- 7 Mart 2009
- 6.782
- 69
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar hani ben iki aydır birsey için inleyip duruyordum yaaa (ne oldugunu yine söylemeyeceğim aramızda hamile olabilirsengözlerimebaksanab) işte kociş türkiyeden getirtmiş az önce hasret giderdik ve halen elimde ayrılamıyorummmmmmmmm; cooook mutluyummmmsırnaşık şey
gel anam gel
hem pasta börek çörek yapcem
2 gün aya yorgi açık olcekmiş oleyyy
dileğimizi tutarız
izmir ankara savaş açacak yakında bize
allahtan nesli sınava gitti de kafamıza taş falan gelmedi:dance:
okiş şekerim. dilek mesajın alınmıştır.dilemişken bide cinsiyetide araya soksaydın kızım yaaa.:dance:
kizlar gecmis okumaya calisirken hep gecmiste kaliyom anacim.sizmi cok hizlisiniz benmi beceriksizim.fisfisfis
bana bir tek tuzlu bir kurabiye tarzı bişey lazım
tatlılar menüsü aklımda
kizlar gecmis okumaya calisirken hep gecmiste kaliyom anacim.sizmi cok hizlisiniz benmi beceriksizim.fisfisfis
karazeytin peynirli poğaça yapsan?
kıs kıs kıs istiyorum oğluşuma benzeyen bi cimcime istiyorum(oğlum kime benziyor tabii ki anasına):jeyyar::jeyyar:
23 Nisanda asla buyuk adaya gıtmem
gecen sene agzımın payını aldım ben
vıcık vıcık ınsan kaynıyo
insan sagına soluna bakamıyo
hele ayayorki kilisesıne gıtmek tam bır ıskence
o tepeyı cıkıyorsunda
kılıseye gırmek mumkun olmuyor
cunku ınsan kaynıyooo
aaa canım poğaça tarifi istersen çok güsel bi tarifim var sana uyar mı puf puf oluyorcokacimcoook ayy canım çekti şimdi acep yapsam mı
tatlılar menüsü aklımda
çok misafiri olan bir insan olaraktan hamur işlerinde uzmanlaştım tuzlu kurabiye tarifim var pastanelerde olandan daha güzel oluyor bide kıymalı yumuşak pğça tarifim var hangisini istersin
refludur bide ilaci var. sanirim doktoruna danisirsan bu ilaci verecektir. ilactan sonra bir muddet rahatliyorsunya kızlar benim midem yanıyo hemde nasıl sanki alev topu var içimde
tatlılar menüsü aklımda
ayy ver kız hadi
bende puf puf olsun istiyom tabii