Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kasımın güzel anneleri ne yapıosunuz bakalım
kartenem julim cok saolun
5,5 haftalık
ocak annesi olucam galiba
cok istiyordum ocak annesi olmayı yerimseniben :lepi:
hala nasıl şaşkınım bilemezsin
eşim hala inanmıyo o kadar şaşkın ki kaydirigubbakcemile3
bende yarın doktora gidicem
bebişim insallah beni bu sefer terketmez
inşallah canımm inş..
dr.a git gel bize de yaz tımmammııı kaydirigubbakcemile
nannnnnnnnnnnnn tutmayın beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:dance::dance::dance::dance::dance::dance:
nannnnnnnnnnnnn tutmayın beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:dance::dance::dance::dance::dance::dance:
tamam kartanem nurtanem yarın gelir gelmez yazarım yerimseniben
şimdi siz bana ders vereceksiniz zaten ne zaman ne oluyo diee yerimseniben
canım sorma o bulantıları 2 gündür bende de var sabahları özellikle mahvetti ya 3. ayı doldurcam yeni başladı hayırdır inş. fazla dvam etmez umarım
vallahi canım bende aynı durumdayım acayip bir mide bulantısı varcanım sorma o bulantıları 2 gündür bende de var sabahları özellikle mahvetti ya 3. ayı doldurcam yeni başladı hayırdır inş. fazla dvam etmez umarım
pişştt fazla zıplamaa tosuncuğu rahatsız etme bakemmm :mymeka:
yavaş yavaş oyna oynıcaasan
kızlaaaaaaar öğleden sonra gidiyom doktoraaa çok heyecanlıyım yaa en son çizgi kadardı miniğimm
Günaydınn yine karga kahvaltısını etmeden uyandımmm....
Nasılsınız bakalım???
yat uyu anammm yaaa ne kalktııınnnn
evde olsam da uyusaydım yaaa mirmirmirmir
eve döner dönmez (inş. midem falan bulanmaz da uyumazsam tabüü) yazcem sizeeeinşallah hayırlı haberlerle geleceksin canım :1hug:
bizi merakta bırakma haberlerini en ertken ulaştır bize delikafadulden
yok kıız korkma sen 2. trimestere girdin yaa ondan böle ben okudum bu dönemde halsizlik kalmıyomuşOfff ilk zamanlarda acaip uyku yapıyordu yataktan kalkamıyordum ama simdi maaşallah neredeyse hamile oldugumu unutacak durumdayım aman Allah korusun kendim kendime nazar degdirmeyeyim ama bir yadanda resmen korkmaya basladım yoksa ben hamile değilmiyim yada birşeymi oldu diye. Neyse kötü düşünmeyeyimki kötü olmasın.
kuzulularımmm okul yolu göründü bana
öpüyorum hepinizi
gelince iyi haberler okumak istiyom ona görea.s.
hepınıze tesekkur ederım arkadaslar...cok mutluyum ve mutluluğumu benle paylastığınız ıcın exstra mutluyum:))))ama endıselıyım bıraz nebılıyım,dr.daha ağır gecer hamıleleığın dedi.bıde erken doğum ve sezaryan olabılır.hersey allahtan gercı kalbımızi gusel tutalım değilmi???hepınıze tekrar tesekkur ederım gercekten aile gibimi olduk ne hepınız cok tatlısınız................
kızlar bende kasım annesi olucam benide eklerseniz sevinirim listenize yaş 30 kontrol 5 mayıs
mrhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.bende inşallah kasım annesi olucam şuan 1 kasım gibi görünüyo...
arkadaşlar ben de 10 haftalık hamileyim. :CüvCüv: yıllardır mide problemlerim var. gebelikle ve baharla birlikte mide yanmalarım ve reflü şikayetlerim arttı. bir arkadaşım havuç suyu önerdi. denedim bende oldukça işe yaradı. içince sanki insanın midesinin içinde ikinci bir katman oluşuyor hissi veriyor. deneyin belki sizlerde de işe yarar
süper yaa:teytey:
kıs dikkat ettimde ağzına aynı sen bıcır bıcır konuşuyo baksana
ayy kız benimde gittiğimde aşa yukarı böle bir görüntü olcek heralde
eşime de gösterdim bak bu gittiğimizde böle falan olcek diye
o da herşeyi belli olcek ya:teytey:ni diye sevindi ya
geri sayım başladı son 2 gün inşallah hayırlı haberlerle gelirim
günaydın güzel kasım annişleri a.s.
fahri kasım annesi olaraktan size müjde vermeye geldim
tekrar hamileyim :lepi: :lepi:
kızlaaaaaaar öğleden sonra gidiyom doktoraaa çok heyecanlıyım yaa en son çizgi kadardı miniğimm
Günaydınn yine karga kahvaltısını etmeden uyandımmm....
Nasılsınız bakalım???
Offf ilk zamanlarda acaip uyku yapıyordu yataktan kalkamıyordum ama simdi maaşallah neredeyse hamile oldugumu unutacak durumdayım aman Allah korusun kendim kendime nazar degdirmeyeyim ama bir yadanda resmen korkmaya basladım yoksa ben hamile değilmiyim yada birşeymi oldu diye. Neyse kötü düşünmeyeyimki kötü olmasın.
kuzulularımmm okul yolu göründü bana
öpüyorum hepinizi
gelince iyi haberler okumak istiyom ona görea.s.
Offf ilk zamanlarda acaip uyku yapıyordu yataktan kalkamıyordum ama simdi maaşallah neredeyse hamile oldugumu unutacak durumdayım aman Allah korusun kendim kendime nazar degdirmeyeyim ama bir yadanda resmen korkmaya basladım yoksa ben hamile değilmiyim yada birşeymi oldu diye. Neyse kötü düşünmeyeyimki kötü olmasın.