aaaaa aşkolsun bi günaydın diyen yok.valla küstüm işte.senağlamasenağlamasenağlama
arkadaşlar 2 li test yaptırıp sonuç alan varmı.lütfen cevap yazın.benim ikili test sonuçlarımı eşim almaya gitti bugün.doktora göstermiş sonuçları.doktor kan değerinin beklediğinin biraz altında olduğunu söylemiş.3 lü testi kesinlikle atlamayalım demi.ama eşimin şimdilik bana söylememesini söylemiş biraz panik bir yapım olduğu için.lütfen souçlatdan anlayan varsa yazarmısınız.çok telaşlandım.....
günaydın canımmGünaydın Dünyanın En Tatlı Gebişleri Ve Bebişleri a.s. a.s. a.s.
Çok güzel rüyalar görüyorum Allahım hayırlara çıkarsın kızlar :asigim:
güle güle giy cicileriniiiimerhaba kızlar kimse beni merak ettimii merak ettim
sırnaşık şey babnnemin kız kardeşi kızı kahvaltıya geldiler şimdi uğurladım merak ettim sizi dün alışverişteydik kendime bir şeyler baktım alı pullu uzun badi aldım bitane bi tanede kısa kolu 2 tanede annem almıştı elbiselik olana kadar giyerim artıkın oğluma dün bir şey alamadım çok yoruldum birde neye tutsam kız için okadar tatlı kıyafetler varkii a.sbir dahakine ya nasip
ay kıyamam sanaaalistemizde bayagı kalabalıklaşmış..ay dün gece sürekli rüyamda güvercin sayıklayıp durdum bizim balkonun dış tarafında (balkon camlı oldugu için bize şimdilik zararı yok) güvercin yuva yapmış eşim ilk gün bilmeden yuvarıdan birşey düştü zannedip temizlemiş karanlıkta ertesi gün baktık tekra yuva yapılmış o zman anladık güvercin yuvası oldugunu ve güvercin kaçmadı bizden hiç ürküyor ama gidemiyor meger altında yumurtası varmış... ama dün eve geldikten sonra unutup balkona çıktım hızlı bir şekilde zavallıcak korku ve kaçtı baktım iki tane yumurta var..ama sonra bir üzüldümki onu bilmeden korkuttugum için bir süre sonra yeniden baktım hala yoktu uzunca bir süre gelmedi..eşimde amcaları eve bırakmaya gitmişti ben uyumuşum gece sürekli güvercin geldimi diye sormuşum eşime baktım yoktu demiş oda a sürekli sormuşum ama ...sabah ilk işim gidip bakmak oldu gelmiş sonunda naısl rahatladım ama kötü oldum yumurtaları bırakıp gitti diye suçluluk duygusu idi oda anne bende onu anladım ve üzüldüm
allah canını almıya julii daha bişi görmicennn sadece 1 cmlik bişii kaydirigubbakcemile3insallah nazlım :CüvCüv:
şimdi yarın eli ayağı da oynar mı ne zaman baslıyo el sallamaya baslıyo bebiş :CüvCüv:
ben emzik almıcam :dilcikar:ay haklısın aslında çok şık şeylerde var alırım oğluşumaa bi yerde yenidoğanlar için emizk görmüştüm ççok şıktı çıkarsam alıcam onuu yavaş yavaş ufak ufak başlarız artık anca olurkaydirigubbakcemile2
geçmiş olsun canımMavideniz ii değilim canım ya üşütmüşüm yada çocuklardan geçti grip olmuşum başım çok ağrıyor sabahta afedersin 2 kere çıkarmışım daha sayayımmı(((((((( şuanda zor duruyorum çubuk krakerle sabretmeye çalışoyorum
dur kız dahaa ben 16. haftadayım ben bilem 4 ay demiyomm 4 aya girdim sadeceee -tatlicadiarzu- nan yoksa ben 4 ayı mı bitiriyom oof kafam karıştı yaa kafamçokkarıştıYa benden çokkkk ödesiniz bozuluyorum ha bugün olduk daha 12 haftalık ne güzel keşke benim satımda erken olsaydı diyesim var bişi sorcam ben şimdi 3 ayı bitirdim 4.aya girdim demi yani soranlara 4 aylık diyebilirmiyim?????
belki yarın belli olru çift yumurtaysa iki kese oluyookızlar size bişi daha sorcam
off bunaltıyom sizide haaa
ikiz bebek ne zaman belli olur :uhm:
günaydın cicimaaaaa aşkolsun bi günaydın diyen yok.valla küstüm işte.senağlamasenağlamasenağlama
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnŞeniz
canım valla bıktım şu ikiliden artık heearkadaşlar 2 li test yaptırıp sonuç alan varmı.lütfen cevap yazın.benim ikili test sonuçlarımı eşim almaya gitti bugün.doktora göstermiş sonuçları.doktor kan değerinin beklediğinin biraz altında olduğunu söylemiş.3 lü testi kesinlikle atlamayalım demi.ama eşimin şimdilik bana söylememesini söylemiş biraz panik bir yapım olduğu için.lütfen souçlatdan anlayan varsa yazarmısınız.çok telaşlandım.....
Mavideniz ii değilim canım ya üşütmüşüm yada çocuklardan geçti grip olmuşum başım çok ağrıyor sabahta afedersin 2 kere çıkarmışım daha sayayımmı(((((((( şuanda zor duruyorum çubuk krakerle sabretmeye çalışoyorum
yaaa benim acelem varya 3 ü bitirdim diyorum 4 giriş yaptım desem olurmu
aaaaa aşkolsun bi günaydın diyen yok.valla küstüm işte.senağlamasenağlamasenağlama
arkadaşlar 2 li test yaptırıp sonuç alan varmı.lütfen cevap yazın.benim ikili test sonuçlarımı eşim almaya gitti bugün.doktora göstermiş sonuçları.doktor kan değerinin beklediğinin biraz altında olduğunu söylemiş.3 lü testi kesinlikle atlamayalım demi.ama eşimin şimdilik bana söylememesini söylemiş biraz panik bir yapım olduğu için.lütfen souçlatdan anlayan varsa yazarmısınız.çok telaşlandım.....
ya kimse yokmu lütfen...............
günaydın cicim
=karakızz;6784508
aaa aşkolsun anacım gel öpelim ağlamak yok burda bilmiyomusun Şeniz
benim ense kalınlığı 1.3 çıktı 11+ 5 de gittim.dr. normal demişti. sizce başka bir doktorada sorsammı.......
benim ense kalınlığı 1.3 çıktı 11+ 5 de gittim.dr. normal demişti. sizce başka bir doktorada sorsammı.......