- 25 Ocak 2009
- 629
- 64
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaaa pipiş istiyom ben banane beeeeee pipi duasına çıkcam delikafadulden
nerdeydın kız bugune kadarrrr:icecream:
cerin kızz sen oglus mu ıstıyon kaydirigubbakcemile3 gökten pipi yagacak deıl ya alemsın yagmur duasımı bu :dance: :teytey: allah gönlüne göre verırı ınsallah canım bende kızz ıstıom :)) ben ne duasına cıkcam -tatlicadiarzu-
bakalım kasım annelerınde en cok kız mıerkek mı cıkacak bence kızlar sonra cıkacak onlar utanıyo teyzelerı ondan göztermıyolar dahadenglerızolayı erkeklerde yanlız kalmaz merak etmeyın alkisalkisalkis
kıraç, yagız,bugra,daghan,oguz,yalın hııımmmmm baska baska........selçuk.oktay,eray,rüzgar, sındılık bu kadar :lepi:
ayyyyy kıslar birasdan işten çıkıyom bizim işyerindeki bi sürü gaciylen buluşup arkadaşa didiyosss ohh bi sürü bişiler yapmışlar bi arkadaşın tayini çıktı o didio ona veda babında bişi ama bana yarıycak şimdik hamileyim die bi ilgi bi ihtimam oohhh hehehe yaşasın hamile olmak yauwwwwwwwss hepünüzün yerine herrrrrrrrşeyden yicam işallah gerçi kusuyom sora ama olsun beee yicam banane yuppiii
afiyet olsun sekerm yarasın kısır varsa benım yerıme de yee ama limon sıkmayı untma klava: ben öle sevıyom cunku benım yerıme yıyceksen öle delikafadulden
olduuu cnm geç kalmadın mı kıs bunun için olmadı gene doğurursun ne idekyaaa pipiş istiyom ben banane beeeeee pipi duasına çıkcam delikafadulden
olur valla kızz bana dr. 8 kasım diodu sora dr. değiştirdim bu da 5 kasım dio bilmem artıkın hayırlısıyla gelsinde kuzucuğum sen ne zaman kontrole gidiceksin ?ebisce belkide aynı gün doğum yaparız bellimi olur
yaaaaaaaaa ben de istiyom kısır amma benim burda kısır yapcek kimsem yokkii eve gidip yapana kadar çatlarım ben şincik naapsammafiyet olsun sekerm yarasın kısır varsa benım yerıme de yee ama limon sıkmayı untma klava: ben öle sevıyom cunku benım yerıme yıyceksen öle delikafadulden
neeee kısırmı anamm delikafadulden canım kısır istedi ahanda bak gördünmü şincik cokacimcoook
ay canım ya hayırlısı inşallah kıs mide bulantın oldu mu senin ? ya benim 30 mayısta kontrol senden tüyolar alırım artık mesela idrarın rengi açık mı koyumu bacağında ki tüyler çabuk uzuyomu canın neler çekiyo ??19 mayısta kontrolüm var. bakalım neler diyecek, inşallah cinsiyetini gösterir
yaaaaaaaaa ben de istiyom kısır amma benim burda kısır yapcek kimsem yokkii eve gidip yapana kadar çatlarım ben şincik naapsamm
ağzımın suyu aktı cokacimcoook
1 ay sonra hepicimiz ögrenmıs oluruz ınsallah kaydirigubbakcemile3kızlar ondan sonrada ısım derdı sarar bızı :asigim:
kız kısmı öle kuşunu uluorta göstermez tabii dimi ama hihoyyyt