kuzumcuğum, çok az bir ihtimal de olsa ikizlerin farklı cinsiyeti olabiliyo. Ayne güzel olurdu. Bir tiplemenin iki versiyonu, hiç içinde kalmazdı kaydirigubbakcemile3
canliz güzleim ben ışık hızıyla okudum olanı biteni ayrıcana ciniyeti erkek belirlediği için niye kendimizi yorak kinaniknanika.s.
kuzumcuğum, çok az bir ihtimal de olsa ikizlerin farklı cinsiyeti olabiliyo. Ayne güzel olurdu. Bir tiplemenin iki versiyonu, hiç içinde kalmazdı kaydirigubbakcemile3
ayyy ne gusel olurdu ama kaydirigubbakcemile5 aman sağlıklı olsunda canımcım erkek kız gercekten heçççç fark etmeza.s.
bıdıkcanlar günaydın:1rolleyes:
Günaydın Fıstıklar...a.s. a.s.
JJulıettcim geçmiş olsun canım kötü düşünme hemen lütfen a.s.
julietcim o ağrılar normal ama uzanıp dinlen öyle bir şey olduğunda kanama felan olursan ki ben okadar geçirdim birşey olmadı bakk Allahın izniyle kaydirigubbakcemile2
bıdıkcanlar günaydın:1rolleyes:
günaydın juli, nazlı, destna ve neslüüü
Günaydın Neslim Kartanem Canım destnacım ve JJulıetim a.s. a.s. a.s. a.s.
günaydın canımcım kartanesi dün akşam sağ ayağıma kramp gibii bir ağrı girdii sende oluyormu canımm
iyi ozman bende herkezeeeeeeeeee GÜNAYDINNNNNN diyeyimmmm...
jujucum bazen bu erkekler ham maddelerine dönüyrorlar ( ham maddeleride bana göre odun ) o yüzden çok görmemek lazım .. bak ben gece yatakta bizimkini paraladım .... ama iyi oluyor deliksiz uyumuşum .... hatda yanlışlıkla ( yada o öyle sansın) yatakdan atmak ayağınla itmek onun yere düşmesini görmek mütişşşşşşşşşş zevkli bak bizim çatla gaci demişti dersinnnnnn
GÜNAYDINNNN güzell annelerr önce bebişleri sonra sizleri öpüyorum:)
iyi ozman bende herkezeeeeeeeeee GÜNAYDINNNNNN diyeyimmmm...
jujucum bazen bu erkekler ham maddelerine dönüyrorlar ( ham maddeleride bana göre odun ) o yüzden çok görmemek lazım .. bak ben gece yatakta bizimkini paraladım .... ama iyi oluyor deliksiz uyumuşum .... hatda yanlışlıkla ( yada o öyle sansın) yatakdan atmak ayağınla itmek onun yere düşmesini görmek mütişşşşşşşşşş zevkli bak bizim çatla gaci demişti dersinnnnnn