günaydın kızlaaarr
sayfalar hiç ilerlememiş dün akşam kimse girmemiş anlaşılan
öpüyorum hepiniziii
günaydın güzel annişler a.s.
bebeişler nasıl bakım
juli teyzesi yesin hepsini :1hug:
akşam bebiş cok üzdü beni
cok kasıklarım ağrıdı düşük yapıcam zannettim
nesekii uyumusum şimdi hersey yolunda
Günaydın Fıstıklar...a.s. a.s.
Bugün misafirleirm gelicek saat 7,30da uyandım zaten heryer derli toplu niye o saatte kalktım bilmiyorum.Uykuyu aldım sanırım yine az önce kahvaltımızı ettik.Ufak atıştırma gibi oldu benim için ama olsun yeterlidir.Biraz daha vakit geçsin bir bardakta süt içtimmi tamamdır.
Yine bulantılar var bakalım , misafirlerimin gelmesine yakın ara ara bakarım..
JJulıettcim geçmiş olsun canım kötü düşünme hemen lütfen a.s.
günaydn kızlar nasılsınız bakalım benim temizlik yapmam lazım yarına misafirim var biraz takılıyim dedim julietcim o ağrılar normal ama uzanıp dinlen öyle bir şey olduğunda kanama felan olursan ki ben okadar geçirdim birşey olmadı bakk Allahın izniyle kaydirigubbakcemile2
bıdıkcanlar günaydın:1rolleyes:
iyi ozman bende herkezeeeeeeeeee GÜNAYDINNNNNN diyeyimmmm...
jujucum bazen bu erkekler ham maddelerine dönüyrorlar ( ham maddeleride bana göre odun ) o yüzden çok görmemek lazım .. bak ben gece yatakta bizimkini paraladım .... ama iyi oluyor deliksiz uyumuşum .... hatda yanlışlıkla ( yada o öyle sansın) yatakdan atmak ayağınla itmek onun yere düşmesini görmek mütişşşşşşşşşş zevkli bak bizim çatla gaci demişti dersinnnnnn
GÜNAYDINNNN güzell annelerr önce bebişleri sonra sizleri öpüyorum:)
Sabah faslımı yaşadım maalesef((((((Şunu keşfettim hiç et yemiyorum dün akşam minicik minick bir köfte yemiştim sindirememiş hiç midem yine bir süte kaldım bir krakere yine
Birde akşam ilk yattığınızda sağa sola dönme probleminiz başladımı.Ben Sola döndüğümde hafif yan kalsam hemen düzeltiyorum orada birşey var hissediyorum batıyor yani tam sol yada tam sağ yatı diyor artık bana kaydirigubbakcemile3
Sabah faslımı yaşadım maalesef((((((Şunu keşfettim hiç et yemiyorum dün akşam minicik minick bir köfte yemiştim sindirememiş hiç midem yine bir süte kaldım bir krakere yine
Birde akşam ilk yattığınızda sağa sola dönme probleminiz başladımı.Ben Sola döndüğümde hafif yan kalsam hemen düzeltiyorum orada birşey var hissediyorum batıyor yani tam sol yada tam sağ yatı diyor artık bana kaydirigubbakcemile3
iyi ozman bende herkezeeeeeeeeee GÜNAYDINNNNNN diyeyimmmm...
jujucum bazen bu erkekler ham maddelerine dönüyrorlar ( ham maddeleride bana göre odun ) o yüzden çok görmemek lazım .. bak ben gece yatakta bizimkini paraladım .... ama iyi oluyor deliksiz uyumuşum .... hatda yanlışlıkla ( yada o öyle sansın) yatakdan atmak ayağınla itmek onun yere düşmesini görmek mütişşşşşşşşşş zevkli bak bizim çatla gaci demişti dersinnnnnn
günaydın kartanemmmkaydirigubbakcemile5 Şeniz
canımmm sakın kafana takma bugunde evde yok iş yapayım aman şunu yapayım falan ddeme uzan şöle keyfne bak emi tatlım Şeniz
günaydın nazlımmmmmmm bende gelecem banane işte bendeeeeedelikafadulden Şeniz
günaydın destnamm aman öle temizlik yapcam diye yorma kendini döverim he kaydirigubbakcemile ufaktan ufaktan yapcan tamamı bebişim Şeniz
günaydınnnn bebişim sanada gel öpecem senide Şeniz
günaydınnnnnnnnnnn beratefe cim gel senide öpecem bugun herkesi öpüyom Şeniz
ya sen niye jjuliete öle yazdın anlamadım fisfisfis
he bu arada dün akşam bızde eşimle ayrı yattık çünkü kendisi nezle olmuştu ve bana bulaştırmamak için hemen ayırdı yatağını kaydirigubbakcemile3
gel bende öpecem seni tatlım sanada günaydınnn Şeniz
kızlarrrr gunaydınnnnnnnnnnnnnn ben geldimmmmm hepinizi öpüyorumm bugun yine midem bulaniyoo yazık bizeeeee bide bugun çok tuhafım hormonlarım yine sapıttı beee sevgi istiyom öhüü ama işyerindeyim ve günün kölesiyimmmmmmmmmm
:roflol::roflol::roflol: gecen hafta odunluk yapmıstı onumu dedin acaba :uhm: daa üstünde 2 hafta gecti kaydirigubbakcemile3
kızlarrrr gunaydınnnnnnnnnnnnnn ben geldimmmmm hepinizi öpüyorumm bugun yine midem bulaniyoo yazık bizeeeee bide bugun çok tuhafım hormonlarım yine sapıttı beee sevgi istiyom öhüü ama işyerindeyim ve günün kölesiyimmmmmmmmmm
günaydın arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar,bu arada hafta sonu giremiceğim için şimdiden anneler gününüz kutlu olsun bebişimde kutluyor teyzelerinin anneler gününüa.s.a.s.(bunlar sizeymiş)
çarşamba gidiyom fıştıkcığımgünaydın canım hoşgeldin maşallah kız ne kadar büyümüşsün
ne zaman gidiyon bakem doktoraa
ayy yiriz biz onuu kaydirigubbakcemile5günaydın arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar,bu arada hafta sonu giremiceğim için şimdiden anneler gününüz kutlu olsun bebişimde kutluyor teyzelerinin anneler gününüa.s.a.s.(bunlar sizeymiş)
günaydın kızlaar bende 1 haftadır filan erken uyanıyorum normalde 12 den önce kalkamıyodum. dün zaradan 2 tane tunik aldım fiyatlarda uygundu bu sene bol şeyler modaymış ne güzel dimi hihoyyyt
çarşamba gidiyom fıştıkcığım
umarım öğrenirim kuzum, hiç sormadım diğer kontrollerde acaba merak mı etmiyom yoksam erkek der diye mi tırsıyom bilmiyomkaydirigubbakcemile3aaayy sen de öğrenirsin artık cinsiyetiii
gel canım seni sevgimizle boğalım hep birlikte Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz:1hug: :1hug: a.s. a.s. :smiley-cool: sengözlerimebaksanab şakkıdı