- 10 Ağustos 2007
- 8.104
- 6
- 40
saol kartesi canım eline saglık bu kesinmiymiş ya.
yahu kiminki kız benim mi ...kızlar ben şimdiden iyi akşamlr dileyeyim ..yarın grş...kendinize iyi bakın.kartanem sagol..
tam ben geliyorum muhabbet bitiyorkimse yokmu ya ben çok heyecanlıyım yaa 27 sinde cinsiyet öğrencez ama sanki erkek gibi gelio acaba psikolojikmi okudukça erkek haberleri daha yoğunlukta ya o bakımdan:ecrin_bebek:
oleyyyy tickerım çıktı sonundaaa kaydirigubbakcemile2ama bir problem varben heyecanla seni bekliyoruz yazmıştım sadece he çıkmış:bbo:yoksa budamı bir işaret erkek mi demek istiyor:roflol:
kuzumcuğum, çok az bir ihtimal de olsa ikizlerin farklı cinsiyeti olabiliyo. Ayne güzel olurdu. Bir tiplemenin iki versiyonu, hiç içinde kalmazdı kaydirigubbakcemile3selam kızlarrrrr......mesaısı bıtıp gıdenlere,ve hala burda olan guzel anneler,nasılsınız bugun????guzel haberler okudum gecmıste,bıkactanede hafıf can sıkıcı olanları.ammaaaaa sakın moral bozmayın kızlar hersey cokk güzel olucak görürsunuz..cınsıyet öğrenen annişlerede hayırlısı allah sağlıklısını versın ınsallah herbırımıze.yenı bır cınsıyet öğrenme sayfası bulmussunuz yaptım ilkkez kız cıktı coook garıp hep erkek cıkıyor du halbukı.tek yumurta olmasa bırı kız,diğerı erkek dıycem ama bende her ikiside aynı cınsıyette olacakmıs:)))))13 mayısta kont.ve testım var, dua edın lütfen benım endıse sayım 2 ye katlanıyor malum.......herbirinizi koskocaman opuyorum......
canliz güzleim ben ışık hızıyla okudum olanı biteni ayrıcana ciniyeti erkek belirlediği için niye kendimizi yorak kinaniknanika.s.neslı gelmıs hos gelmıs bende ıstıyom su bebıs tahmınınden sen bılıyormusun neslı banada yapın lutfen kaydirigubbakcemile3
özlemciğim hoş geldin tatlıma.s.merhaba arkadaşlar,kısmetse ben de kasım annesi olacağım, herkese sevgiler a.s.