Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
karakız nasıl görüyosun yaa...ben kör mü oldum yoksa :1shok:
[yaaa ben de beyaz pantolon istiyorummmm senağlama bi de beyaz kapriiiiiiii...........:sm_cool:
unique ebrumaternity nin distribütörü gibi oldum ama:)) ben normalde kılımdır herşeyi beğenip giymem çok güzel şeyler var zımbalı bi beyaz pant aldım siteden de bakabilirsin
sitede fiyatı 99 tl ben 68 e aldım duruşu da çok güzel
güle güle giy canımmmmm valla ben henüz hamilelik le ilgili tek bir parça almış değilim -tatlicadiarzu-
ya kızlar benim midem yanıyo hemde nasıl sanki alev topu var içimde
slm kızlar ben geldim.daha doğrusu ancak gelebildim siz yine ne yapmışsınız bakıyım.insan bi düşünür gelemeyenler geçmişi nasıl okuyacak diye-tatlicadiarzu-eee nasılsınız bakem bebişkolar nasıl????
bak nasıl sinir ettier beni kız tıklasanıza şu sohbete ölür müsünüz kaydirigubbakcemileklava:
BENİM ÜSTÜMDE ŞUAN hamilelik pantolonu var dediğiniz gibi aynı normal pantolondan hiç bir barkı yok hatda bazı arkadşlar yazık değilmi okdara dar pantolon giydin dedier ama karın kısmını gösterinde aaaaa diye kaldılar .... ben almadım eltim verdi yeni doğum yaptı ondan aldım ama p.tesi istanbulla gideceğiz şu fatihde tarif edilen yere gitmeyi düşünüyorum ama bakalım
hee neomarini diyom
ben orasıda outlet diye duymuştum uygun diye demek outlet değil ha
tam onun sırasında 50 mt falan var yine e-5 de kalıyo zenbi giyim hamiller için işte orasınnı diyom
kıs şimdi anladım dediğin yeri zenbi giyimi tam güzelyalıya gelirken orası ama hiç gitmedim oraya daha önce halbuki her sabah ve her akşam önunden geçiyom servisle dur bu akşam gecerkene bı bakım servis camından oraya -tatlicadiarzu-