2009 Kasm Anneleri

anam çoşmuşsunuz siz...benimde az işim vardı dışarı gidip geldim...faceler gruplar havada uçuyor yok anam biz burayı dagıtıyoruz orayı bilmem ne yaparız...bende buradan açamıyorum yassak anam yassak akıllı durun ..

valla annesi çekerse 4 kilodan aşağı doğmaz ona göre sonra öyle ağırlığınca altılada kurtulamazsın önce bi oğlumuzu görelim

evet evet yaa belki ev büyük olunca karı koca birbirini bulamıyodurda kaydirigubbakcemile3
çok şanslıyız amann beaa biz kızkardeşimle yer yatağında kavga dövüş yatardık beraberkaydirigubbakcemile2

ebiscem bız 6 kardeş hepimiz koyun koyun yattık bea ama kalabalık ailede başka güzel oluyo ya şimdi hepimiz evliyiz bi sürü kapımız var gidip geliyoz birbirimize kaydirigubbakcemile3

karakız mesaj gelmedı hadüüüü

attım kıss mesaj nası görmessin hele bi daa bak kaydirigubbakcemile2

yok kızz gelmedı bende sana atım o geldımı

kızlarrrrrrrrrr hiçmi ağzının tadı giden yok aranızda... ya bildiğiniz bişey varmı geçirici? susmayın daaa bişeler deyinnn senağlama

kızlarrrrrrrrrr hiçmi ağzının tadı giden yok aranızda... ya bildiğiniz bişey varmı geçirici? susmayın daaa bişeler deyinnn senağlama

benımde agzımın tadı hıc yok mıgdem bulanıyo ama kusmuyorum yapacak bırsey yok meyve ıyı gelıyo am ane yaparsan ne yersen yıyım yıne oluyo sekerım bız bunu bır mutlet cekecegız gelıba bebıs ıcın kaydirigubbakcemile3

sgumus , karakız naber yine ben geldim.valla ben böyle arada bi görünüp bi kayboluyorum ne olacak benim bu tutarsız mide bulantılarım bilmem yaaaaaaaaaaaaaa.............

arkadaşlar yeni hader varmı cinsiyeti belli olan falan..............ben dün dr.a gittim testler için................bide muayenede etti tabi ama daha çok erken olduğu için hiçbirşey belli değildi....

arkadaşlar yeni hader varmı cinsiyeti belli olan falan..............ben dün dr.a gittim testler için................bide muayenede etti tabi ama daha çok erken olduğu için hiçbirşey belli değildi....

merhaba canım hoş geldin salı drum %80 kızınız olucak dedi teyzesi :sm_cool:

sgumuscum geçen gün sende dr.a gidecektin yanılmıyorsam, nasıl geçti.............

ense kalınlığımız normal çıktı kan testi sonucunuda önümüzdeki hafta dr alınca arayacak önce uyuyodu sonra meyve suyu etkisini gösterdi şow yaptı bize dr %80 kız dedi 1 ay sonra netleşir dedi

karakız ekledım senı onayla

gördüm seni fıstık kaydirigubbakcemile3 maşallah diyeyimde nazarlara gelmeyesin

sgumus , karakız naber yine ben geldim.valla ben böyle arada bi görünüp bi kayboluyorum ne olacak benim bu tutarsız mide bulantılarım bilmem yaaaaaaaaaaaaaa.............

geçecek canım geçecek allahın izni ile Şeniz

ay canım benim hiç öle bişi olmadığı için şimdi ne dicemi bilemedim

bende senı karakız o pastalar neydı yawwww öle agzımın suyu akıyodu sıldım :icecream:

artık su içmek bile eziyet olmaya başladı. mecbur gülü seven dikene katlancak. dayanacam inş. neyden kaynaklanıyor bu durum acaba

bende senı karakız o pastalar neydı yawwww öle agzımın suyu akıyodu sıldım :icecream:

dur kız burda anlatma vallaha topa tutarlar bızı :roflol:
ahh anacım o resimlere sen bakma bi daha onlar hayal ürünü hayal fotomontaj gerçek değil kaydirigubbakcemile3
canım valla yaparım sen yeterkiiste ne olcak çok seviyorum yemek yapmasını vede misafir ağırlamasını
ama o gördüğün resimlerden sonra benle birçok kişi gerçekten ama gerçekten konuşmadı kapris yaptı :roflol: biz neden davet edilmedik diye halbuki arkadaşlarım bana misafirliğe gelmek istemişlerdi kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…