- 7 Mart 2009
- 6.782
- 69
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy canım benim bile içim rahatladı şimdi söylediklerini duyunca inşallahhhh hep birlikte güzel haberler alacağız canımm Şeniz
-
Ammman nihayet be unique, meraktan catlayacaktım kac saattir dısarı cıkcaz senden cevap gelsin diye kocayı oyalıyorum:) Cooook ama cok sevindimm, cinsiyet konusunda birsey demedi heralde. Bende pazartesi gidicem insallah benimde böööyle süpper haberlerim olur...
Hadin tekrar gözün aydın, ikinizide cooook öpüyorum.....a.s.
Aynen canım ya umut dünyası işte ama güzel haberler alacağız hep duada ediyoruz herkezede diyorum bizim için dua edin diye.İnşallah Allahım duyacak sesimizi :Saruboceq::Saruboceq:Face işi filan nedir ya şaşırdım :sm_confused:Bir sürü anlamadığım yazı şutarafagitti :1ninca:
Aynen canım ya umut dünyası işte ama güzel haberler alacağız hep duada ediyoruz herkezede diyorum bizim için dua edin diye.İnşallah Allahım duyacak sesimizi :Saruboceq::Saruboceq:Face işi filan nedir ya şaşırdım :sm_confused:Bir sürü anlamadığım yazı şutarafagitti :1ninca:
unııı gözün aydın allah ıkınızede saglık versın nazarlardan korusun
kıss facede birbirimizi ekliyoruz gel senide ekleyelim istersen
nazlıcım burası yetmedi bide face de arkadaş oluyoz işte
hızımızı alamadık da
bu gacılar bide bunu çıkarmış ben de eklem dedim
senin facebook yokmu seni de ekleyeseydik
unique gözün aydın dedim görmedin bile illa isimlerimi yazmam gerekiyo yaakaydirigubbakcemile
nazlıcım burası yetmedi bide face de arkadaş oluyoz işte
hızımızı alamadık da
bu gacılar bide bunu çıkarmış ben de eklem dedim
senin facebook yokmu seni de ekleyeseydik
karakız benıde eklesın söle karazeytıne olur mu
yaa kızlar benim son 2 gündür birden göbek çıktı dün çok çilek yedim anneme diyorum çilek şişirdi o da diyoki hayır bu artık çilek göbeği değil...ertesi sabah baktım hala inmemiş...eski kotları giyiyorum hala ama göbek çıktı resmennnn kaydirigubbakcemile3 siz ne alemdesiniz???
ayy cici kuş valla görmedim çünkü 2 sayfa birden açtım hem son sayfayı hem de geçmişi birinden ileri doğru birinden geri doğru okuyodum atladım heralde yoksa sana nasıl cevap vermem bitanesiiii..... Şeniz
yav ne facebook u bee ben daha yeni kapattım onu...şimdi bi de onu mu çıkardınız klava: açmasam çatlarım meraktan açsam kociş tepemde dır dır konuşucak ayıp ama sizin yaptığınızzz klava:klava:
Ama ama benim facebook yok :1rolleyes: Yani bi msn bi kk şuan için yetiyor face book yeğenlerim kullanıyor ama hiç almadık biz :uhm:
kızlar sizin cildiniz ne durumda.ya bende sivilceler çıkmaya başladı.çok abartılı değil ama sanki adetten önce çıkar ya öyle.
canımmm kıyamam ben sana msn imi veririm ozaman
aha bak buraya yazıyom senin kesin kızın olacakkk kaydirigubbakcemile3
aha bak buraya yazıyom senin kesin kızın olacakkk kaydirigubbakcemile3