2009 Kasm Anneleri

insallah nazlım :CüvCüv:
şimdi yarın eli ayağı da oynar mı ne zaman baslıyo el sallamaya baslıyo bebiş :CüvCüv:

Kıyamam sana fasulye o annesi şimdi bir dahakine barbunyalığa terfi edecek oda ondan sonra gittiğinde göreceksinki sana el sallayacak buda yaklaşık 4 hafta içinde hepsi olacak alkisalkisalkis kaydirigubbakcemile3Ama Allah nasip ederse yarın kalp atışlarını duyacaksın annesi ve kendisiyle tanışacaksın :asigim::asigim:Allahım korusun sizide hepimizide yaa ne güzel bir mucize :Saruboceq::Saruboceq:

listemizde bayagı kalabalıklaşmış..ay dün gece sürekli rüyamda güvercin sayıklayıp durdum bizim balkonun dış tarafında (balkon camlı oldugu için bize şimdilik zararı yok) güvercin yuva yapmış eşim ilk gün bilmeden yuvarıdan birşey düştü zannedip temizlemiş karanlıkta ertesi gün baktık tekra yuva yapılmış o zman anladık güvercin yuvası oldugunu ve güvercin kaçmadı bizden hiç ürküyor ama gidemiyor meger altında yumurtası varmış... ama dün eve geldikten sonra unutup balkona çıktım hızlı bir şekilde zavallıcak korku ve kaçtı baktım iki tane yumurta var..ama sonra bir üzüldümki onu bilmeden korkuttugum için bir süre sonra yeniden baktım hala yoktu uzunca bir süre gelmedi..eşimde amcaları eve bırakmaya gitmişti ben uyumuşum gece sürekli güvercin geldimi diye sormuşum eşime baktım yoktu demiş oda a sürekli sormuşum ama ...sabah ilk işim gidip bakmak oldu gelmiş sonunda naısl rahatladım ama kötü oldum yumurtaları bırakıp gitti diye suçluluk duygusu idi oda anne bende onu anladım ve üzüldüm

Mavişim üzülme canım gelmiş annesi kaldıki güvercin asla asla yavrularını orda bırakıp gitmez di zaten yerimseniben Rüyandada etkisinde kaldığını görmüşsün nasıl üzüldüysen kıyamam a.s.a.s.

:nazar:|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Dr. Tah. Cins|Güncel notları...........................................................
1|nehiriver|27|23 Ocak|01 Kasım||
2|turser|26|25 Ocak|01 Kasım|| İki minik kalp atıyor ):):
3|BeyaAZz|22|25 Ocak|01 Kasım|| 2. kontrolü olduk, yenidi Mayıs 15
4|mart09|34|25 Ocak|01 Kasım|kız :nazar:|25 Mayısta üçlü testimiz var
5|NazLı |33|26 Ocak|02 Kasım||İkili test yapıldı sonuç riskli Allahım yardım et
6|&pelin&|**|26 Ocak|02 Kasım||
7|ayse_on|24|27 Ocak|03 Kasım||ikili test yapıldı 12 Mayıs kontrol
8|BeYzA.NuR|23|27 Ocak|02 Kasım||pirinç tanemi gördüm, kalbi de pı pıt atıyodu:))
9|Dilmuh|21| 28 Ocak| 04 Kasım||İkili test yapıldı :nazar:
10|Angel...baby|22|28 Ocak|04 Kasım||ikiz meleklerin kalp atıslarını duyduk27 Mart kontrol varr
11|orbiss|29|28 Ocak| 04 Kasım|kız|bebişimin kalbi pıtpıt atıyordu .salı günü 2.kontrolüm var
12|Nazlıı|26|28 Ocak|04 Kasım||kalp atışlarını gordum bana kalsa arada hareket ettigini bile hissediyorum
13|Kartanesi|24|29 Ocak|05 Kasım||bebişi hopladı zıpladı kontrol 29 Mayısta
14|Destna|24|29 Ocak|05 Kasım|Erkek| Kırk Bin Kere Maşallah
15|alanya07|*|29 Ocak|05 Kasım||
16|Nesli|27|30 Ocak|06 Kasım||ikili test sonuçlarını bekliyor
17|zeynep mutlu|**|30 Ocak|06 Kasım||
18|MadamxL|29|31 Ocak|07 Kasım|| pıt pıtları duydu 3. kontrol mayıs ilk haftası
19|tugba_SEKER|**|31 Ocak|07 Kasım||
20|esmeralda1|**|31 Ocak|07 Kasım||
21|ebisce|**|01 Şubat|08 Kasım|| Keseciği gördü kalp atışını gördü 18 nisan kontrol
22|wannababy|34|02 Şubat|09 Kasım|| ikili test temiz. Allah'ıma binlerce şükür
23|grape|29|02 Şubat|09 Kasım||Pıtpıtları gördü, 4 Mayıs ikili test
24|eftelya24|25|03 Şubat|10 Kasım||Keseciği de pıtpıtları da gördü
25|PamukŞeker|30|03 Şubat|10 Kasım|| 2 minik kalp atıyor
26|zeynep34|29|03 Şubat|10 Kasım|| keseciği gördü
27|elifsun|**|03 Şubat|10 Kasım|| bebişini de pıt pıtlarını da gördü :)
28|belinay|26|03 Şubat|10 Kasım||bebişin kalp atışlarını duydu 27 nisan 3. kontrol
29|beratefe|27|04 Şubat|11 Kasım|erkek|pipiye benzer bir şey gördü dr miz ama kordon ümidi hala var :)
30|karakızz|30|05 Şubat|12 Kasım|erkek| pıt pıtları gördü
31|zeren06| 25|05 Şubat|12 Kasım| ikili test yapıldı
32| BEBETO2009|26|06 Şubat|13 Kasım||kalp atışlarını duydu
33|N.S.E|26|06 Şubat|13 Kasım||bebişin kalp atışlarını duydu
34|cangum|27|06 Şubat|13 Kasım||kalp atışını gördü
35|glzrylmz|**|06 Şubat|13 Kasım||
36|**SU**|33|07 Şubat|14 Kasım|| pıtpıtları duydu muhteşem bir melodi.İkili test için kan verdi
37|unique_____|32|08 Şubat|15 Kasım|| İkili testin sonucunu bekliyor..8 Haziran'da cinsiyeti öğrenicek hihoyyyt
38|mavi deniz|24|08 Şubat|15 Kasım||kontrol 4 haziran ikili test yapıldı şükür sorun yok.
39|seyhan82|27|08 Şubat|15 Kasım|| keseciği de bebeciği de gördü
40|mazbut|26|08 Şubat|15 Kasım|| ikizlerin kalp atışlarını gördü 23 Nisan kontrol
41|kendimce|27|08 Şubat|15 Kasım||
42|byndr|27|09 Şubat|16 Kasım|erkek|73 mm olmuş bebişş
43|kedi79|*| 10 Şubat|17 Kasım|| pıt pıtları gördü
44|leyya|26|10 Şubat|17 Kasım||4 mayısta ikili test var
45|Karazeytin|30|12 Şubat|21 Kasım|erkek| pıt pıtları gördü 30 Nisan 3. kontrol
46|missmiss|24|12 Şubat|21 Kasım||
47|cerin|26|12 Şubat|21 Kasım|| hararetli insan :)
48|boncukx|30|13 Şubat|20 Kasım||pıt pıtları gördü
49|SPELL42|**|13 Şubat| 20 Kasım||kalp atışlarını gördü
50|alazzehra|**|13 Şubat| 20 Kasım||ikili test 20 Mayıs
51|AppleArzu|34|13 Şubat|27 Kasım||Kalp atışlarını duyduk
52|barayco|**|14 Şubat|21 Kasım||21 Mart ilk kontrol
53|sgumus |26|14 Şubat|21 Kasım||pıtpıtları gördük 2'li test 6 mayıs
54|nfakgoz|**|14 Şubat|21 Kasım||
55|sinem2002|**|14 Şubat|21 Kasım||
56|AnnemBirMelek|23|15 Şubat|22 Kasım||pıtpıtları gördükk3.kontrol nisan sonu
57|itek|21|15 Şubat | 22 Kasım||kalp atışarını gördü
58|EliFatihEFU|23|15 Şubat|22 Kasım|| miniği büyüdü kıpır kıpır oldu kontrol 18 Mayıs
59|berciss|24|15 Şubat|22 Kasım|| kontrol 4 Mayıs
60|nilkan|28|17 Şubat|24 Kasım||Sürpriz yumurtadan iki melek çıktııı!!!!!
61|mevzey|**|17 Şubat|24 Kasım|| pıtpıtları gördü
62|incisu|25|20 Şubat|27 Kasım|| iki minik kalp atıyor
63|sevda cicegi|28|21 Şubat|28 Kasım||
64|nevrosky|30|23 Şubat|30 Kasım||miniğinin kalp atışlarını duydu
65|aseba|26|23 Şubat|30 Kasım||kalp atışlarını duydum 30 nisan kontrol
66|ROAY|29|23 Şubat|30 Kasım||kalp atışlarını duydu
67|burcu1507|**|23 Şubat|30 Kasım||miniğinin pıtpıtlarını duydu
68|yavrucuk|26|23 Şubat|30 Kasım||kalp atışlarını duydu
69|merveburc|25|23 Şubat|30 Kasım||kalp atışlarını duydu kontrol 24 Nisan
70|cersu|27|23 Şubat|30 Kasım||Kalp atışlarını gördü .Haftaya kontrolu var.Maşallah
71|RüzgarDeniz|42|25 Şubat|30 Kasım||
72|canliz|25|27 şubat|30 Kasım||cinsiyet 3 hafta sonra
|JJuLiEtt|||||Artık Ocak annesii :lepi:
|yazgülüm||||| FAHRİ KASIM ANNESİ
|esterya||||| FAHRİ KASIM ANNESİ
|BONCUK26||||| FAHRİ KASIM ANNESİ
|dorukk|||||FAHRİ KASIM ANNESİ
|NURHAYATK||||| FAHRİ KASIM ANNESİ
|mehlikaMERYEM||||| FAHRİ KASIM ANNESİ

teşekkür ettim.. :1rolleyes:

Yani bu durumda aynen annesine cekmiş bir kızım oluyor, çin falı hem bana hem bebişime erkek demişti ama ikimizde kızız işte. Ayrıca o diğer sitedede hep erkek çıkıyordu bebişim içinsüprizzzzz

martttt canım tebrik ederim ne kadar güzel bir haber ayyy içim kıpır kıpır oldu allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin prensesini hihoyyyt

Geldim geldim ama sormayın, hayatta hiçbirsey için cok hayal kurmamak lazımmıs, gelip burda gezip tozucam, ekmek elden su gölden anneme naz yapıcam diyordumki gelmemden 1 gün önce annem düşüp bacagını kırmış. Maalesef simdi annem yatıyo ve bana naz yapıyokaydirigubbakcemile3 yani anlayacagınız o hayallerini kurdugum yemeklerin hepsi yine hayal oldusüprizzzzz

ayy canımmm çok geçmiş olsun inanmıyacaksın ama benim annemde 4 gun önce ayak tarak kemiğini atlatmış ve onunda ayağı alçıda şuan ahh bu anneler ahhh kaydirigubbakcemile3

karakız kandırdın bizi
hani resimlerini koyacaktın
pissssssssssssssssss:dilcikar:

ya tatlım benim makinem arızalıydı arkadaşımın makinesi ile çketim bırazdan ekleyecem ama zaten pek güzel değil resimler -tatlicadiarzu-

kızlarrrr herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnn en tatlı hamişler kasım anneleri nasılsınız bakalım bugün
öptüm hepinizi tek tek

kızlarrrr herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnn en tatlı hamişler kasım anneleri nasılsınız bakalım bugün
öptüm hepinizi tek tek

Hoşgeldinnn Canım benimm ŞenizŞeniz
Seni gördük dahada iyi olduk tatlım resim ekleyecekmişsinn oyy oyyyyyy süper alkisalkisalkis hihoyyyt

Pek bi kısmetliyim bugün... Ellerinize sağlık ikinizinde a.s.

Rica ederiz cnm :1hug:

cnm ya biliyorum hafta sonu balkonda kahvaltı yaptık ona ragmen hem ürküyor hemde gitmiyordu bir ara başka güvercin geldi agzında çöple anne güvercinde çöpü alıyor altına yerleştiriyordu ve baba güvercin bizi görünce kaçtı agzında çöple ilerde bekliyordu biz gidince geldi geri anne yüregi demek ne olursa olsun kaçmıyor...ama dün karanlıkta nasıl balkona birden hızlı çıktıysam sanırım ne oldugunu anlayamadan kaçtı ..komigi hafta sonu baba güvercin çöp getirmeye gidip geldiginde eşim ee hani yuvayı dişi kuş yapardı dedi sonra güvercin korkup kaçınca sende nasıl erkeksin bee korktun hemen dedii ayy nasıl koptum yaaaa..

günaydın kızlaaaaaaaaar.nasılsınız bugün.ohh cinsiyetler öğrenilmiş.martcım gözün aydın canımcım

Mavideniz ii değilim canım ya üşütmüşüm yada çocuklardan geçti grip olmuşum başım çok ağrıyor sabahta afedersin 2 kere çıkarmışım daha sayayımmı:KK43:(((((((( şuanda zor duruyorum çubuk krakerle sabretmeye çalışoyorum

Ya benden çokkkk ödesiniz bozuluyorum ha bugün olduk daha 12 haftalık ne güzel keşke benim satımda erken olsaydı diyesim var bişi sorcam ben şimdi 3 ayı bitirdim 4.aya girdim demi yani soranlara 4 aylık diyebilirmiyim?????

cnm ya allah yardımcın olsun meyve yemege çalış ama çıkartıyorsanda zor olacaktır yeşil şeyler yeme..bulantı ilacın falan varsa al iç...ya kızlar yenilerde duydum dogrumu bilmem biri gebeliginde bulantı esnasında sütün içine azıcık toz zencefil atıp karıştırıp içiyormuş o kesiyormuş bulantıyı belkş faydası olur ..

görenler beni 5 aylık sandığı için 4 içindeyim diyourm bende :1closedeyes:
koca göbeğimleeeeee

gecen akşam eşimin köyünde askere gidecek gençler için eğlence düzenlendi. oraya gittik allahhhhhhhhhh bir oynadım bir oyadım sormayın halay bile cektim millt kızdı bana ama ben pek oralı olmdım .........ama askerleri tek tek sahneye cağırdılar isimleri ve nereye gideceklerini soyliyerek inan nasıl ağladım nasıl ağladım ........ içim bir oldu kesin olmamakta birlikde bugüne bügün 1 kesin 2 ASKER anasıyım :nazar:

kızlar size bişi daha sorcam
off bunaltıyom sizide haaa
ikiz bebek ne zaman belli olur :uhm:

deliiiiiiiiiii ya bazen mesela benim arladaşım 2 ayı bitmişti 2. kontolünde ikiz olduğunu öğrendi ilk gittiğinde göremediler ama başka bir arkadaşım ise ilk kontrolünde öğrendi
hayırıdı bune telaşşşşşşşşş

offf berat efem cnm benim zaten hormonlar tavan yapmış iyice üzülmüşsündür sen...julicim genllikle kese göründükten sonra anlaşılıyor nadiren bir süre sonra farkediliyor sanırım ben kalp atışı için gittigimde doktorum tek bebk demişti..

arkadaşlar 2 li test yaptırıp sonuç alan varmı.lütfen cevap yazın.benim ikili test sonuçlarımı eşim almaya gitti bugün.doktora göstermiş sonuçları.doktor kan değerinin beklediğinin biraz altında olduğunu söylemiş.3 lü testi kesinlikle atlamayalım demi.ama eşimin şimdilik bana söylememesini söylemiş biraz panik bir yapım olduğu için.lütfen souçlatdan anlayan varsa yazarmısınız.çok telaşlandım.....

X