Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dimi ama bana da yasakk şindi bunnar buraya uğrfamaz da bi daha facebook agirerlerse kızlaar gitmeyin biyere ben sizsiz naaparım ayollanam çoşmuşsunuz siz...benimde az işim vardı dışarı gidip geldim...faceler gruplar havada uçuyor yok anam biz burayı dagıtıyoruz orayı bilmem ne yaparız...bende buradan açamıyorum yassak anam yassak akıllı durun ..
kızlarrrrrrrrrr hiçmi ağzının tadı giden yok aranızda... ya bildiğiniz bişey varmı geçirici? susmayın daaa bişeler deyinnn senağlama
dur kız burda anlatma vallaha topa tutarlar bızı :roflol:
ahh anacım o resimlere sen bakma bi daha onlar hayal ürünü hayal fotomontaj gerçek değil kaydirigubbakcemile3
canım valla yaparım sen yeterkiiste ne olcak çok seviyorum yemek yapmasını vede misafir ağırlamasını
ama o gördüğün resimlerden sonra benle birçok kişi gerçekten ama gerçekten konuşmadı kapris yaptı :roflol: biz neden davet edilmedik diye halbuki arkadaşlarım bana misafirliğe gelmek istemişlerdi kaydirigubbakcemile3
kaderın gözu kör olsun bacım burda olsan hemen damladıydım ama uzattasın yırttın valla ayy hele kısırı komussun ortaya klava:
kısır mıı hani nerdee ??cokacimcoook
ebisce 2.5 ay sürdümü ayyy inş o kadar sürmez benimki çok fenamışş
ense kalınlığımız normal çıktı kan testi sonucunuda önümüzdeki hafta dr alınca arayacak önce uyuyodu sonra meyve suyu etkisini gösterdi şow yaptı bize dr %80 kız dedi 1 ay sonra netleşir dedi
cicimm sen kaç haftalık hamilesin ? valla benim midem falan bulanmadı kusmadım ama iştahsızım çok ve balık yumurta vb. şeylerden tiksiniyorum zorla yersem yiyorum heralde böle gidecek
13 oldum. yumurta ben istesemde yiyemem zehirliyor beni. bu ağız tatsızlığı 1.5 haftadır var bende onun haricinde midem toplasam 3 defa bulanmıştır.
canım yaaa süpeeeeeerrrrr valla maşalllaahhhh.darısı başıma inşallah...............
masallah 13 haftalık olmus pekı cınsıyetı bellımı senın bende sekerlı seyler pek yıyemıyorum bulantı ve agız tatsızlıgı var en kısa zamanda gecer umarım
hemen hazırlanmıssın canım ayy kıyamam sana yaa bır fotoda gördum valla nefıstı yanı öle görunuyodu neyse bızz avcumuzu yalayalım kaydirigubbakcemile3
13 oldum. yumurta ben istesemde yiyemem zehirliyor beni. bu ağız tatsızlığı 1.5 haftadır var bende onun haricinde midem toplasam 3 defa bulanmıştır.
amin canım sen nezaman gidiceksin ?
ay yarın yapcam valla ağzımın suyu aktı
cnm benim de öleydi 1-2 haftadır rahatım inşallah düzelir 1-2 haftaya
sgumus ben de p.tesi aldım sonuç iyi çıktı 30 mayıs ta gitcem bi daha inşallah kız mı erkek mi görcez bakalım