2009 Kasm Anneleri

ya bu ikili işini analdım ben herkezdemi sorun cıkar bence bu işde başka bir iş var... benim dr yapılavak test sorun cıkarsa kiş bazen olmasada sorun varmış gibi görünüyor ozman göbekden sıvı alınarak kesin sonuç elde ediliyor demişti .. telaşlanma sakin ol yoktur birşeycik :teselli:

Günaydın Dünyanın En Tatlı Gebişleri Ve Bebişleri a.s. a.s. a.s.
Çok güzel rüyalar görüyorum Allahım hayırlara çıkarsın kızlar :asigim:
günaydın canımm
allah rüyalarını hayırlara çıkarsın
güle güle giy cicileriniiii
ay kıyamam sanaaa
insallah nazlım :CüvCüv:
şimdi yarın eli ayağı da oynar mı ne zaman baslıyo el sallamaya baslıyo bebiş :CüvCüv:
allah canını almıya julii daha bişi görmicennn sadece 1 cmlik bişii kaydirigubbakcemile3
ben emzik almıcam :dilcikar:
geçmiş olsun canım
dur kız dahaa ben 16. haftadayım ben bilem 4 ay demiyomm 4 aya girdim sadeceee -tatlicadiarzu- nan yoksa ben 4 ayı mı bitiriyom oof kafam karıştı yaa kafamçokkarıştı
kızlar size bişi daha sorcam
off bunaltıyom sizide haaa
ikiz bebek ne zaman belli olur :uhm:
belki yarın belli olru çift yumurtaysa iki kese oluyoo
ya daa çok sonraa tek yumurtaysa sen tek beklerkeeen bi bakıyosyunki çift
aaaaa aşkolsun bi günaydın diyen yok.valla küstüm işte.senağlamasenağlamasenağlama
günaydın cicim

canım valla bıktım şu ikiliden artık hee
ben yaptırmadım o yüzden sana pek açıklayıcı olamiciimmm
enseye baktı ok dedi kan istemiyom dedi bizimki
zaten ikili de bi durum varsa üçlü yapıyorlar kiii
bu ikili de hep hatalı kanımca topicte 3 kişiden 2si riskli çıktı bööle bişe olabilemez bencee klava:

Oğluşumu okula yolladım geldimm:)

boncukx teleşlanma canım uff ne desek duyunca insan telaşlanıyor şaşırdım ben bu işe artık yaa üzülme ama sakın bebişide üzme birşey yok canım emin ol yeterli.. Emin ol rahatla hiç hiçbirşeycik olmayacak Allahın izniyle..

benim ense kalınlığı 1.3 çıktı 11+ 5 de gittim.dr. normal demişti. sizce başka bir doktorada sorsammı.......

canım ya dikkat et kendine ıhlamur falan iç istersen Şeniz

yaaa benim acelem varya 3 ü bitirdim diyorum 4 giriş yaptım desem olurmu

sabırsız seni kaydirigubbakcemile3 de hadi madem o kadar cok istiyosun kaydirigubbakcemile3

aaaaa aşkolsun bi günaydın diyen yok.valla küstüm işte.senağlamasenağlamasenağlama

aaa aşkolsun anacım gel öpelim ağlamak yok burda bilmiyomusun Şeniz

boncux um dur sakin ol telaş yapma bak bende aynı durumdayım nazlı da aynı durumda bende ikili sonuçlarımı eşim gösterdi dr a ense kalınlığı normal buna göre bakıldığında risk yok ama kan değerleri yüksek buna göre bakıldığında rüsk var demiş bu nedenlede 3 lü test yaprıcaz demiş bende duyduğumda kötü oldum hemen o telaşla dr mu aradım bana benim kafam rahat seninde rahat olsun 3 lü yaptırcaz göreceksin dedi en kötü ihtimal amniyosentez yaptırırız dedi
sende sakin ol ve heyecan panik yapıp bebişini üzme tamamı tatlım bak göreceksin 3 lü de herşey güzel çıkacak Şeniz allah hepimize sağlıklı sıhhatli bebekler nasip eder inşallah

ya kimse yokmu lütfen...............

canım ben yaptırdım ikili testimi sonuçlar falan normal dedi doktorumuz ama çok fazla anlamam.mesela benim bu betamıdır nedir 14 çıkmıştı.ama merak etme canım bi problem yoktur.bildiim kadarıyla yüksek çıkarsa riskli oluyo

günaydın cicim

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

sakin ol azda degişik bir sonuç aldıklarında göz ardı edemiyorlar üçlüyü yaptırısın kesinlike birşey yoktur emin ol ..gördün bir çok kişide çıkabiliyor bu durum ufakta olsa onun üzerinde duruyorlar..

benim ense kalınlığı 1.3 çıktı 11+ 5 de gittim.dr. normal demişti. sizce başka bir doktorada sorsammı.......

Normal zaten canım genelde baz alınanda ense kalınlığı oluyor kan değerleri değişim gösterebiliyor yüksek riskte olanlardan biri benim amniyosentez gününü bekliyorum düşün!'!

Her seferinde depreşiyorum yahu sormana bile gerek yok normal dediyse kurcalamayın yaa daha ne diycektiki adamceğiz..Üstelik yine önemli bu ense kalınlığı deniliyor inanın 3 haftadır araştırmadığım hastane nette kaynak vsvsvs kalmadı bir kez şüpheli denildimi anneye istediği söyle acabalarla huzursuzlukla yaşıyor taki doktor iyi diyene kadar

Ama normal cnm endişelenme hiçbirşey yok yok yok

Valla varya her gece kalktığımda yattığımda aklıma her dk geliyor ve bu durumda olan herkeze herkeze dua ediyorum Allahım nolur diyorum sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin..Hepimizi bu durumdan kurtar..ınşallah kızlar geçecek bugünlerde sabırla test zamanları beklemekten başka elden birşey gelmiyor..:1no2: :Saruboceq:

peki eğer ultrasonda ölçülen ense kalınlığı normal çıkarsa ikili teste çok itibar etmemekmi lazım...ne diyorsunuz......hayır bide oranların yüksek olmasının anormalliğini duymuştum ama düşük olmasınında anormal olduğunu hiç duymadım daha önce................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…