- 13 Ekim 2008
- 2.327
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam annembirmelek naber canım? uzun zamandır goremıyorum senı...nasıl gıdıyor,yok değilmı bır problem?13 mayısta gıdıcem ben dr.a.test fln yapıcakmıs.sanırım su ıkılı test dedıklerı sey ayy bılmıorum cok heyacanlıyım.bıde benım heyacan katsayım malum 2 ye katlanıyor,ınsallah ıkısındede bırsey cıkmaz.iyi gecler cnm opuyorum cok
günaydın kızlaaarrr
destna erkenciydin sen ama gelmemişsin dahaa
ayy kasım ayı erkek ayı olcaak heralde herkese erkek diyo dr.lar bi de erkek önce gösteriyor ya erkekler önce blli oldu o yüzdeen
benimki sölemedi kız mı olcak acepp
Bir bebeğe doğduğu anda su ya da şekerli su verilebilir... YANLIŞ. Doğduğu anda ve onu takip eden ilk yarım saatte, annenin göğsüne konmalı. Bu durum, süt salgılama refleksini inanılmaz derecede artırır ve sütün daha iyi gelmesini sağlar.
Her ağladığında kucağınıza almayın, kucak bebeği olmasın, şımarmasın... YANLIŞ. Alın. Sık sık alın. Alabildiğiniz kadar alın. Sevgi bebeği olsun.
günaydın kızlarr kartanesi hala şoktayım bebek ne kadar büyümüşş doktor boyunu ölçmüyo artık ayrı ayrıı ne kadar şaşkındım bir bilsen girdim ya içerii doktor son kez alttan bakalım dedii ekranın gözükmesiyle erkek ddii hemen annem ve eşimde geldii
elleri başına dayalı doktor dediki bu Allahu ekber pozisyonundaa 90 gr.testisleri bilem oluşmuş omurgasıı hala şoklardayım bence seninkide erkek canımkaydirigubbakcemile2
ayy destnaaa süper yaaagünaydın kızlarr kartanesi hala şoktayım bebek ne kadar büyümüşş doktor boyunu ölçmüyo artık ayrı ayrıı ne kadar şaşkındım bir bilsen girdim ya içerii doktor son kez alttan bakalım dedii ekranın gözükmesiyle erkek ddii hemen annem ve eşimde geldii
elleri başına dayalı doktor dediki bu Allahu ekber pozisyonundaa 90 gr.testisleri bilem oluşmuş omurgasıı hala şoklardayım bence seninkide erkek canımkaydirigubbakcemile2
ayy evet bakalım nelerle karşılaşcazzzEVET CANIM YAZDIKLARININ HEPSİ DOĞRU AMA ELİMİZDE OLMADAN OKADAR ÇOK YANLIŞ YAPIYORUZ Kİİİ .....ÖZELLİKLE DIŞARDAN GELEN TEPKİLERLE... AMA BEN EFEDE DE BU BEBEĞİMDE DIŞ SESLERE PEK ALDIRIŞ ETMİYECEM :jeyyar:
günaydın güzel annişler
oh oh cinsiyetler bir bir belli oluyor
ayy benim daha cok var :uhm:
ama bugün 7 hafta olduk teyseleri büyüyoruz galiba kaydirigubbakcemile3
saol canım inş sağlıkla hayırlısıyla sende öğrenirsin inşcanım hayırlı olsun oğluşun şimdi okudum niye alttan bakıyor artık ben anlamadım
1 yaşına kadar bal verilmemelidir... DOĞRU. Şu andaki beslenme prensiplerine göre verilmemesi gerekiyor. Nedeni içinde çocuğa dokunabilecek bir toksinin bulunması ihtimali. Ben bu yasağın abartıldığını düşünüyorum.
Çocuğu 1 yaşına kadar çikolata, tatlı ve tuzlu gıdalardan uzak tutmak gerekir... DOĞRU. Sıfır tuz, sıfır şeker. Hiç yok. Çünkü yüklenme yapıyor. Damar ve böbrek fonksiyonları bakımından ikisinden de uzak durmak gerekiyor.
Erkek çocukların saçlarını uzatmak kimlik karmaşasına sebep olur... DOĞRU. Olabilir. Çocukların kimlik yapılanması dönemlerinde (0-5 yaş) her şeye dikkat etmek gerekiyor.
yaa ben uzatmak istiyoduumm hele kıvırcık olursa lule lule ne tatlı olurdu :1closedeyes:
Çok bilen anne sendromu diye bir şey vardır... DOĞRU. Her şeyi didik didik okuyup, araştırıp kendi başına senteze gitmemek lazım. Kendini geliştirmesinde, genel kültürünü artırmasında bir mahzur yok ama güvendiği bir doktora danışmak uygun olur.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3saol canım inş sağlıkla hayırlısıyla sende öğrenirsin inş
canım benim doktor ilk 3 ay alltan bakıyorr prensibi öylee bende kanama yaşadığım için hep alttan ultrasonla bakıldım kanamanın yeri tespit edildi şükür bebekle ilgili deil
dün sonlkez baktı artık karından bakıcakmış 20 gün sonra gidicem yine
bertefe canım saolasın dün doktor erkek deyince gerçekmi dedim hani ben göremedim falan ayrı ayrı gösterdi bu hafta testisleride oluşmıuş bak kordon bu bu pipi ayrı ayrı gösterdii
senin içinde hayırlsıı olsun inş doktor çıkarken tüm yasaklar kalktı dedi ve bu sene erkek senesi kim geldiyse erkek kız doğuran yok dediikaydirigubbakcemile3
Kıslar bişey sorucam geçende dok troidime bakmıştı çok azda olsa yüksalme var t3 t4 ümde fsh da düşük çıktı dok tiroid ihtimali var dedi bençok korktumya buradaki arkadaşlardada bu problem var ömür boyu hap kullanıcaklar allahım inş. çıkmaz birde ben küçükken kızamıkçık geçirdimmi geçirmedimmi annem hatırlamıyor dok bağışıklığın yok gibi görünüyor dikkat et yakalanma dedi ben nasıl anlayayım erken dönemde kimde var yok diye birde okuldayım burasıda pis bir okul sabun elimde kaldı walla ne yapacam böle paranoya oldum
oo maşallah julicimmm zaman nasıl geçiyo böylee