2009 Kasm Anneleri

mavicim senin doğum tarihini soruyo yazdınmı yukarda görmedim ben satı gördüm sadece

saol kartesi canım eline saglık bu kesinmiymiş ya.

yok kız kesin olur mu kafamçokkarıştı
destnanınki tuttu ya ondan denedik :roflol:
senin diğer kızlarından deneyelim istersen ama satlarını hatırlayabilirsen tabüüü bakalım tutmuşmu

yahu kiminki kız benim mi ...kızlar ben şimdiden iyi akşamlr dileyeyim ..yarın grş...kendinize iyi bakın.kartanem sagol..

yahu kiminki kız benim mi ...kızlar ben şimdiden iyi akşamlr dileyeyim ..yarın grş...kendinize iyi bakın.kartanem sagol..

KARAKIIIIZZZ canımcım siteye girişim ve yazmam inanılmaz zor sayfalar yarım yamalak hiç açılmıyo gülüm kusura bakma ancak maviden alıntı ile yazabiliyommm CANIM BENİM KENDİ DOĞUM TARİHİM 11.07.80 BEBEĞİN MUHTEMEL D.T 5 VEYA 8 KASIM 2009 SAT 1 ŞUBAT

canım bide bu benim 6 agustos kesin tarih diil benim .
temmuz veya agustosta dogmuşum öyle yazdırmışlar..onu söyleyim..başka yolu yokmu..

kızlar gecmısı okudum anca geldım nasılsınız seyımerak ettım bu gercek cınsıyet takvımını yapabn varmı ben yapamadım gelıba yardımcı olurmusunuz :emir_bebek:

tam ben geliyorum muhabbet bitiyor:KK43: kimse yokmu ya ben çok heyecanlıyım yaa 27 sinde cinsiyet öğrencez ama sanki erkek gibi gelio acaba psikolojikmi okudukça erkek haberleri daha yoğunlukta ya o bakımdan:ecrin_bebek:

tam ben geliyorum muhabbet bitiyor:KK43: kimse yokmu ya ben çok heyecanlıyım yaa 27 sinde cinsiyet öğrencez ama sanki erkek gibi gelio acaba psikolojikmi okudukça erkek haberleri daha yoğunlukta ya o bakımdan:ecrin_bebek:

olabılır canım bende kız hıssedıyorum pek ama bende erkek duyunce herkesın bende benımde mı erkek dıyorum kaydirigubbakcemile3 bakalım hayırlısı ne cıkacak

oleyyyy tickerım çıktı sonundaaa kaydirigubbakcemile2ama bir problem var:nazar:ben heyecanla seni bekliyoruz yazmıştım sadece he çıkmış:bbo:yoksa budamı bir işaret erkek mi demek istiyor:roflol:

oleyyyy tickerım çıktı sonundaaa kaydirigubbakcemile2ama bir problem var:nazar:ben heyecanla seni bekliyoruz yazmıştım sadece he çıkmış:bbo:yoksa budamı bir işaret erkek mi demek istiyor:roflol:

lülülülülülü cın takvımı ne dıyosenın bebıs ıcın

neslı gelmıs hos gelmıs bende ıstıyom su bebıs tahmınınden sen bılıyormusun neslı banada yapın lutfen kaydirigubbakcemile3

selam kızlarrrrr......mesaısı bıtıp gıdenlere,ve hala burda olan guzel anneler,nasılsınız bugun????guzel haberler okudum gecmıste,bıkactanede hafıf can sıkıcı olanları.ammaaaaa sakın moral bozmayın kızlar hersey cokk güzel olucak görürsunuz..cınsıyet öğrenen annişlerede hayırlısı allah sağlıklısını versın ınsallah herbırımıze.yenı bır cınsıyet öğrenme sayfası bulmussunuz yaptım ilkkez kız cıktı coook garıp hep erkek cıkıyor du halbukı.tek yumurta olmasa bırı kız,diğerı erkek dıycem ama bende her ikiside aynı cınsıyette olacakmıs:)))))13 mayısta kont.ve testım var, dua edın lütfen benım endıse sayım 2 ye katlanıyor malum.......herbirinizi koskocaman opuyorum......
kuzumcuğum, çok az bir ihtimal de olsa ikizlerin farklı cinsiyeti olabiliyo. Ayne güzel olurdu. Bir tiplemenin iki versiyonu, hiç içinde kalmazdı kaydirigubbakcemile3
neslı gelmıs hos gelmıs bende ıstıyom su bebıs tahmınınden sen bılıyormusun neslı banada yapın lutfen kaydirigubbakcemile3
canliz güzleim ben ışık hızıyla okudum olanı biteni ayrıcana ciniyeti erkek belirlediği için niye kendimizi yorak kinaniknanika.s.

X