2009 Kasm Anneleri

kızlar ultrasonda sıkıntı yoksa iyidir kanıda işte bazı doktorlar güven olsun diye alıyorlar...yani panik yapma ...inşallah yakında güzel sonuçlar alırsın.. ben bilmiyorum bile ense kalınlıgı kaç ml kan sonucu ne çıktı doktorum sadece çok güzel gayet iyi dedi bende sormadım ..bazen kafamız karışıyor oradan araştırıyorum buradan bakıyoruz ..

benim ense kalınlığı 1.3 çıktı 11+ 5 de gittim.dr. normal demişti. sizce başka bir doktorada sorsammı.......

peki eğer ultrasonda ölçülen ense kalınlığı normal çıkarsa ikili teste çok itibar etmemekmi lazım...ne diyorsunuz......hayır bide oranların yüksek olmasının anormalliğini duymuştum ama düşük olmasınında anormal olduğunu hiç duymadım daha önce................

canım ense normalmiş işte
ama illa içinde kalacaksa başka bi dr. a git hiçbişi demeden tekrar yaptır
ben hiç kan tahlili falan yaptırmadım içim rahat

kızlar selaaaaaammmm....

beni unutmadınız dimi sırnaşık şey

uzun zamandır giremedim. nasılsınız herşey yolundadır umarım.

ben ikiliyi yaptırdım. herhangi bir sorun çıkmadı. benim minik sıpa 5 gün önceden gidiyomuş buna göre 14. haftamdayım. ama hala cinsiyet belli değil. haziranın 2sinde kontrol var o zaman söylicem dedi doktor. bakalım hayırlısı... bu arada ikili test sonucu renkli ultrason görüntülerini cdye kaydedip verdi doktor durmadan izliyorum miniğimi :ecrin_bebek:

kızlar bişey sorcam yine.ben çok iştahsızım ama meyve falan yiyorum ve bebğimi besleyemiyorum gibi hissediyorum.sizde öylemisiniz.hamilelik zormuş ya valla herşeyden korkuyom

uniqueeeeeee
dr a gittim bugün benim KIZım oluyor:)
canım sağlıklı ve hayırlı evlat olsun inşallah

Geldim geldim ama sormayın, hayatta hiçbirsey için cok hayal kurmamak lazımmıs, gelip burda gezip tozucam, ekmek elden su gölden anneme naz yapıcam diyordumki gelmemden 1 gün önce annem düşüp bacagını kırmış. Maalesef simdi annem yatıyo ve bana naz yapıyokaydirigubbakcemile3 yani anlayacagınız o hayallerini kurdugum yemeklerin hepsi yine hayal oldusüprizzzzz
geçmiş olsun kuzum e artık sen annene bakcan kaydirigubbakcemile3

günaydınnnnnnnnnnnnnn güzel kasım annelleri ............
günaydın canım

Bayanlar Günaydın,
Daha kimsecikler gelmemiş ama ben heyecandan heralde sabahın köründe uyandım. Annemde bana "kız annesi, kız annesi" diye seslenip duruyo. Yanlış anlamayın bunu annem sevinçten yapmıyor, onun için büyük bir hayal kırıklığı oldu bu çünkü aslında annem bir erkek cocugu delisidir. Anneme göre aslında ben kız istiyorum demişte olsam dünyada aslında kimse kız istemez gerçek istegi olan erkeği gizlemek için kız istiyormuş gibi görünebilir, bu bakıs acısıylada aslında beni üzmek için kız annesi deyip duruyor oysa ben tam tersi çok ama çok mutluyum...
ay bizde de vardı o durum 2 kız dan sora 1 erkek o da hip hop çu oldu :roflol:

günaydın kıslar naber
günaydın cnmm

merhaba bayanlar uzun süredir sizi takip ediyorum çok gülüyorum çok şekersiniz takip ediyorumda yetişebildim kadar çok hızlısınız
bende 14+2 haftalık hamileyim çok heyecanlıyım sevinçliyim bazen merakettiğim çok konular oluyo burdan bulabiliyorum
jjulliett çok güldüm yaa Allah seni bende anlamam erkek takıntısını ben kızları çok severim eşimde ölee ama dr erkek dedi banada gösterdi pipisini ama kesin değil dedi gelcek ayda söleyebiliriz kesin olarak dedi hayırlısı
bide arkadaşlar bebeğinn kıpırtısını hisseden varmı ben çok merak ediyorum yaa nasıl bebeğim
hımmmm gizli gizli rönt heeeee gel bakiim buraya senn kaydirigubbakcemile

listemizde bayagı kalabalıklaşmış..ay dün gece sürekli rüyamda güvercin sayıklayıp durdum bizim balkonun dış tarafında (balkon camlı oldugu için bize şimdilik zararı yok) güvercin yuva yapmış eşim ilk gün bilmeden yuvarıdan birşey düştü zannedip temizlemiş karanlıkta ertesi gün baktık tekra yuva yapılmış o zman anladık güvercin yuvası oldugunu ve güvercin kaçmadı bizden hiç ürküyor ama gidemiyor meger altında yumurtası varmış... ama dün eve geldikten sonra unutup balkona çıktım hızlı bir şekilde zavallıcak korku ve kaçtı baktım iki tane yumurta var..ama sonra bir üzüldümki onu bilmeden korkuttugum için bir süre sonra yeniden baktım hala yoktu uzunca bir süre gelmedi..eşimde amcaları eve bırakmaya gitmişti ben uyumuşum gece sürekli güvercin geldimi diye sormuşum eşime baktım yoktu demiş oda a sürekli sormuşum ama ...sabah ilk işim gidip bakmak oldu gelmiş sonunda naısl rahatladım ama kötü oldum yumurtaları bırakıp gitti diye suçluluk duygusu idi oda anne bende onu anladım ve üzüldüm
ay kıyamam sana herşey den ne kadar etkileniyoruz dimi eskiye nazaransenağlama
kızlarrrr herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnn en tatlı hamişler kasım anneleri nasılsınız bakalım bugün
öptüm hepinizi tek tek
günaydın gulüümm bende seni öperimmŞeniz

aaaaa aşkolsun bi günaydın diyen yok.valla küstüm işte.senağlamasenağlamasenağlama
günaydın günaydın günaydıııınnn küsme cicimm geçmişi okuyodum da :eek:
arkadaşlar 2 li test yaptırıp sonuç alan varmı.lütfen cevap yazın.benim ikili test sonuçlarımı eşim almaya gitti bugün.doktora göstermiş sonuçları.doktor kan değerinin beklediğinin biraz altında olduğunu söylemiş.3 lü testi kesinlikle atlamayalım demi.ama eşimin şimdilik bana söylememesini söylemiş biraz panik bir yapım olduğu için.lütfen souçlatdan anlayan varsa yazarmısınız.çok telaşlandım.....
canım benim 1.1 çıktı dr. iyi dedi bu testte zaten risk yok demiyo risk hep var sadece düşük orta ve yüksek şeklinde ayırıyolar ayrıca %100 sorun olduğu anlamına da gelmiyo birçok arkadaşım bu testten sora amniosentez falan yaptırmadıı çocukların da yaramazlık dışında hiçbişileri yok maşşallahh kaydirigubbakcemile
nazlı karakız kartanesi ebisce mavideniz ya lütfen bi cevap yazın bana
yettim yettim gulüümmm:eek:

benim ense kalınlığı 1.3 çıktı 11+ 5 de gittim.dr. normal demişti. sizce başka bir doktorada sorsammı.......
valla bu annenin yaşına bağlı olarak değişiyo sanırım yani 1.3 30 yaşında ki bir anne ile 22 yaşındaki anne için aynı anlaamı ifade etmiyo
canım ense kalınlığı normal
dr. endişelenme dediyse sorun yok demi karakızzz

nan herkes nereye gitti alla allaa demin bıcır bıcırdınız ben geldim herkes gitmişşş şindi bi atasözü sölerim yıkılırsınız heee:1closedeyes:
he he he he yosamm benim lafım üstüne laf etmeye korkuyonuzmu bakeeemmm :jeyyar:

aşkolsun kimse bana bi selam vermedi senağlama

neyse benim işlerim var biraz çıkıyorum. kendinize iyi bakın görüşmek üzere. :a015:

Ebiscee biryandan ortalık topluyorum cnm ben ara ara gelip gidip okuyorum bugün işim azıcık çok çamaşırdı vs yarında vede ilaçlama olacakmış o yüzden bitirmem gerekiyor ama pcim ortada sık sık bakabiliyorum gelip geçerken a.s.

Leyyacım sende hoşgeldin ama gidiyorsun seni gördüğüme çok sevindim cnm a.s.

aşkolsun kimse bana bi selam vermedi senağlama

neyse benim işlerim var biraz çıkıyorum. kendinize iyi bakın görüşmek üzere. :a015:
selam cnm kız boşver anam sen yaz genede ben de öle kim bana cvp vermiş kim vermemiş die bakmıyom yazıveriyon gariii

Ebiscee biryandan ortalık topluyorum cnm ben ara ara gelip gidip okuyorum bugün işim azıcık çok çamaşırdı vs yarında vede ilaçlama olacakmış o yüzden bitirmem gerekiyor ama pcim ortada sık sık bakabiliyorum gelip geçerken a.s.

Leyyacım sende hoşgeldin ama gidiyorsun seni gördüğüme çok sevindim cnm a.s.

nazlıcım naber ? sakın hırpalama kendini tamammı ? :bbo: ayy kokar da şimdi ev

kızlar ya bişey sorucam epilasyonu kendinizmi yapıyosunuz birinemi yaptırıyosunuz. şimdi eğilmek bebeğe zararlı olurmu acaba çünki ben çok yavaş yapabiliorum 1 saatimi alıyo yani

deliiiiiiiiiii ya bazen mesela benim arladaşım 2 ayı bitmişti 2. kontolünde ikiz olduğunu öğrendi ilk gittiğinde göremediler ama başka bir arkadaşım ise ilk kontrolünde öğrendi
hayırıdı bune telaşşşşşşşşş

ben ikiz istiyom yaaa :CüvCüv:
off cok mu sey istiyorum sengözlerimebaksanab
sinirlerim tavan yaptı
bizim krize giren işler şimdi acıldı
eşimin işleride cok yoğun yarın doktora gelemicem
fotosunu getirirsin bana dedi
küstüm :nazar::çok üzgünüm:

selam cnm kız boşver anam sen yaz genede ben de öle kim bana cvp vermiş kim vermemiş die bakmıyom yazıveriyon gariii

nazlıcım naber ? sakın hırpalama kendini tamammı ? :bbo: ayy kokar da şimdi ev

Yok canım inan keyfi bir yazıyorum bir bakıyorum bir iş yapıyorum zaten derli toplu tek dert çamaşırlar bugün..Onun dışında kokusu yokmuş tatlım ama yöneticimiz çok iyiler burada sizden iyi olmasın dün geldi özel durumdan dolayı sen 2-3 saat dışarda dolan dediler bende sabah ilaçlamadan sonra anneme giderim akşam dönerim..Kokusuz denildi ama nolur nolmaz diyede çık diyorlar bende tamam dedim kaydirigubbakcemile3

kızlar meraba napıyonus benim canım çok sıkkın dün doktora gittim ya bebişimi gördüm çok tatlıydı ama bu sabah ikili teste gittim ense kalınlığı 2.4 mm çıktı senağlama doktor tüm tahlillerini yap öyle gel dedi daha doktora gitmedim ama biliyorum çok normal bi durum değil kadın doğumcu bi arkadaşım var onu aradım sınırda çıkmış dedi üzme kendini kan tahlilleri çıksın öyle daha sağlıklı değerlendirme yapılır dedi ama çok üzülüyorum ya başım midem heryerim ağrıyo senağlama

Görmedimki soru filan ben valla görsem hemen cvplıyorum biliyorsun canım yaa:1hug: yerimseniben a.s.

sağol canıııııııııım
kızlar meraba napıyonus benim canım çok sıkkın dün doktora gittim ya bebişimi gördüm çok tatlıydı ama bu sabah ikili teste gittim ense kalınlığı 2.4 mm çıktı senağlama doktor tüm tahlillerini yap öyle gel dedi daha doktora gitmedim ama biliyorum çok normal bi durum değil kadın doğumcu bi arkadaşım var onu aradım sınırda çıkmış dedi üzme kendini kan tahlilleri çıksın öyle daha sağlıklı değerlendirme yapılır dedi ama çok üzülüyorum ya başım midem heryerim ağrıyo senağlama

canım üzme kendini çok yüksek çıkmamışki.kan testini yaptır bak herşey normal çıkacak.bide benim bi arkadaşım var onun doktoru eşininde ense kalınlığına bakmış ırsi olabiliyomuş.yani onun doktorunun dediğine göre babada önemli bi etkenmiş.aaaa üzülme sen bebişte üzülür

canım lütfen üzülme doktorlar insanı hep böyle telaşlandırıyor bişey çıkmıycak bak gör senin üzüntün bebeğede yansır. herşeyin normal olduğunu öğrenince üzüldüğüne çok pişman olucaksın bak demedi deme

Canım bu ikili bak bir değil iki değil kaç oldu Allahım en iyisini bilir hakkımızda ben hep şuna inandım baştan beri"Herşey iyi olacak"

Lütfen sizlerde buna inanın ikili test tek başına bir anlam içermediği gibi ense kalınlığı önemli diyorlar lakin milim sapması doktorun herşeyi etkileyebiliyormuş ya bir titreme bir oynatma düşünün riskin riskini gösteriyor..

Haklısın günlerece ağladım ya birşey olursa korkusunu taşıyoruz hepimiz ama sürekli bunula yaşarsak bebişlerin huzurunu bozar mutsuz olmalarını sağlarız..Lütfen güçlü olalım ve dua edelim birbirimize. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

X