Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizde bugün yatak baktık bebek arabası baktık
:roflol: :roflol: alacaktık nerdeyse
delimüyük neyük
daa tırnak kadar bebe
bende senın foto gıbı foto arıyordun sen nerden buldun ben facebook koycamda jjuliett yardım edermısın hihoyyyt
kıs vallaha sen ne dedin ben anlamadım face grup mu açıyon hamilelerle ilgili :1no2: bende gelecem ozaman hemen :uhm:
karakız canım sağlıklı olsunlarda cinsiyeti önemli değil
ben yarın doktora gidecem
bebeğim işallah iidir.
şimdiden heyecan bastı
değerlendirmeye alırız şekerim ama babamız kıskanç valla damada kök söktürür şimdiden başladı bile
bizde bugün yatak baktık bebek arabası baktık
:roflol: :roflol: alacaktık nerdeyse
delimüyük neyük
daa tırnak kadar bebe
yok karakız ben kendı facebooka foto olarak hamıle fotosu ıstıyorum julıettın var ya onun gıbı ama fena fıkır deıl haa faceyıde ayaklandırırız kaydirigubbakcemile3
canım googleye gebe yaz görsellerden ara :CüvCüv:
dur hele bismillah daha ben bi çorap bilem almadım sen acık sıranı bekle kısss kaydirigubbakcemile
az evvel kociş aradı karıcımmmm bir bebek odası gördüm harika bişi dedi hemen beni çabık oraya götür dedim bende :roflol:
iyi olur haket ha hamişler grubu deyu yada kasım annişleri grubu deyu bi grup mu kursak ne facede ortalık ne karısır ama kaydirigubbakcemile3 :CüvCüv:
karakız anamm face mace karıştırma anam hepiniz ortadan kaybolur gidersiniz ben buraya bilem zor giriyom facebook a hiç giremem kilitli burdann senağlama
dur hele bismillah daha ben bi çorap bilem almadım sen acık sıranı bekle kısss kaydirigubbakcemile
az evvel kociş aradı karıcımmmm bir bebek odası gördüm harika bişi dedi hemen beni çabık oraya götür dedim bende :roflol:
karakızım ne yazdın bu site daha düzelmedimi ya çok yavaş bidaha yazı ver
ne gusell benım bebeklerımın bı odası bılem olmıycak.
evde boş oda yok kuş gibi ev.
şansıma bakın yaaa
yazıyım şekerim sen yeterki iste :roflol: hatta kesip yapıştırım buraya orjinali
şu kaynanayı ne yapmalııııııı kaynar kazanaaaaa atmalıııııııııııııııııı :teytey:
yandım karakızzz deyince altına odun atmalıııııııııııııııııı şoppiiii şoppiiiiii dililililili dililili
aha gene sapıttım :roflol:
nıee yavvv fenamı olur hem hepımız bırbırımızı görmus oluruk ılerde bebıslerıde koyarık :teytey:
kaynanalığı genelde oğlan anneleri yapıyor onlar düşünsün
haklısınız kızlarrr.
allaha şükür bebeklerım cıfter cıfter gelıyorlar.
ne kadar buyuk evı olupta ıcınde bebesı olmayan ınsanlar var dımı
şükür halimizeee