2009 Kasm Anneleri

merhaba arkadaşlar nasılsınız. Listeye beni de ekler misiniz SAT 11 şubat , yaş 30 , 10 kasım gibi alırız demişti dr, cinsiyet %90 erkek dedi. :CüvCüv: a.s.

cersu gözün aydın canım darısı haftaya bizim başımıza

Bu arada benide listeye ekler misiniz? Tek bebişim var ve tahmidi doğum 8 kasım

inşallah :Saruboceq:

ya biz gittiğimde 12 haftamız dolmuştu ama kıpırdadığını ve cinsiyetini görmedik... :çok üzgünüm: sabit duruyodu sanki yaw.. ben de görmek istiyoooommm ama daha 1 ayımız var.... :çok üzgünüm:

canım herkeste farklı oluo demek bizimkide kıpırdamadı önce salladı beni doktorölece yatıodu baya bi hareket ettirdi doktor beni öle bi döndü ordada ense kalınlığını ölçtü %90 erkek dedi ama Allahın işi belli olmaz benimki 12 hafta 4 günlük gözüküyomuş ama ben 11+2 yim şuan. ben gitmeden önce meyve suyu içtim şekerli şeyler yedim ona rağmen doktor sallayınca zorla hareket etti

seninki naz yapıyo annesi bidahaki sefere gösterir inşallah

kızlar ben çıkıyorum bugünlük mesaimiz bitti
darısı diğer çalışanlara
kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
Şeniz

kızlar ben geldiiiiiiiim çok mutluyum herşey normal çıktı Allaha şükürler olsunki kan verdim. pipi gördük %90 erkek dedi. gelişimide 1 hafta ilerdeymiş nasıl duygulandım gözümden yaşlar otomatik olarak aktı ya önce dönmedi doktor biraz sallayınca hareket etti ay ne güzel bişeydi yaaaa. eşimde çok duygulandı oğlum olcak diye çok seviniyo doktordan önce işte bu pipi diye atladı ya delikafadulden

hayırlı olsun canım
allah nazarlardan korusun:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
ben de şimdiden erkek isimleri bakmaya başladım
hep kıza göre isimler bulmuştum
erkek hiç düşünmedim ama
hadi bakalım en güzel erkek isimlerini bekliyorum
ben şimdilik efe.ege,can,çınar .barış.burak falan geliyor aklıma

merhaba arkadaşlar nasılsınız. Listeye beni de ekler misiniz SAT 11 şubat , yaş 30 , 10 kasım gibi alırız demişti dr, cinsiyet %90 erkek dedi. :CüvCüv: a.s.

ahanda bir erkek daha geldi... hoşgeldinnn erkek annesi a.s.

canım herkeste farklı oluo demek bizimkide kıpırdamadı önce salladı beni doktorölece yatıodu baya bi hareket ettirdi doktor beni öle bi döndü ordada ense kalınlığını ölçtü %90 erkek dedi ama Allahın işi belli olmaz benimki 12 hafta 4 günlük gözüküyomuş ama ben 11+2 yim şuan. ben gitmeden önce meyve suyu içtim şekerli şeyler yedim ona rağmen doktor sallayınca zorla hareket etti

seninki naz yapıyo annesi bidahaki sefere gösterir inşallah

oyyy annesi yesin onu:sm_cool: nazını yerim ben onun... evet yine de belli olmaz hayırlısıyla öğrenelim teyzesi geç olsun da güç olmasın..

ayyy düşündükçe içim kaynıyo :sm_cool:

ya benim kesin kızım olcak ha çünkü pipişlerin hepsi gösterio bizimkinde tık yok öhüü

kıraç, yagız,bugra,daghan,oguz,yalın hııımmmmm baska baska........selçuk.oktay,eray,rüzgar, sındılık bu kadar :lepi:

bu arada yaşım 29 sat ise 1 şubat
canım benim de sat 1 şubat satdaşız yaneeeŞeniz çok bekledim valla sat ı benle aynı biri çıksın deyi
hiç düşünmedim ya artık hep beraber bulucaz kıslar
buluruz tabe cicim ben Arda düşünüyom mesela yada rüzgar ege yağız ali eymen tunaberk barış deniz
hayırlı olsun canım
allah nazarlardan korusun:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
ben de şimdiden erkek isimleri bakmaya başladım
hep kıza göre isimler bulmuştum
erkek hiç düşünmedim ama
hadi bakalım en güzel erkek isimlerini bekliyorum
ben şimdilik efe.ege,can,çınar .barış.burak falan geliyor aklıma
iyiki düşünmemişsin kıss bi dünya saydın kaydirigubbakcemile3
olabilebilüüüürrr alkisalkisalkis kızlar utanıyodur belkiiii :eek:
kız kısmı öle kuşunu uluorta göstermez tabii dimi ama hihoyyyt

X