2009 Kasm Anneleri

yok tısım olmam
önce leblebi yiyom
sonra erik ardına bide suu ohhhhh :roflol: :roflol: :roflol:

iyi mademseee benneyaptımki

ya ben ne güzel fındık, veviz, kuru incir getiriyodum işe şöle bi avuç sonra bigün yedim serviste giderken bi midem bulansın tam inecekken çıkarttım allahtan yanımda poşet varmışş
artık korkumdan yiyemiyom akşama da erikten onlara vakit kalmıyo yaa -tatlicadiarzu- halbuki çok faydalıymış beyin gelişimi içinn
ooh alın size de bi kusma hikayesi benden hem de en iğrencindenn :roflol: :roflol:

karakızım kızacam ben ona tabi
nasıl seni üzer bide telde açıklamsı doğrumu
madem sorun yok randevuya gittiğinde sölesin güzel açıklamalarıyla
ama ona da soracam çoğu yer de duydum ikli test bile yapmıyorlar diye
bi de bakarmısın üçlü testi de istiyor
madem üçlüyü de isteyecen ne diye ikiliyle bize çektiriyon falan diye
zaten ense kalınlığı ölçümü yapılmadı bana
yaptırmayacam da kızarsa kızsın valla
ben bu tahlil işlerinden pek bir sıkıldım ama yaa

iyi mademseee benneyaptımki

ya ben ne güzel fındık, veviz, kuru incir getiriyodum işe şöle bi avuç sonra bigün yedim serviste giderken bi midem bulansın tam inecekken çıkarttım allahtan yanımda poşet varmışş
artık korkumdan yiyemiyom akşama da erikten onlara vakit kalmıyo yaa -tatlicadiarzu- halbuki çok faydalıymış beyin gelişimi içinn
ooh alın size de bi kusma hikayesi benden hem de en iğrencindenn :roflol: :roflol:

haklısın canım ben de ceviz fındık ilk zamanlar yiyordum
şimdi görmek bile istemiyom nedense
ama özellikle cevizi de yamek lazımmış
netcez bilmiyom
bide süt içiyordum aynı şey sütte de oldu
ama haftaya başlayacam en azından günde 1 bardak içmemiz lazım

cnm ben zaten kusmak rahatlatıyor diye gebelikte yaşanan kusmaktan bahsetmedim...normalde gebe degilken kusunca biraz rahatlarız ya..işte bu gebelikte olmuyor diye yazdım...doktorumda kusmak sizin için iyi olmayabilir ama bizim için iyi demişti ama kusmayan bulantı yaşamayan bebklerde saglıksız diye bir şey yok bizzat çevremde gördüm duydum...

karazeytinim telde açıklamasını ben istedim şöle ki eşim tahlil sonuçlarını alıp çıkmış şeyma hanımın yanına ona anlatmış ben izin alamadığım için birde işyerim gebzede sadece tahlil sonuçları için izin almayayım dedim şeyma hanım ona anlatmış böle böle diye eşimde bana anlattı heyecanlanma panik yapma falan dedi sonra ben kendimi kötü hissettim aradım şeyma hn o da anlattı bana telefonda için rahat olsun benimde içim rahat falan dedi ama ne kadarda olsa insanın içinde genede kalıyo bi soru işareti
inşallah çıkmaz herhangi birşey 3 lüde

ağlayacaktım az kalsın siteden koptum gene nasılsınız annişler karazeytın,nazlım,karakız,destna,juliett diğerleri nasılız bakalım ben hepinizi çok ösledimm gelın bi sarılcam sizee :1hug:

ağlayacaktım az kalsın siteden koptum gene nasılsınız annişler karazeytın,nazlım,karakız,destna,juliett diğerleri nasılız bakalım ben hepinizi çok ösledimm gelın bi sarılcam sizee :1hug:

aynı anda bende sana yazmışım gülüm
gelya arasıra iki çift laf ederiz canım
yoksun uzun zamandır
sıkıntın yoktur inşallah
ben de öpüyom seni canımŞenizŞenizŞeniz

hoşgeldin canım :1hug:nasılsın benim oğlum olucak dün öğrendimkaydirigubbakcemile2

kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı bunlar gercek mi :1shok:
ay alaam insallah olmaz bu hafif hafif iyi gidiyorduk
aman dilimi ısırayım
anamcım bana izin vermezlerdi
amirim her akşam önümden gecerken doğurana kadar burdasın izin mizin yok diyo :mymeka:
kız juliii hafif gider belki de geçiverirr aaa korkuttunuz şuncacııkk çocuu yaw susun gaari :eek:klava:
yok kartanem başlamaz kız
birazda bünye meselesi
herkesin hormonları farklı oluyo
sende de sorun yaratmıyor ama inşallah doğumumuz da böle kolay geçer canım
aminn inşallahhh
al benden de o kadar valla çok sıktı bu işlerr
:nazar::nazar::nazar:
:emir_bebek: erkek diyo buda ya
hiç bir şey kız ihtimalini de varmiyo bana
ama haksızlık bu öle diymi arkadaşlar:ecrin_bebek:
anam boşuna heveslenme bu topic erkek topici her gelen erkek diyo baksana :emir_bebek:
ben diğerleri kategorisine girdiğim için pek iyi sayılmam -tatlicadiarzu-
bana sarılmaa :dilcikar:

alemsin ya valla karazeytinim kaydirigubbakcemile3

anladım karakız
içini rahat tut o zaman canım olmaz bir sorun
sen ay sonu mu gideceksin peki
gün verdimi

canım 16.hafta dolduğunda gel dedi yani oda haziranın ilk haftasına debk geliyo canım

annembirmelek nerelerdesin sen canım gel bende öpecem Şeniz

canım sağlıklı olsun senin ilk bebeğin deilmii inş ne olursa olsun sağlıklı olsun

bende ilk bebeğimin kız olmasını düşünürdüm ama nasip şimdide çok sevindim

annem bir melekte gelmiş
kız nerelerdesin bakim
neler yapıyorsun

iyiyim tatlım napayım evde bende bebeişte büyüyoruz geçmişi okudum biraz işte tam bişiler yazcaktım koptum siteden..biz iyiyiz Allaha şükür sizler nasılsınız bakalımm....
destnacım okudum canım hayırlısı olsun bakalım prensimiz gelıyo haa sağlıklı olsunda kız erkek farketmez biz onlarındört gözle gelemsını beklıyoruz.doya doya sevelım koklayalım diye hayaller kuruyoruz.. demı ozaman erkek-kız öenmlı değil hayırlı bir evlat olsun canım sen artık kıyafet almaya başlarsın oğluşunaaa:1hug:

X