kızlar yaa bişey sorucam
benim göbeğimde daha önceden hiç tüy yoktu
şimdi sanki hafif tüylenmeye başladı
göördükçe uyuz oluyorum,neden böyle oluyo hormonlardan mı acaba
hamilelikten sonra geçer mi ki yaa,sizde de oldu mu buna benzer şeyler?
ayy janımm ben tamm 3 kilo verdim -tatlicadiarzu- ama şu son 10 gündür bulantılarım hafiften azaldığı için biraz toparladım ve 2 kilomu geri aldım kaldı 1 kilo onuda alırım galiba kendimde o potansiyeli görüyorum yane :) :jeyyar:
aaaaa bi dk bi kıl tüy olayı mı varrr anaaammm bende ayuya döndüm yaaa nası kıllandım heriflen yarışıyom ii miiiii :roflol:
hoşgeldin canım hayırlısıyla kucaklamak nasip etsin rabbim yavrunu git gel bizide haberdar et
sen de hoşgeldin canımm maaşallah kocaman olmuşsunuz :) cinsiyet belli mi ?
aaaaa bi dk bi kıl tüy olayı mı varrr anaaammm bende ayuya döndüm yaaa nası kıllandım heriflen yarışıyom ii miiiii :roflol:
valla ben önceden de öledim zatii ayrıcana herifnen yarışmam teknik olarak imkansız kıllı kocam benim:hooray:aaaaa bi dk bi kıl tüy olayı mı varrr anaaammm bende ayuya döndüm yaaa nası kıllandım heriflen yarışıyom ii miiiii :roflol:
teşekkür ederim canım saol... valla dr %60 erkek gibi görnğyor dedi ama cuma tekrar kontrole gideceğim o zaman kesinleşir heralde.
dr kontrollerine ne sıklıkla gidiyosunuz, beni ayda 1 çağırıyor normal mi?
teşekkür ederim canım saol... valla dr %60 erkek gibi görnğyor dedi ama cuma tekrar kontrole gideceğim o zaman kesinleşir heralde.
dr kontrollerine ne sıklıkla gidiyosunuz, beni ayda 1 çağırıyor normal mi?
normal canım
8.9. haftadan sonra aralıklar uzadı
bizide 3-4 haftada bir çağırıyor..
ayy bacışlarrr hava ne kaaaa sıcak yauwwwwwwwwww yandım resmennnnn anam su da içemiyom yandım yandım yandımmmmmmm abbboowwwwwwwww hıh bende dondurma yicam oh sefam olsun delikafadulden ben böle buzlar dondurmalar feci dağıtcam kaportayı amaaa bakalım ne zaman allahhhhhhh korusuunnnnnnnnnnnn :1shok:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sorma canım yaa yarışıyoz valla kaydirigubbakcemile3
bacaklarımı epilatörle bi alıyorum
2 gün sonra bakıyorum yine uzamışlar
ne biçim iş anlamadım valla...
ben hergün gidip görmek isitiyorum valla alkisalkisalkis
süper bi duygu...
klava: klava: canım dondurma istedi nan şimdi ben nerden bulayım akşama kadar beklemem lazım dondruma yiyebilmem için senağlama
al bendende o kadar bacaklarımı alıyorum aradan 2 gun gecmeden uzamışlar napcamı şaşırdım yaa kaydirigubbakcemile3
öseline yasdım ismimi aldın mıı delikafadulden kaydirigubbakcemile3ay tebii anacım ne dimekk hoşgeldin kıs benim de 8 kasım tahmini dopğum ne güsel
güseldir tabe kuşum sölesene bakiim hakkatten güsel mi ? :jeyyar:
arkadaşlar hepinize günaydın.arkadaşlar siz bana dün ikili test sonuçlrına çok takılma dediniz ama ben hala çok endişeliyim.dün dr.u aradım bide üçlüye bakıcz.gerekirse amniyosentez yapıcaz dedi.amniyosentezide araştırdım onunda çok riskleri varmış.iyice daraldım.ben şimdi size sonuçları yazacağım,ikili test yaptırıpda sonuçları buna yakın olan varmı.ve doktorunuzun yorumlarını çok merak ediyorum arkadaşlar lütfen....
yaş riski 1:538
biyok. trisomy21 1:296
kombine trisomy21 1:1497
trisomy18 + nt 1:10000
yaş 31. test 11+ 5 de yaptırdım.
lütfen cevap yazın..............
hepsine 460 tl mi dedi:1shok::1shok::1shok:resmen soyup sogana ceviriliolar milleti yaa ne ayip biseyteyzoşları biz geldik :CüvCüv:
pıt pıt larımızı gördük
ayy ne güzel atıyordu
doktor bir sürü tahlil istedi
tüm horman tahlilleri HIV testleri diğer rutin testler
yav hesine 460 dedi
sizden de bu testleri istedilermi
toxoplazma hıv falan :uhm:
benimde karnim killanmaya basladi göbek cizgim belli olmaya basladi benide o cok rahatsiz ediyoelifsun .!.:kızlar yaa bişey sorucam
benim göbeğimde daha önceden hiç tüy yoktu
şimdi sanki hafif tüylenmeye başladı
göördükçe uyuz oluyorum,neden böyle oluyo hormonlardan mı acaba
hamilelikten sonra geçer mi ki yaa,sizde de oldu mu buna benzer şeyler?
birde makyajsız kendimi çok çirkin hissediiyorum
1 kilo felan aldım ama belim falan çok kalınlaştı
kendimi dana gibi hissediyorum benim gibi olan var mı(((
valla benimde canım istedi buzlukta bi tane vardı bende yedim ohhh
bulantımda vardı onuda geçirdi sankim...
niye akşamı bekliyon yaw gidip alamıyomusun
valla benimde canım istedi buzlukta bi tane vardı bende yedim ohhh
bulantımda vardı onuda geçirdi sankim...
niye akşamı bekliyon yaw gidip alamıyomusun