- 10 Ağustos 2007
- 8.104
- 6
- 40
ay eline sağlık bende vakit bulduğumda he böyle şeyler okuyorum annemede anlatınca bu kız çokkonuşuyor bi doğursada kurtulsak diyor kaydirigubbakcemile2 ben biraz dikkafalıyım bu konuda kesin inş problem olmaz karışmazlar bende kıvırcık saça bayılırımbenimkiler baya dalgalı eşiminde öyle acaba kıvırcık olabilirmi
:asigim: geciyo dimi kartenem insallah 40. haftamızıda görecez
bu arada bilgiler süperr a.s.
günaydın güzel annişler
oh oh cinsiyetler bir bir belli oluyor
ayy benim daha cok var :uhm:
ama bugün 7 hafta olduk teyseleri büyüyoruz galiba kaydirigubbakcemile3
berat efe seninde hayırlı olsun canım ikinci oğluşun
benim saçlar kıvırcıkk her gittiğim kuaför perma sanıyor hele erkek kardeşimin daha da kıvırcık ama eşiminki dümdüz bakalım nolcak bizimkii ama kıvırcık baskın diye biliyom ben belki kıvırcık olur kaydirigubbakcemile2
ay ne güzel kartanesii sana çeker inşşkaydirigubbakcemile2 kızlar bu arada çocuğun ahlaklı olması için hergün yasin okunmalıymış ben hergün okumaya çalışıyorum hatimde başladım
yaa evet yaa ben hatime başlamıştım önceden hergün okuyamadım yaa ama başlıcam artıkk yaa
şimdi bişey okudum hamilelere bi eğitim veriyolarmış bebeğiyle iletişime geçiyo anne karnındayken bebek vurunca sağa vurdun şimdi sola vur diyomuş öyle bi noktaya geliyomuş kiii vur diyomuş anne bebek vuruyomuş inanamadım yaa
bi de büyüyüp konuşmaya başlayınca anne karnındayken duyduğu dialogu hatırlayabiliyomuş
ohhhhhhh bundan 4/5 hafta önce hamile kalacağını bile düşünmüyorudn ama bak minik melek 7 haftalık oldu bilem ........ seviyoruz seni yaaaaaaaaaa:1hug:
:
ay ne güzel kartanesii sana çeker inşşkaydirigubbakcemile2 kızlar bu arada çocuğun ahlaklı olması için hergün yasin okunmalıymış ben hergün okumaya çalışıyorum hatimde başladım
günaydın kızlarr kartanesi hala şoktayım bebek ne kadar büyümüşş doktor boyunu ölçmüyo artık ayrı ayrıı ne kadar şaşkındım bir bilsen girdim ya içerii doktor son kez alttan bakalım dedii ekranın gözükmesiyle erkek ddii hemen annem ve eşimde geldii
elleri başına dayalı doktor dediki bu Allahu ekber pozisyonundaa 90 gr.testisleri bilem oluşmuş omurgasıı hala şoklardayım bence seninkide erkek canımkaydirigubbakcemile2
Günaydın Dünyanın En tatlı Annişleriiii a.s. a.s. a.s.
Ya ben ilk kez akşam saat 1 kadar oturdumm oda varyaa MFÖ konserini seğrettim.Sude su de suuuu böyle müthiş bir keyif olabilirmi yaa harikalardı valla küçücükle ayağa kalktık alkışladık evde alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Martcım hoşgeldin cnm seninde gözün aydın doktora gideceğin için sevindim için rahatlar artık..
Karakızzım bir tanem bana dediklerinizi ne zaman unuttunuz aynı durumdayız kafan hiç karışmasın cnm yok birşey cidden yok...İkinci için zaman çabuk geçiyor kaçırıyoruz ve en önemlisi şudurki" doktorlar birinde risk çıktı 2. temiz çıksa için rahat olacakmı diyor hadi bakalım"
Lütfen birtanem kafan sakinleşsin hadi bakalım bana dediklerini hemen yapıyorsun içini rahat tutuyorsun bebişimizi üzmüyorsun kaydirigubbakcemile5
Bu arada maviş yok hala umarım bir sorun yoktur..
nazlıcım günaydın, MFÖ ben de çok severim dediklerinde çok haklısın dr. çok kafa karıştırıyo bence en iyisini siz hissederek anlarsınız zaten bencede hiçbi sorun yok üzmeyin bebeleri ben dua ediyom hepimiz için
günaydın nazlımm ohh o saate kadar oturmuşsun ne güzel ben oturamıyorum hemen koltukta uyuyakalıyorum.
canım efet nette baya bi araştırdım 3 lü test sonuçları normal çıksa içiniz rahatlayacakmı diyo baz dr lar zaten 2 li testi tekrar yaptırmak içinde zaman geçiyo en iyisi rahat olmak içimizi ferah tutmak ve allaha dua etmek allah hepimize sağlıklı sıhhatli eli ayağı sağlam bebeişler nasip etsin inşallah.
maviş yok evet kaç gündür daha doğrusu dr a gittiği günden beri gelmedi bende merak ettim onu açıkçası.