- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah :Saruboceq:
ya biz gittiğimde 12 haftamız dolmuştu ama kıpırdadığını ve cinsiyetini görmedik... :çok üzgünüm: sabit duruyodu sanki yaw.. ben de görmek istiyoooommm ama daha 1 ayımız var.... :çok üzgünüm:
cersu gözün aydın canım darısı başımıza artık isim ne koycan kıs düşündün mü ?
kızlar ben geldiiiiiiiim çok mutluyum herşey normal çıktı Allaha şükürler olsunki kan verdim. pipi gördük %90 erkek dedi. gelişimide 1 hafta ilerdeymiş nasıl duygulandım gözümden yaşlar otomatik olarak aktı ya önce dönmedi doktor biraz sallayınca hareket etti ay ne güzel bişeydi yaaaa. eşimde çok duygulandı oğlum olcak diye çok seviniyo doktordan önce işte bu pipi diye atladı ya delikafadulden
merhaba arkadaşlar nasılsınız. Listeye beni de ekler misiniz SAT 11 şubat , yaş 30 , 10 kasım gibi alırız demişti dr, cinsiyet %90 erkek dedi. :CüvCüv: a.s.
canım herkeste farklı oluo demek bizimkide kıpırdamadı önce salladı beni doktorölece yatıodu baya bi hareket ettirdi doktor beni öle bi döndü ordada ense kalınlığını ölçtü %90 erkek dedi ama Allahın işi belli olmaz benimki 12 hafta 4 günlük gözüküyomuş ama ben 11+2 yim şuan. ben gitmeden önce meyve suyu içtim şekerli şeyler yedim ona rağmen doktor sallayınca zorla hareket etti
seninki naz yapıyo annesi bidahaki sefere gösterir inşallah
hiç düşünmedim ya artık hep beraber bulucaz kıslar
bu arada yaşım 29 sat ise 1 şubat
ahanda bir erkek daha geldi... hoşgeldinnn erkek annesi a.s.
teşekkürler hoşbulduk a.s.
ya benim kesin kızım olcak ha çünkü pipişlerin hepsi gösterio bizimkinde tık yok öhüü
olabilebilüüüürrr alkisalkisalkis kızlar utanıyodur belkiiii
canım benim de sat 1 şubat satdaşız yaneeeŞeniz çok bekledim valla sat ı benle aynı biri çıksın deyibu arada yaşım 29 sat ise 1 şubat
buluruz tabe cicim ben Arda düşünüyom mesela yada rüzgar ege yağız ali eymen tunaberk barış denizhiç düşünmedim ya artık hep beraber bulucaz kıslar
iyiki düşünmemişsin kıss bi dünya saydın kaydirigubbakcemile3hayırlı olsun canım
allah nazarlardan korusun
ben de şimdiden erkek isimleri bakmaya başladım
hep kıza göre isimler bulmuştum
erkek hiç düşünmedim ama
hadi bakalım en güzel erkek isimlerini bekliyorum
ben şimdilik efe.ege,can,çınar .barış.burak falan geliyor aklıma
kız kısmı öle kuşunu uluorta göstermez tabii dimi ama hihoyyytolabilebilüüüürrr alkisalkisalkis kızlar utanıyodur belkiiii