- 22 Ekim 2007
- 5.736
- 5
efet efet süper olur hadi ben sana özelden mesaj atıyom kendimi ekle beni sen canlizim face ne kaydirigubbakcemile2
uyyyy ben lafımı ortaya korummm beyenen alırrr beyenmeyen şeker gider diyosunnn :roflol: :roflol:
sen şimdi kızı verecenmi bıze bak ağırlığınca altın verecem söz yalnız doğduğu zamanki ağırlığınca he sakın yanlış anlama şakkıdı kaydirigubbakcemile3
evet evet yaa belki ev büyük olunca karı koca birbirini bulamıyodurda kaydirigubbakcemile3
çok şanslıyız amann beaa biz kızkardeşimle yer yatağında kavga dövüş yatardık beraberkaydirigubbakcemile2
karakız mesaj gelmedı hadüüüü
ebiscem bız 6 kardeş hepimiz koyun koyun yattık bea ama kalabalık ailede başka güzel oluyo ya şimdi hepimiz evliyiz bi sürü kapımız var gidip geliyoz birbirimize kaydirigubbakcemile3
attım kıss mesaj nası görmessin hele bi daa bak kaydirigubbakcemile2
yok kızz gelmedı bende sana atım o geldımı
kızlarrrrrrrrrr hiçmi ağzının tadı giden yok aranızda... ya bildiğiniz bişey varmı geçirici? susmayın daaa bişeler deyinnn senağlama
arkadaşlar yeni hader varmı cinsiyeti belli olan falan..............ben dün dr.a gittim testler için................bide muayenede etti tabi ama daha çok erken olduğu için hiçbirşey belli değildi....
sgumuscum geçen gün sende dr.a gidecektin yanılmıyorsam, nasıl geçti.............
karakız ekledım senı onayla
sgumus , karakız naber yine ben geldim.valla ben böyle arada bi görünüp bi kayboluyorum ne olacak benim bu tutarsız mide bulantılarım bilmem yaaaaaaaaaaaaaa.............
kızlarrrrrrrrrr hiçmi ağzının tadı giden yok aranızda... ya bildiğiniz bişey varmı geçirici? susmayın daaa bişeler deyinnn senağlama
artık su içmek bile eziyet olmaya başladı. mecbur gülü seven dikene katlancak. dayanacam inş. neyden kaynaklanıyor bu durum acababenımde agzımın tadı hıc yok mıgdem bulanıyo ama kusmuyorum yapacak bırsey yok meyve ıyı gelıyo am ane yaparsan ne yersen yıyım yıne oluyo sekerım bız bunu bır mutlet cekecegız gelıba bebıs ıcın kaydirigubbakcemile3
bende senı karakız o pastalar neydı yawwww öle agzımın suyu akıyodu sıldım :icecream: