2009 Kasm Anneleri

benim saçlar kıvırcıkk her gittiğim kuaför perma sanıyor hele erkek kardeşimin daha da kıvırcık ama eşiminki dümdüz bakalım nolcak bizimkii ama kıvırcık baskın diye biliyom ben belki kıvırcık olur kaydirigubbakcemile2

:asigim: geciyo dimi kartenem insallah 40. haftamızıda görecez

bu arada bilgiler süperr a.s.

inş. canımm kaydirigubbakcemile2
haber okudum da sabah gerçek olup olmadığını bilmiyorum ama yeni doğan bi bebek doğar doğmaz konuşmuz baba ve anne demiş, bi uzman da eğer bebek anne karnında sanki doğmuş gibi eğitilirse olağanüstü gelişim gösterebilir demiş ben de nasıl eğitilebilirki diye bakıyodum da bunlar çıktı karşıma bizim için yakın olanları ekledimm :1hug:

günaydın güzel annişler
oh oh cinsiyetler bir bir belli oluyor
ayy benim daha cok var :uhm:
ama bugün 7 hafta olduk teyseleri büyüyoruz galiba kaydirigubbakcemile3

ohhhhhhh bundan 4/5 hafta önce hamile kalacağını bile düşünmüyorudn ama bak minik melek 7 haftalık oldu bilem ........ seviyoruz seni yaaaaaaaaaa:1hug:
berat efe seninde hayırlı olsun canım ikinci oğluşun

evet teyzesi Allahıma şükürler olsun sağlıklı yaaaaaaaaa....millete diyorum ki evin yer yerinden PİPİ cıkacak diyorum millet kırılıyor gülmektenkaydirigubbakcemile3:jeyyar::jeyyar:

ay ne güzel kartanesii sana çeker inşşkaydirigubbakcemile2 kızlar bu arada çocuğun ahlaklı olması için hergün yasin okunmalıymış ben hergün okumaya çalışıyorum hatimde başladım

ay ne güzel kartanesii sana çeker inşşkaydirigubbakcemile2 kızlar bu arada çocuğun ahlaklı olması için hergün yasin okunmalıymış ben hergün okumaya çalışıyorum hatimde başladım

yaa evet yaa ben hatime başlamıştım önceden hergün okuyamadım yaa ama başlıcam artıkk yaa

şimdi bişey okudum hamilelere bi eğitim veriyolarmış bebeğiyle iletişime geçiyo anne karnındayken bebek vurunca sağa vurdun şimdi sola vur diyomuş öyle bi noktaya geliyomuş kiii vur diyomuş anne bebek vuruyomuş inanamadım yaa

bi de büyüyüp konuşmaya başlayınca anne karnındayken duyduğu dialogu hatırlayabiliyomuş

aman Allahım çocuğu dövüşçü yapıcaklar hehee şaka bir yana muhakak çok büyük bir bağ var anneyle çocuk arasında ama böylesi beni ürkütüyorr

ohhhhhhh bundan 4/5 hafta önce hamile kalacağını bile düşünmüyorudn ama bak minik melek 7 haftalık oldu bilem ........ seviyoruz seni yaaaaaaaaaa:1hug:

:

:asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: canımsınız yaaaa :1hug:

beniim bebiiş kesin kıvırcık olur kız olursa halaya ceker derler kıvırcık saclı renkli gözlü güzel hatun
erkek olursa dayıya ceker derker dayıda kıvırcık boylu poslu delikanlı
kime cekerse ceksin güzel bişi olcak bebiş :CüvCüv:

kızlar ben kaçıyorum kayınvalidem kayınpeder geliyormuş kahvaltı hazırliyimm görüşürükk öptüm

günaydın dünyanın en güzel anneleri ve adayları, bayadır giremiyodum siteye öslemişim anam ne değişiklikler olmuş herkes öğrenmiş mi ne cinsiyeti ben hala bekliyom dr. gavurluğundan demedi neyse hayırlısı olsun da destnacım yasin okumak bence de iyidir katılıyorum birde vakıa suresi hamilelik ve doğumun kolay olması için her gün okumak lazımmış ben onu da okuyomm :)

Listenin son halini gördüm, güzel haberleri alan herkesi tebrik ediyorum. Bu arada sanırım bu sitede bir erkek bollugu var:) Ben halen dr'a gitmedim. Pazartesi için Türkiyedeki dr'dan randevu aldım oraya gideceğim. Artık geriye doğru gün sayıyorum hem Türkiyeye gitmek hemde bebişi görmek için. Pazartesi cinsiyeti öğrenebileceğimi düşünüyorum ama bakalım gösterecekmi:)

destnacım gözün aydın canım erkek annesi olacaksın allah sağlıklı sıhhatli doğmasınıda nasip etsin hepimize inşallah

cınsıyetı bellı olan anncıkler tebrık edrım sızı cok guzel haber yaaa ınsallah bende 2 haftaya ögrenmıs olurum :ecrin_bebek:

kızlar gerkese günaydın
ya kafam hala çok karısık arkadaşlar ikili test sonuçlarından dolayı acaba bu testi tekrar yaptırsam mı diye düşünüyorum ama zamanda geçmek üzere

bu arada kızlar erkek den gıdıyoruz hep pıpı cıkıyo kaydirigubbakcemile3 hanı bu yıl kız yılıydı aaaa ben kız hıssedıyom ama benımkutumda kız var alkisalkisalkis ıcımdekı ses öle dıyor

Günaydın Dünyanın En tatlı Annişleriiii a.s. a.s. a.s.

Ya ben ilk kez akşam saat 1 kadar oturdumm oda varyaa MFÖ konserini seğrettim.Sude su de suuuu böyle müthiş bir keyif olabilirmi yaa harikalardı valla küçücükle ayağa kalktık alkışladık evde alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Martcım hoşgeldin cnm seninde gözün aydın doktora gideceğin için sevindim için rahatlar artık..

Karakızzım bir tanem bana dediklerinizi ne zaman unuttunuz aynı durumdayız kafan hiç karışmasın cnm yok birşey cidden yok...ıkinci için zaman çabuk geçiyor kaçırıyoruz ve en önemlisi şudurki" doktorlar birinde risk çıktı 2. temiz çıksa için rahat olacakmı diyor hadi bakalım"

Lütfen birtanem kafan sakinleşsin hadi bakalım bana dediklerini hemen yapıyorsun içini rahat tutuyorsun bebişimizi üzmüyorsun kaydirigubbakcemile5

Bu arada maviş yok hala umarım bir sorun yoktur..

nazlıcım günaydın, MFÖ ben de çok severim dediklerinde çok haklısın dr. çok kafa karıştırıyo bence en iyisini siz hissederek anlarsınız zaten bencede hiçbi sorun yok üzmeyin bebeleri ben dua ediyom hepimiz için

günaydın nazlımm ohh o saate kadar oturmuşsun ne güzel ben oturamıyorum hemen koltukta uyuyakalıyorum.
canım efet nette baya bi araştırdım 3 lü test sonuçları normal çıksa içiniz rahatlayacakmı diyo baz dr lar zaten 2 li testi tekrar yaptırmak içinde zaman geçiyo en iyisi rahat olmak içimizi ferah tutmak ve allaha dua etmek allah hepimize sağlıklı sıhhatli eli ayağı sağlam bebeişler nasip etsin inşallah.

maviş yok evet kaç gündür daha doğrusu dr a gittiği günden beri gelmedi bende merak ettim onu açıkçası.

Merak ettiğim bir konu var, normal hamilelik süresine 40 hafta deniyor ya bu nasıl bir 40 hafta??? Yani 39+7=40 mı oluyor yoksa 40+6 mı 40 oluyor??

Allah razı olsun canım benim dualarımız kabul olur inşallahhh:Saruboceq:Senide iyi gördüğüme çok sevindim canım a.s.

Ya MFÖ gibi sanatçılar sanırım bi 10 kuşak daha büyütürler :hooray:Valla sude bayılırım şarkılarına müthiş enerji verir illa canlı performans görücem çıktımı oda çıka çıka en sonra :roflol saate kadar oturdum ama değdi be birtanemm inan değdi normalde aynı senin gibi sızar kalırım 10,30 en fazla 11de cup yatağa mirmirmirmir

Tamam canım anlaştık dualarımıza devam bol bol dua edip içimizi rahat tutucaz oldukça zor bir iş ama bir iki güne alışıyor insan heleki bak şu çok önemli gelişimleri oldukça iyi tam günü gününe doktorlarda hemfikir bu önemli diyorlar çok Şükür
:Saruboceq::1hug::ecrin_bebek:

merhaba kuzucuklar, mart hoş geldin tatlım. 39 küsürlüler 40. hafta sayılıyo olmalı güzelima.s

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…