Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cokacimcoook eve gidince patates salatası yapcam bol lımonlu canım ıstedı aksam olsada gıtsem
cok pis bogaz yaptı bu velet benı vallanolcak benım sonum senağlama senağlama
karakız ekledım senı onayla
ahh ne güzel pasta börek yapabiliyorsun kokuları rahatsız etmiyor mu seni karakız
kısır mıı hani nerdee ??cokacimcoook
sgumusum gelmişş birtanem hoşgeldinnn kızınlamı geldinnnnnnn yerim ben sizi yaaaaaaaa Allaha emanetsiniz çok sevindim canımm çok a.s. a.s.
ya canım hiç sorma ben de de acayip bir iştah olducokacimcoook
sürekli bişeyler yemek istiyor bu velet
kilo alcam diye çok sakınıyom ya herhalde ondan olsa gerek
inatla yemek istiyor işte
kız kimi nereye ekliyonuz
faceden mi ne bahsetmişsiniz
hadi hadi beni de ekle
ben de facesteyim canım
özelden neyi verim :dance:
Neredeyse 1 saattir sırf unique ten bir cevap almak için bekliyorum, ama hiçbirsey yazmıyooosenağlama
yav hırs yaptım geçmişi okuycam diye ama o kadar ilerlemiş ki sayfalar hala bitiremedim kaç saattir okuyorum ağzınıza sağlık ne diyimmm :roflol: :roflol:
ben öyle mutluyum ki dün bebişimi gördümmm...gözlerime inanamadım valla hiç kalkmak istemedim dr.a diyorum biraz daha baakalım nolur :sm_cool:
herşey çok güzel dedi dr. amcası... sevdi onu ne hareketli bebeksin sen böyle dedi... sonra görüntülerini cd ye çekip verdi bize..ilk kısa filmini de çekmiş oldu yani bizim bıcırıkkk :roflol: bi de en son 3 boyutluda resmini çekti orda da eliyle yüzünü kapamış çekmeyin der gibi bi görseniz nasıl tatlıııı :asigim:
ikili testin sonucu 1 hafta sonra çıkıcakmış ama ne olursa olsun hiç kafama takmıycamm... hem orda sadece bi ihtimalden bahsediliyo kesin bişey yok ortada...
sonraki kontrolümüz 8 haziranda ...o zamana kadar nasıl beklicem bilmiyorum artık sürekli görmek istiyoruummm...:asigim:
dr.um folic asiti bıraktırdı artık elevit verdi hamileliğin sonuna kadar içiceksin dedi.. çatlak için krem sordum, o senin ildinle ilgii bişey ben şimdiye kadar herhangi bi kozmetik ürününün çatlağı önlediğini hiç görmedim dedi... zaten gebelerin %75 inde çatlak olmaz onlar da kullandığım krem iyi geldi de çatlamadım zanneder dedi...sen istediğin bi şeyle cildini nemlendir olucağı varsa olucak zaten dedi... saçını boyatmanda hiç bi sakınca yok dedi...(ben yine de bir ay daha beklicem)... işte böyle kıslarr.... dr.dan çıktığımızda resmen uçuyodum o kadar hafifledim ki .... allahım çok şükür inş sonuna kadar böyle güzel olur herşey....
ben tekrar geçmişi okumaya gidiyorummm...öptüm hepinizi....:1hug:
yav hırs yaptım geçmişi okuycam diye ama o kadar ilerlemiş ki sayfalar hala bitiremedim kaç saattir okuyorum ağzınıza sağlık ne diyimmm :roflol: :roflol:
ben öyle mutluyum ki dün bebişimi gördümmm...gözlerime inanamadım valla hiç kalkmak istemedim dr.a diyorum biraz daha baakalım nolur :sm_cool:
herşey çok güzel dedi dr. amcası... sevdi onu ne hareketli bebeksin sen böyle dedi... sonra görüntülerini cd ye çekip verdi bize..ilk kısa filmini de çekmiş oldu yani bizim bıcırıkkk :roflol: bi de en son 3 boyutluda resmini çekti orda da eliyle yüzünü kapamış çekmeyin der gibi bi görseniz nasıl tatlıııı :asigim:
ikili testin sonucu 1 hafta sonra çıkıcakmış ama ne olursa olsun hiç kafama takmıycamm... hem orda sadece bi ihtimalden bahsediliyo kesin bişey yok ortada...
sonraki kontrolümüz 8 haziranda ...o zamana kadar nasıl beklicem bilmiyorum artık sürekli görmek istiyoruummm...:asigim:
dr.um folic asiti bıraktırdı artık elevit verdi hamileliğin sonuna kadar içiceksin dedi.. çatlak için krem sordum, o senin ildinle ilgii bişey ben şimdiye kadar herhangi bi kozmetik ürününün çatlağı önlediğini hiç görmedim dedi... zaten gebelerin %75 inde çatlak olmaz onlar da kullandığım krem iyi geldi de çatlamadım zanneder dedi...sen istediğin bi şeyle cildini nemlendir olucağı varsa olucak zaten dedi... saçını boyatmanda hiç bi sakınca yok dedi...(ben yine de bir ay daha beklicem)... işte böyle kıslarr.... dr.dan çıktığımızda resmen uçuyodum o kadar hafifledim ki .... allahım çok şükür inş sonuna kadar böyle güzel olur herşey....
ben tekrar geçmişi okumaya gidiyorummm...öptüm hepinizi....:1hug:
ya bende site çok yavaş açılıyor.hata falanda vermiyor.neyse düzelir heralde.bu arada bi çoğumuz cinsiyetleri öğrendiniz hadi bakalım darısı başımıza.benimde bir haftam var doktora gitmeye.gerçi bir buçuk hafta ama kociş boşver biz erken gidelim bakalım bizim ufaklığa diyor.bende merak ediyorum baya büyümüştür dimiyerimseniben
uniiii canım çok sevindim maşallah maşallahh diyelimmmmm bebşine
karakızz canım azıcık yoruldum çok değil ama gelenler annemler yengeler zaten ikisi benim yaşımda geldikten sonra bir iş yaptırmıyorlar şükür yüzümün akıyla çıktım bugündende..
Sohpeti seviyorum dinlemeyi mantıklı konuşan dolu dolu insanları oyüzden çok harikaydıderim.. Ve bir teyzemiz var yıldızı benimle çok tutuyor ne dese falda çıkar ama böyle falcı filan değil bende hissediyor öyle güzel şeyler dediki anlatamam çok mutlu oldum.Her güzel kelime bende yüksek moral yaratıyor aydınlık dedi sıkıntılar bitecek ferahmı ferah herşey..Yükseklik var alınacak bir sürü emanet vsvs:)
uniguem çok sevindim canım
ne güzel bak doktorunda cdsini bile vermiş
canım cinsiyetle ilgili bişey sormadınmı
ama herşey yolunda olması süper
böle de devam eder inşallah
canım büyümüş olmazmı kocaman olmuştur annesi o şimdi cinsiyeti bile öğrenirsin sen