2009 Kasm Anneleri

Sabah faslımı yaşadım maalesef((((((Şunu keşfettim hiç et yemiyorum dün akşam minicik minick bir köfte yemiştim sindirememiş hiç midem yine bir süte kaldım bir krakere yine

Birde akşam ilk yattığınızda sağa sola dönme probleminiz başladımı.Ben Sola döndüğümde hafif yan kalsam hemen düzeltiyorum orada birşey var hissediyorum batıyor yani tam sol yada tam sağ yatı diyor artık bana kaydirigubbakcemile3

canım kırmızı et bende yiyemiyorum ama balık tavuk gibi beyaz etler hala favorim
ve evet dönme problemleri bendede başladı zaten psikolojik olarak sanki 9 aylık hamile gibi karnımı tuta tuta dönüyorumkaydirigubbakcemile3

günaydın kızlaaarr
sayfalar hiç ilerlememiş dün akşam kimse girmemiş anlaşılan
öpüyorum hepiniziii

günaydın kartanemmm kaydirigubbakcemile5 Şeniz

canımmm sakın kafana takma bugunde evde yok iş yapayım aman şunu yapayım falan ddeme uzan şöle keyfne bak emi tatlım Şeniz

günaydın nazlımmmmmmm bende gelecem banane işte bendeeeee delikafadulden Şeniz

günaydın destnamm aman öle temizlik yapcam diye yorma kendini döverim he kaydirigubbakcemile ufaktan ufaktan yapcan tamamı bebişim Şeniz

bıdıkcanlar günaydın:1rolleyes:

günaydınnnn bebişim sanada gel öpecem senide Şeniz

günaydınnnnnnnnnnn beratefe cim gel senide öpecem bugun herkesi öpüyom Şeniz
ya sen niye jjuliete öle yazdın anlamadım fisfisfis
he bu arada dün akşam bızde eşimle ayrı yattık çünkü kendisi nezle olmuştu ve bana bulaştırmamak için hemen ayırdı yatağını kaydirigubbakcemile3

GÜNAYDINNNN güzell annelerr önce bebişleri sonra sizleri öpüyorum:)

gel bende öpecem seni tatlım sanada günaydınnn Şeniz

ya nazlı bende gece sabaha kadar bu nedenden dolayı uyuyamıyorum daha doğrusu hani sol tarafınıza yatın derlerya bebek çünkü hep annenin sol tarafa yatmasını istermiş diye okudum bende bu sebepten gece uyku sersemi sağ tarafıma döndüğümde bebişim rahatsızmı oldu acaba diye düşünmekten uyuyamıyorum ama sol tarafımda da butun gece uyuyamıyorum bazen yine es kaza böle hafif karnımın üstünede yatıyorum sonra gene uyanıyorum ayy napıyorum ben cocugumun üstüne yatıyorum diyorum valla artık hergece sabaha kadar bunları düşünmekten ne yöne yatacağımı bilemiyorum ve uykusuz kalıyorum bılmem napcam böle hatta gece 2 - 3 defa kocamı yatağın diğer tarafından kaldırıp yer değiştirdiğim bile oluyo garibim sesini çıkarmada kalkıyo yer değiştriyo napsın kaydirigubbakcemile3

yaa ben de şu et konusunda muzdaribim
her öğlen yemekte etli bişiler çıkıyo midem hiç kaldırmıyo zaten sulu yemeklere karşı bi gıcıklık oluştu bende niyeyse -tatlicadiarzu-
balık yiyorum haftada 1-2 kere hergün et yenmeliymiş yiyemiyorum ne zamandır tavuk da yapmadım bak ii aklıma geldi tavuklu bişiler yapayım baarii
oof korkuyom bebişimi besleyemicem diye ama hiç yiyemiyorum tabakların hepsinden azcık azcık alıp bırakıyorum kuru şeyler yemek istiyorum daha çok bir de meyvee

:roflol: gecen hafta odunluk yapmıstı onumu dedin acaba :uhm: daa üstünde 2 hafta gecti kaydirigubbakcemile3

kızlar sabah çok erken kalktım kaç gündürde uykusuzum galiba uyucam benkaydirigubbakcemile3bugün dükkanada öğlen gidicem azıcık kestireyim

kızlarrrr gunaydınnnnnnnnnnnnnn ben geldimmmmm hepinizi öpüyorumm bugun yine midem bulaniyoo yazık bizeeeee bide bugun çok tuhafım hormonlarım yine sapıttı beee sevgi istiyom öhüü ama işyerindeyim ve günün kölesiyimmmmmmmmmm

saolasın canım yavaş yavaş yaparım karakız taziyeyede gidicem daha kahvaltı etmedim ben kaçtım öpüyorum hepiniziia.s.a.s.a.s.

günaydın arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar,bu arada hafta sonu giremiceğim için şimdiden anneler gününüz kutlu olsun bebişimde kutluyor teyzelerinin anneler gününüa.s.a.s.(bunlar sizeymiş)

gel canım seni sevgimizle boğalım hep birlikte Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz:1hug: :1hug: a.s. a.s. :smiley-cool: sengözlerimebaksanab şakkıdı

günaydın kızlaar bende 1 haftadır filan erken uyanıyorum normalde 12 den önce kalkamıyodum. dün zaradan 2 tane tunik aldım fiyatlarda uygundu bu sene bol şeyler modaymış ne güzel dimi hihoyyyt

:roflol: gecen hafta odunluk yapmıstı onumu dedin acaba :uhm: daa üstünde 2 hafta gecti kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:

ben de tuhafım yaa sevgiye şefkate ihitiyacım vaar kafamçokkarıştı

günaydın arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar,bu arada hafta sonu giremiceğim için şimdiden anneler gününüz kutlu olsun bebişimde kutluyor teyzelerinin anneler gününüa.s.a.s.(bunlar sizeymiş)

günaydın canım sanada ayy yerim bak onu ben anneler günümüzüde kutlarmış benimkide kutluyo herkesin anneler gününü hepinizin ellerinden öpüyo bebişim teyzeleri a.s. a.s. a.s.

ayy yiriz biz onuu kaydirigubbakcemile5
günaydın kızlaar bende 1 haftadır filan erken uyanıyorum normalde 12 den önce kalkamıyodum. dün zaradan 2 tane tunik aldım fiyatlarda uygundu bu sene bol şeyler modaymış ne güzel dimi hihoyyyt

güle güle giy şekercimm
evet bu sene bol tunikler çok vaar ben hamile mağazasına gitmicem bilee sadece pantolon için gerekli orası yoksaa süper tunikler elbiseler var

bu arada arkadaşım gelecek ya canım anam babam temizliğe giriştiler, karı koca sıccak sularla köpüklerle terası yıkıyorlar:asigim:Şeniz
anam da yemek işini halledecek. Dün akşamüstü pazara gidip bol bol taze sebze meyve aldım, gerisini anacığım bilir artıkkaydirigubbakcemile3

gel canım seni sevgimizle boğalım hep birlikte Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz:1hug: :1hug: a.s. a.s. :smiley-cool: sengözlerimebaksanab şakkıdı

evet evet size ihtiyacım varr iyiki varsınıs yaaa mucuk mucuk herkese ve bebişlerimizee:teselli::enbuyukkk::1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…