ya apple nerdeydi tam olarak kıs bu mağaza ben unuttum gene :bbo:
uni aslında dediğin doğru bende biraz disiplinli olmasını isterim çok fazla şımarık olmasını istemem çocuğumun ama çalışan insanlarız bunu nasıl başaracağımı malesef bilmiyorum aklıma hep takılır bu soru çalıştığım için annem bakacak mecburen bebeğime abimler ablamlar hep yakın oturuyorlar ve 5 tane daha torun var o kalabalıkta korkarımki şımarık olacak o kadar cok isterimki kendim yetiştirmeyi gerçi eşim belli olmaz karıcım belkide çalışmak zorunda kalmassın senin büyütmen en doğrusu diyo ama bakalım hayırlısı ama ne bilim biryandan bazen düşünüyorum cocuğuma iyi bir gelecek verebilmek için çalışmalıyım onu en güzel okullarda hatta belki kolejlerde okutmalıyım ama diğer taraftanda anne ve babasını sadece akşamları görecek onlardan belki yeterli sevgiyi alamayacak ona iyi bir gelecek verebilmek adına onu bu şekilde ilerde nasıl sorunlar çıkartı ortaya bilemiyorum diyede korkuyorum kafamçokkarıştı
valla ben başladım şimdiden bunları düşünmeye herşeyin hayırlısı olsun tabi
canım hiç merak etme...çocuklar otoritenin kim olduğunu çok iyi öğreniyo ve onun öğretileri doğrultusunda büyüyo...zamanla ananenin onu çok seven biri olduğunu ama asıl söz sahibi olanın sen ve babası olduğunu öğrenicek ve ona göre davranıcak... çalıştığın için ona daha az vakit ayıracağını düşünme önemli olan brlikte geçirdiğiniz zamanın kalitesi...evde olsan da tüm gün ona zaman ayıramıycaksın ki çoğu zaman sen ev işi yaparken o kendi başına oynıycak ya da tv izlicek...3 yaşından sonra belki anaokuluna gönderirsin o da çocukların gelişimi için çok faydalı oluyo... ben de karar veremedim 1-2 yıl kendim baksam da sonra mı çalışmaya başlasam diye...bakalım artık...bazı şeyleri zamana bıraktım...