2009 Kasm Anneleri

Neslim hoşgeldin canım a.s. a.s. a.s.

Martcım normalde 39 hafta bitimi + lar lakin o aralar her an herşey olabilir doktorlar söylüyorlar tam zamanıda sezeryan içinde 1 hafta öncesi uygun dedikleri bu oluyor günün dolmuş oluyor 39+larda..

günaydın kızlaaar. dün kağan kocatepe adlı doktoru dinledim. dioki ikili üçlü testleri yapıyoruz bazen riskli ve kafa karıştırıcı şeyler çıkabilio fakat içiniz rahat olsun genelde bişey çıkmıo amniyosentezle en net sonuca ulaşılıyoruz. o testler kafanızı karıştırmasın lütfen. pozitif düşünelim. Allahtan herşeyin hayırlısını diliyelim sonuçta hamile kalmamızda Allahın takdiriyle oluyo. öptüm hepinizi.

bu arada dün aralıklı şekilde karmp şeklinde ağrı çektim normalmi acaba

günaydın kızlaaar. dün kağan kocatepe adlı doktoru dinledim. dioki ikili üçlü testleri yapıyoruz bazen riskli ve kafa karıştırıcı şeyler çıkabilio fakat içiniz rahat olsun genelde bişey çıkmıo amniyosentezle en net sonuca ulaşılıyoruz. o testler kafanızı karıştırmasın lütfen. pozitif düşünelim. Allahtan herşeyin hayırlısını diliyelim sonuçta hamile kalmamızda Allahın takdiriyle oluyo. öptüm hepinizi.

bu arada dün aralıklı şekilde karmp şeklinde ağrı çektim normalmi acaba

Canım desteğin için çok tşk ederim.İnşallah hep dediğimiz gibi çıkacak ve hepimiz için sonuçlar iyi olacak...

Sanırım en önemlisi herzaman morali yüksek tutup pozitif olmak.İnşallah bizlerde bunu becereceğiz:1hug:

Ağrılar uzun süreli devam ederse gebelikte normal değil cnm ara ara olursa sorun yok takip et lütfen sıklık derecesini Allah korusun birşeycik olmayacak tedbir senden a.s. a.s.

Allah hayırlara çıkarsın kasım annelerini kimileri kapriste kimileri sıkıntıda kimileri burada ama kal geldi ya Allah aşkına silkinin ve kendinize gelin Neler oluyor böyle sizlere.cıvılcıvıl olan Kasım annelerinin şu durumuna bakın!!!!!!!!!

Kızmayım diyorum ama insan yazılardan bile herşeyi hissediyor taaa buram buram alıyorum yazdıklarınızın kokusunu sıkıntıda olanları çok yii anlıyorum ama diğerleri anlamam mümkün değil..

Nazara geldik diyorsanız kurşun döktüreyim kasım annelerine:)Ama şu sessizlik paylaşamamak heleki heleki gelipte soğuk durmak hiç yakışmıyor hiç...

Allah hayırlara çıkarsın kasım annelerini kimileri kapriste kimileri sıkıntıda kimileri burada ama kal geldi ya Allah aşkına silkinin ve kendinize gelin Neler oluyor böyle sizlere.cıvılcıvıl olan Kasım annelerinin şu durumuna bakın!!!!!!!!!

Kızmayım diyorum ama insan yazılardan bile herşeyi hissediyor taaa buram buram alıyorum yazdıklarınızın kokusunu sıkıntıda olanları çok yii anlıyorum ama diğerleri anlamam mümkün değil..

Nazara geldik diyorsanız kurşun döktüreyim kasım annelerine:)Ama şu sessizlik paylaşamamak heleki heleki gelipte soğuk durmak hiç yakışmıyor hiç...

evet canım cok haklısın yaz da geldı hamiş bayanlar ohhhh denıze gıderız guzel guzel gıyınırız he gıderız koca göbemızle :eek: sonra da zamanı gelınce bebıslerımızı alcak kucagımıza onları koklaya koklaya doyamıycaz hamılelıegımızın tadını cıkartalım :sm_cool:

Yok ebişim burdasın yazanlarda belli kimseye kızmıyorum aslında ben sadece herkez azıcık kendine gelsin istiyorum.

Bugünler okadar özelki heleki paylaşmak cidden muhteşem birşey...En azından takip edebiliyoruz bebişlerimiz sayesinde birbirimizi tanıdık ya istesek olmaz:)

Çok ama çok tatlı bir ekip olduk Kasım anneleriyiz biz ve kk bozulsa bile birşekilde bir araya gelip yolumuza devam etmeliyiz.Kavga husumet Allah korusun yapacak olanlar uzak dursun kısacası Seviyorum sizi ben yaa hemde çok çok özlüyorumda:)

evet canım cok haklısın yaz da geldı hamiş bayanlar ohhhh denıze gıderız guzel guzel gıyınırız he gıderız koca göbemızle :eek: sonra da zamanı gelınce bebıslerımızı alcak kucagımıza onları koklaya koklaya doyamıycaz hamılelıegımızın tadını cıkartalım :sm_cool:

Canlizim valla dün akşam denize gireceğimiz hayalini kurdum normalde birşey olur diye korkuyordum yokmuş böyle birşey bilakis deniz bebişe ve bize çok iyi geliyormuş hihihi Deniz suyunu taşırıcaz dombini dombini şekerliğe bakarmısın yaa düşünmesi bile harika süpersin sen süper :1hug:

valla ben havalar ısınsın atcam kendımı sulara daha ısınmadı tam bıkımımızı gıyerız kızlar öbekler fora alkisalkisalkis manken gıbı yururuz artık sahılde dusunmesı bıle guzel yaa sonra pıknıke gıderız ohhhhhhh degmeyın keyfıme

kartanesi,karakızz,nesli,nazlı,jjuliett ve ismini unuttuğum diğer kızlar hepinize slm nasılsınız?:1hug:

hosgeldın bız bonba gibiyiz sen nasılsın denız pıknık hayalı kurmaya basladık hatta ben mangala sucukları bıle attım hayalım de ufffff kaydirigubbakcemile3

benim bulantılarım azalıyo galiba (şeytan kulağına kurşunnn!!)

Herseferinde aynısını diyorum azalıyor azalıyor dahada azalıcak hiç kalmıycak
derkennn sabah gözümü banyoda açıyorum:roflol:Ama cidden fark ediyor daha az Neslim daha toparladım en azından birşeylerin tadına bakabiliyorum:hooray:

valla ben havalar ısınsın atcam kendımı sulara daha ısınmadı tam bıkımımızı gıyerız kızlar öbekler fora alkisalkisalkis manken gıbı yururuz artık sahılde dusunmesı bıle guzel yaa sonra pıknıke gıderız ohhhhhhh degmeyın keyfıme

Manken gibin yürürüz ben kesin dop model olurum en tombikinden :roflol::roflol:

kartanesi,karakızz,nesli,nazlı,jjuliett ve ismini unuttuğum diğer kızlar hepinize slm nasılsınız?:1hug:

Hoşgeldin mervecim iyiyiz canım sen nasılsın a.s. a.s.
kız doğurcan artık yeni yenimi azalıyo :roflol:
bende 12. haftada biter die seviniyordum :uhm:

İnada bak doğuma gidiyoruz içim bulanıyo yaa :roflol::roflol: Valla 12 haftada bizde çok sevindik anlatamam sana 14 hafta hala seviniyorum bitecek az kaldı diye şaka şaka birtanesi cidden azalıyor :hooray:

X