inşallah canım hayırlısı ile her isteyen kavuşsun meleğineevet canım martın başında dökülürüz yavaş yavaş .. benim ki 4 mart mesela ama gelmek bilmiyor :bbo: ama bebeğim varsa bana tutunmaya çalışıyor oyle hissediyorum Allah hayırlı etisin inşallah:lepi::asigim:
10 gune kadar dökülmeye başlar hatunlar ve bebişler...ben düşük yaptım pazar gunu...
canım hadi hayırlı olsun ,güzel haberlerini paylaşırsın inş..arkadaşlar 3gün önce idrar testi aldım ..
pozitif çıktı..dün kan aldırdım pazartesi kesin sonucumu alıcam..
eğer hamileysem galiba kasım annesiyim..
teşekkür ederim ama ekim mi kasım mı ben kestiremedim hadi bakalım :)
arkadaşlar 3gün önce idrar testi aldım ..
pozitif çıktı..dün kan aldırdım pazartesi kesin sonucumu alıcam..
eğer hamileysem galiba kasım annesiyim..
Selam kizlarrrrr
15 subatta hastalanmam gerekiyordu 3 gun gecti goguslerim sis karnimda agrilar var ama her zamanki gibi hastalanacagimi dusundum,adet tarihlerim hic sasmamistir Allahtan bugune kadar duzensizlik yasamamistim 3 gun gecince supelendim evdede test yookkk hem test alip yapmak istiyorum hem alinca ya negatifse diye dusunuyorum 3. gun dayanamadim gittim test aldim geldim kalbim gum gum 2 kirmizi cizgi bekliyorum veeeeeeee pozitiffff :))) tarih 18 subat 2009 ,Sali
Hemen doktordan randevu aldik ayni hafta persembeye gun verdiler ve yine ordada test yapildi hamile oldugum kesinlesti bu benim ilk bebegim olacak insallah allah isteyen herkese nasip etsin.
Elim karnimda herkesi aradim haber verdim kasim annelerini de simdi kesfettim en kisa zamanda dolar burasi ve paylasiriz sevinclerimizi.
Doktor 3 hafta sonrasina gun verdi rahim agzi kanseri kontrolu yapilacak ilk once ve sonra bazi kan testleri, rahim agzi kanseri kontrolu yapmadan ultrasonla bakamayiz dedi.
Yuzumde sivilceler cikti doktor hormonlarin degisti cok normal dedi
Su an calismiyorum ve zamanimin buyuk cogunlugu evde geciyor bizim evde kablosuz internet var laptop butun gun acik tabi hamile oldugumu ogrenir ogrenmez acaba bir zarari oldumu diye dusundum endiselendim doktor internet kullanmak guzeldir devam et hicbir zarari yok dedi.
Bu haftada ucuk cikti heralde vucut direncsizlesince oluyormus boyle seyler
Dogum 26 Kasim,2009 olarak gorunuyor simdilik.
Goguslerim cok sisti zaten 80 di simdi sutyen takinca yanlardan tasiyor ve agriyor ama cok degil.
Mide bulantim yok ama yemege oturdugum zamanlar hafiften uykum geliyor.
Cok cenem dustu ama napiyim paylasmak istedimmmmmmmm :))
Gecen senenin kasim annelerini tebrik ederim melekleriniz kollarinizda allah bize de nasip etsin insallah
Kasim 2009 annelerini de simdiden tebrik ederim
Zellda
Haklisiniz kizlar ben heyecandan ekim kasim karistirmisim bebegimide alip ekim annelerine gidiyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?