:))) gittikk gezdik geldik iştee

ne olsun kuzum ya çağanla boğuşup duruyoruz işte ben toğpluyorum o dağıtıyo öyle yaa.seninle görüşemeyecekmiyiz ya çok isterdim görüşmeyi..
nagiş hani sende ankaraya geliyodun?

ben gelemiyorum cnm bu haftasonu süpriz nişan çıktı halbuki bu düğünede gelebilmeyi çok istemiştim ama nasip değilmiş yaza gelirim nasılsa annemlere giderken ankaradan geçmeden ne gelebiliyorum ne gidebiliyorum :)
ama minenin sözü var bursaya gelecek milmiyorum artık :KK76:

ben gelemiyorum cnm bu haftasonu süpriz nişan çıktı halbuki bu düğünede gelebilmeyi çok istemiştim ama nasip değilmiş yaza gelirim nasılsa annemlere giderken ankaradan geçmeden ne gelebiliyorum ne gidebiliyorum :)

vallaha canım ne zaman gelirsen görüşmek isterim yüzyüzede vakit geçirmek isterim sizlerle...

:))
:))))benim göbeğimi annem otobana attıı galiba bursayada gelcem canım merak etmeeee:)) burdan sonra istikamet bursaaa

:))
:))))benim göbeğimi annem otobana attıı galiba bursayada gelcem canım merak etmeeee:)) burdan sonra istikamet bursaaa

ben anlamam otoban motoban gelcen tabi :KK9:
şiiii gelirsen yazın gel baharda burda çok yağmur yağıyo şöyle gezeriz deli gibi sonra gamzeye oturmaya gideriz :KK1: baksana bana kendimi davet bile ettirmiyorum direk atladım :KK52:
bu arada serap nerelerde hastalıklar arttı seraptan ses yok
ben yavaş yavaş eve ışınlanayım paşam özlemiştir.

ben anlamam otoban motoban gelcen tabi :KK9:
şiiii gelirsen yazın gel baharda burda çok yağmur yağıyo şöyle gezeriz deli gibi sonra gamzeye oturmaya gideriz :KK1: baksana bana kendimi davet bile ettirmiyorum direk atladım :KK52:
bu arada serap nerelerde hastalıklar arttı seraptan ses yok
ben yavaş yavaş eve ışınlanayım paşam özlemiştir.

kışın gelmiyim öylemi yaniiii neyse yazda gelirim kışta gelirimmm artık aştım kendimiii :))):KK1::KK1:

selamlaar...

nagihancım merttede ablam almış ev ayakkabısı vico,guzel benimde hoşuma gitti tabanı yumuşacık.bugun giydirdim buyuk geldi biraz,ama kışın 2 çorapla iyi olur sanırım.eymenin ayakları maşallah buyukmuş.mert ayakkabıda 23,5 giyiyor ama onde boşluk bıraz.ev ayakkabısıda 24 numara...
ikeadakı o dolap benimde çok hoşuma gidiyor mert tepesine çıkar dıye şimdilik ertelıyorum almayı.ama dayanamayıp 2 tane kutusundan aldım farklı boylarda oyuncaklarımızı onlara koyuyoruz.

şebnemcim verdiğin linke bayıldım rastgele soyle baktım 4 tanesine yapılabilecek seyler ama biraz daha buyumeleri lazım sankı onlarında katılımları açısından.ama sen mircanla yapabilirsin.biz bugun ozel bir seyler yapmadık,kuru boyalarla karalamaca dışında.birde bana uçgen ,kare,daire,kalp altıgen ve aydede yaptırdı.daire yaptım bak üçgen dedim hayırrr daire o diyor:))benimde almam gereken malzemeler var onları tamamlayayım yapacaz birseyler..

gule gule kullansin canim eymen ayakkabilarini nasil olacak acaba terletme yapar mi bana da bilgi veririsen ben de alayim canim.... uzulme nagihancigim ilaclarini icer iyilesir cok buyuk seyler olmasin da... kapmistir biryerlerden hala hersey nartan in agzinda engellyemiyorsun ki gecmis olsun kuzuya....

nurancım sizin termal atletlerde durum nasıl,memnun musun?termal taytlar da varmış busene kulotlu çorap yerine onlardanmı kullansak diyorum?
http://www.tchibo.com.tr/web/t/mg11/prd/01/266805.jpg hafta sonu tchibo ya bakayım diyorum,netten almayacağım inş kalır ben gidene kadr tabii.
tchhibonun temsı sanbaharmış uygun şeyler var çocuklar için bakmak lazım...

aytesede maşallah en kocamanından yavaş yavaş alışacak tabi annesi:KK34:

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız malum evime geçtim ve koşuyorum evde koşuşturma demek yavan kalır arada girip bakıyom ama okuyamıyorum ne yalan sölim çıkıom hemen minşler ve siz nasılsınız biz cemreni duruyu hırpalama çalışmalarına bazen yeniliyoruz 2 kere kafaya geçirdi bugünde elini çekiştirdi nasıl ağladıkuzum kafaya yiyince ağlamadı o kadar emzik almayan çocuk 2 yaşından sonra almaya başladı onsuz uyumuo annemlerde kardeşimin evlilik işi çıktı yanıma gelemediler hey yarabbim benim işim olacakya başka işler çıkar ortalığa neyse hayırlısıyla evlensin inş.anlayacağınız bu sebe çok yorucu geçiyor geçecek şubat tayinlerinide kaldırmış pek muhterem bakanımız 8ALLAH CEZASINI VERSİN )ANNEMLERE yakın olurdum eşim o kadar yol gitmezdi bitmiyor hamdolsun bu kadarla kalsın ..size bişi sorucam duruya emzik veriyorum nuk marka iyimi damak ve çene yapısını bozarmı acaba??cemreyi sallamaya alıştırdıkhalada canımıza okuyor salla babam salla bunu sallamadım aama öle yatırıncada uyumuyor emzikle dalıyor rahatım içinde bozarsam kızımın diş yapısını kötü ourum cemremin çok güzel sonra duru bana hesap sormasın ne dersiniz??

iyi akşamlar kızlarr kimsecikler yok
artık çağanı akşamları erken uyutamıyorum 11 den önce uyumuyo genelde şimdide gözleri kıpkırmızı oldu ama uyumuyo
zeynepcim kolay gelsin canım işin zor vallahi 2 çocuk bide taşınma annen olsaydı sana kolaylık olurdu kötü olmuş .emzik konusunda bi fikrim yok canım çağan emzik almadı hiç.cemrede durudan görüp emiyordur kötü olmuş oda
bircancım biz iyiyiz canım sen nasılsın?

valla cnm gezerinkiler 10 tl idi bu viccoda çok meşhur ya hadi dedim 10 veren 5 daha verir deneyeceğim ama üzerinde antibakteriyel falan yazıyo bide altı yumuşaçık gezer gibi sert değil hareketini engellemez diye düşündüm dün 24 numara aldım babası bu küçük dedi bugün 25 aldım ayakkabıda 24 giyiyo sizinkiler kaç numara giyiyo

canim nartan da 23 giyiyor ama paqpa marka da diger markalar da degisiyor sanirim ama yine de 23 alirim iki corap ve ev ayakkabisi cok gelmez mi kizlar??

valla cnm yarın kuzenin (yani eşimin kuzeninin) nişanı var oraya gidicez kız evindeymiş nasıl yapıcam çocukla bilmiyorum saçlarımı toplatayım diyorum kalabalık çocuk açık fön yaptırırsam bunalırım

toplat canim ya da orgu ben hic yaptiramam orgu ama severim fenalik gelir oyle orgu

anammm nartanda mı gelecek bursaya resmen kış geldi çok soğuk bırrrrrrr kışı severimde şu çamaşırlar kurumuyo ya deliriyorum kurutma makinası alsam evde koyacak yer yok Allah'ım tez zaman da önce bana :KK1:sonra tümmmm kasım annelerine çok değil şöyle minimum 150 metrekare çocuk odalı,ebeveyn banyolu,geniş balkonlu,manzaralı bir ev nasip et ya Rabbimmmm aminnnn sizde amin diyin kızlar olur belki

burasi fena sicakti bugun tisortlerle dolastik su an da evin ici sicak sabaha karsi 4 gibi bir soguk oluyor sormayin sonra da neden usutuyoruz belli oluyor yani
bursa ya kis geldi demek canim dikkat edin kendinize haaa sen de su termal atletlerden al kendine nagihan disari gorevinde var iyi olur sicacik tutar

slm kizlar hepiniz cok merak ettiginiz icin geldim iki satir yazip cikacagim.. haberler kotu keske iyi haber verebilseydim. daha cinsiyetini bile ogrenemedik ki sadece kafayla yogun bir sekilde ilgilenip baska hic bi seye bakmadilar bile. acil dr muza fax la bilgileri yolllayip dra tel actilar dr da bizi hemen cagirdi. sonuc bebegi alacaklarmis. gelisimi normal degilmis beyninde ve cigerlerinde su varmis. dogursam bile oluceke yada karnimda bir sure sonra olecekmis. normal dogum yaptirip erken dogum yaptiracaklarmis. baska bir yolu yokmu yapilacak bisey yokmu dedim. sadece daha genis capli arastirma yapilabilir neden kaynaklandigi bulunabilir ama sonuc alinamaz dedi dr. esimle aglastik cok uzulduk ama kader dedik nasip dedik. allah diger cocuklarimiza saglik omur versin dedik avunmaya calistik. iki hafta rapor verdi sadece evde dinlen okula gitme uzgunsun dedi. dr da cok uzuldu ben agladim kadin elimi tuttu teselli etmeye calisiyo azcik turkcede biliyodu insallah baska olur zaten cocuklarin var diyor. yaaaa kizlar ne bekliyorduk ne oldu. ikiz dedik kiz dedik ama sonuc gercekten supriz oldu hic aklimin ucundan bile gecmiyordu boyle bisey. karnimin buyuklugude suyun fazla olmasindan mis.. hayirda serde allahtan. diger sonuclari bekleyelim bakalim belki bi umit..

X