2009 Kasm Anneleri

benim önceden de vardı ve alıyordum zaten...O yüzden hiç takmıyorum :dilcikar:

aaaaa bi dk bi kıl tüy olayı mı varrr anaaammm bende ayuya döndüm yaaa nası kıllandım heriflen yarışıyom ii miiiii :roflol:

ohh bende tam tersi 3 kilo almıştım ama artık dur dedim neyseki artık almıyorum

ama kızlar canınızı sıkmayın zaten bundan sonraki kilolar yarayacak bebişlere :CüvCüv:

hoşgeldin canım hayırlısıyla kucaklamak nasip etsin rabbim yavrunu git gel bizide haberdar et

sen de hoşgeldin canımm maaşallah kocaman olmuşsunuz :) cinsiyet belli mi ?

teşekkür ederim canım saol... valla dr %60 erkek gibi görnğyor dedi ama cuma tekrar kontrole gideceğim o zaman kesinleşir heralde.

dr kontrollerine ne sıklıkla gidiyosunuz, beni ayda 1 çağırıyor normal mi?

aaaaa bi dk bi kıl tüy olayı mı varrr anaaammm bende ayuya döndüm yaaa nası kıllandım heriflen yarışıyom ii miiiii :roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sorma canım yaa yarışıyoz valla kaydirigubbakcemile3
bacaklarımı epilatörle bi alıyorum
2 gün sonra bakıyorum yine uzamışlar
ne biçim iş anlamadım valla...

valla ben önceden de öledim zatii ayrıcana herifnen yarışmam teknik olarak imkansız kıllı kocam benim:hooray:
teşekkür ederim canım saol... valla dr %60 erkek gibi görnğyor dedi ama cuma tekrar kontrole gideceğim o zaman kesinleşir heralde.

canım ayda 1 çağırıyo doktor normali de buymuş zaten

normal canım
8.9. haftadan sonra aralıklar uzadı
bizide 3-4 haftada bir çağırıyor..

klava: klava: canım dondurma istedi nan şimdi ben nerden bulayım akşama kadar beklemem lazım dondruma yiyebilmem için senağlama

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sorma canım yaa yarışıyoz valla kaydirigubbakcemile3
bacaklarımı epilatörle bi alıyorum
2 gün sonra bakıyorum yine uzamışlar
ne biçim iş anlamadım valla...

al bendende o kadar bacaklarımı alıyorum aradan 2 gun gecmeden uzamışlar napcamı şaşırdım yaa kaydirigubbakcemile3

valla benimde canım istedi buzlukta bi tane vardı bende yedim ohhh
bulantımda vardı onuda geçirdi sankim...
niye akşamı bekliyon yaw gidip alamıyomusun

hamilelikte kormona bağlı değişiklik olabiliyormuş. Birde bu hormonlardan dolayı alırken aşırı ağrı oluyor

yaa bide bacak kıllarının çabuk uzaması
erkek bebek olcağına delaletmiş die biliyorum ama
ne kadar doğru allah bilir...

ay tebii anacım ne dimekk hoşgeldin kıs benim de 8 kasım tahmini dopğum ne güsel

güseldir tabe kuşum sölesene bakiim hakkatten güsel mi ? :jeyyar:
öseline yasdım ismimi aldın mıı delikafadulden kaydirigubbakcemile3

canım ya başka kişilerin değerleriyle kıyaslama doğru olmaz
sen dr dediğine bak ve içini ferah tut ufak bi risk olması olacak demek değil
kalbini ferah tut sadece bi risk bu unutma kesin sonuç değil
hem 3lü test 2lisi normal çıkanlardan da isteniyor
lütfen moralini bozma ve bebişini üzme
Allah'ın izniyle bebişinin sağlıklı olduğunu göreceksin :teselli:

hepsine 460 tl mi dedi:1shok::1shok::1shok:resmen soyup sogana ceviriliolar milleti yaa ne ayip bisey
ben hamile kalmadan önce yaptirmistim hepsini
hamile kaldiktan sonra doktorum yenilemeye gerek duymadi sadece sonuclari aldi dosyasina koydu
toxoplasma cok önemli erken hamilelik dönemince yapilmasi sart HIV de ayni sekilde

benimde karnim killanmaya basladi göbek cizgim belli olmaya basladi benide o cok rahatsiz ediyo
hepsi hormonlardan oluyo sekerim
dogumdan sonra gecer diyolar ama bakalim yasayip görcez

hahaha sen benim resimlerimi görmedin herhalde belim kütük gibi oldu valla gören 5 aylik saniyo...belin icin hamile jimnastikleri oluyo onlari denesen belki ise yarar

çünkü şuan işyerindeyim ve malesef burası kapalı cezaevi gibi sabah giriyosun akşam çıkıyosun yakınlarda öyle bakkal çakkal market vs bişiler yok senağlama

ee evde olsak gidip alıp yirik emme işteyiz
hadi aldık nasıl yiyecez
ben öğrencilerin karşısına geçip yermişim delikafadulden kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:icecream: :icecream: :icecream: :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…