Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar bende 8 haftalık hamileyim kısmetse kasımda anne olucam,ALLAH herkese kolay doğumlar sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin..
merhabalr aranıza yeni katıldım..bende 8+5 haftalık hamileyim bugun bebeğimin kalp atışlarını dinlemye gideceğim.birssey sormak istiyorum ultrasona girmeden önce meyvu suyu içmenin ne gibi bir faydası var bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?
o zaman erekek olcek işte erkek
erkek bebiş sevmeye başlayım şimdiden
erkek kıyafetleride ne güzel diyim kendi kendime.kandırayım yani kendimi
ne yalan söyleyim küçüçükte olsa ümit var içimde.1 ay bu ümitle yaşıyacam işte banane
kız sen nerde kaldın böleklava:
hayırlı olsun allah devamını erdirsin canım:Saruboceq:
sat-yaş-kontrol zamanını yazda birileri listeye eklesin.:dance:
ben beceremem şimdi
ay günler geçmek bilmiyorkii bende gün sayıyorrum sen ozaman byük ihtimal öğrenirsin cinssiyeti helede alltan bakıyosa hihoyyyt benimkide seninkiyle aynı zaten :roflol::sm_cool:
bende bu gun zor ser doktora gittim. ilk defa gidiyorum.yabanci memlekette tereddutum cok oluyor. ultrasona bakilcak diye hayal ettim. daha cok kucuk onumuzdeki ay bakacaz dedi dr.bana bu biraz garip geldi. cunku 9. haftadan iki gun aldim. belki bi terslik vardir felan ultrasona bakilmazmi ki bu donem.
tesekurler nesli burda olduguna sevindim.arkadaslar vakitin gecmemesinden sikayetci.yurt disinda hele hic gecmiyor kizlar ama doguma turkiyeye gelcem kismetse.yani ben hala bebisimi goremedim. umarim her sey yolundadir. ne biliyim insan dis gebelik felan endiseleniyor.
karazeytin öyle deme yaa...kalbi var kıs onun hissediyodur ne düşündüğünü...üzülür içerde yazıkkk :asigim::asigim:
hem erkekler anneye daha düşkün oluyo... Şeniz
ay kız doğru dedin.üzdümmü ben şimdi onu
bak bende üsüldüm şimdi:çok üzgünüm:
ben ona şaka yaptım şakakaydirigubbakcemile3
hiç öle şey olurmu pis gacıkaydirigubbakcemile3:1hug:
o benim yavyum.bi tane tontişim o benim.
minicik pipi uyy kıyamam.hem daha sünnet düğünü yapcez gııı:dance:
affettirdim mi acaba :uhm:
nilyamavi, merveburç hoşgeldiniz kızlar...
bi git ya bi gitttt şom ağızlı:roflol:
çatlak için... 50 cc çilek + 50 cc tatlı badem yağı + 1 limon suyu
inş kokusu baymaz beni... şampuana bile dayanamaz oldum -tatlicadiarzu-