- 4 Temmuz 2007
- 1.283
- 5
arkadaşlar merhaba..
dün sabah erken kendi doktoruma gittim.bebek 9 hafta olması grekirken 6haftalık görünüyor dedi.kalp atışı yok.almamız gerek almadığımız taktirde sana zarar verir dedisenağlama
ölmüş bebek dedi.
sonra istersen kürtaj ypalım dedi.Bende Allahın verdiği canı yine Rabbim aldı.Bizi cennette bekleyecek bir yavrumuz var dedim.İçim yandı ağladım üzüldüm ama elden ne gelir ki.O'nun nasibide bu kadarmış
Sonra ege üniversitesine gittik.orada tanıdığımz iyi bir erkek doktor var.eşim belki geç döllenme olmuştur dedi.ordada doktor aynı şeyi söyledi.Anneden değil bebekten kaynaklanır dedi.yumurtalıkların tüplerin rahim çok normal.çok sağlıklsın.Ama olabilir üzülme ağlama dedi.doktor ne bilirki insanın acısınısenağlama
kendi doktoruma gelip kürtaj oldum.uyuttular.Uyandığımda bebeğim yoktu..O çoktan cennete uçmuştu.orada bir kuş gibi özgür annesini bekleyecek.Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın.hep dua ettim.Allahım sen kimseye böyle acı verme.
Çok şükür dedim.daha büyük acılarda olabilirdi.Rabbim sana şükürler olsun.Alan sensin veren sen.Sen yine yoktan var edersin.
Eşim bebeğin alınacağı günün gecesi rüyasında görmüş;kucağında bir erkek çocuğu varmış(benimde içime doğmuştu oğlan diye)senağlama biri gelip bu bebeği almamız lazım demiş.eşimde neden alıyorsunuz ki demiş.bu sizin için daha hayırlı demiş bebeği alan kişi.
eşim diorki ruh halim çok farklıydı elimden aldılar ama hiç üzülmedim.
işte böyle..
Dualarınıza ihtiyacım var.şuanda evde yatıyorum.Ailem yanımda.iyiym toparlandım.Allah başka dertler vermesin.
Kendinize çok dikkat edin bebişlere ii bakın.Kontrollerinizi ihmal etmeyin.
Allaha emanet olun.GÖrüşmek üzere
canım çok ama çok üzüldüm.diyecek bişey bulamıyorum açıkcasıı.
inş tez zamanda canabı allah sana yenıden annelık duygusunu tattırır..a.s.