- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
ayy ne güsel yaa keske bende de olsaydi bizim sülalede de nerdeyse tek cocuk yok hep ikiz doguruyo millet ama bende olmadi..neyse saglikli olsunda tek olsuntesekkur ederım canım oncelıkle.valla ben gııtığımde kalp atısını duymaya bıtanecıktı hatta ben dr a emınmısınız ücüz falan olmasın dedım.bızım doktor pek cıddı ve yok öle bısey ancak arkasına saklandıysa ikiz olabılır dedi,bende yok dr.bey ben zaten esprı yaptım dedim.allahım okadar buyukki benım saka gercek oldu.benım annemınde benden once ikizleri olmus ama malesef yaşamamıslar sanırım bana ondan gecti.kaydirigubbakcemile5a.s.
senin adina cok sevindim gercekten cifte mutluluk oldu simdi herseyine iki kat fazla dikkat etmen gerekiyo..dayiminda tek yumurta ikiz erkekleri var birbirinden ayirmak imkansiz nerdeyse, biri kücükken düsüp kasini yarmisti dikis izi var yoksa annesi babasindan baska kimse ayiramiyokafamçokkarıştı
seninkiler de cok benzer kesin erken dogum riski falan dedi mi doktor sezeryan olur belkide ayy canim yaa
neyse simdiden düsünmemek gerek bunlari hele vakti gelsinde hayirlisiyla bir avazda insallahyerimseniben