nasılsın kuzucuk?:asigim:
ne biliyim kanka yaa hafiften salak gibiyim bugün... dışarı mı çıksam acaba ?? çilek yağı neyim alsam fisfisfis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasılsın kuzucuk?:asigim:
çilek yağı niyekine?ne biliyim kanka yaa hafiften salak gibiyim bugün... dışarı mı çıksam acaba ?? çilek yağı neyim alsam fisfisfis
hoş geldin canım :)merhabalarr bende 10 haftalık hamileyimmm kasımda gelio bebişimm Allah izin verirseehihoyyytya kızlar ilk haftalarda kilo alan varmıı zaten kiloluyum senağlamadoktorum söylenip duruyo ama napimmm doyma hissimi kaybettim aç kalınca ağzımın tadı çok çirkin oluyor ve midem bulanıyor gene dikkat etmeye çalışıorum hamur işi abur cubur yemiyorum ama iştahım güzel
iyi sayılırız mehlikacığım sen nasılsın bakalım :asigim:merhaba kızlar nasılsnz?bebişler nasıl
bi git ya bi gitttt şom ağızlı:roflol:slm nabersiniz bakem.bebişlerimiz nasıllar
vışşşş kartanemim göbüşü de çıkmış hava atar hıhhhh
nesguiklerde burdalarmış.kızceler ne yapıyonuz yine kaynatmışsınız hee
nesli kız hani yakacığa gidecektin karar mı değiştirdin
bakın bide cinsiyetler konuşulmuş yine
kızlar ya bişey daha duydum yumurtanın çartlamasında döllenme gerçekleşmişse kesin erkek olurmuş
ama bizler zaten o zamanlara göre ayarlama yapmıyormuyuz.
demek geç döllenme olnaların kızı olcek bölelikle ne güzel.benim zamanında döllenmiş tosuncuk.o zaman ben iyice kendimi erkeğe adapte edem bari.ama kızzz istiyoz nepcez bölee
hoş geldin canım :)
vallahi iştahının yerinde olması güzel ama lehine kullan bari madem fazlan da varmış. Bulantın olmadı sanırım hiç! O da etkilemiştir kilonu.
Bu arada boyun/kilon kaç ki? merak ettima.s.
merhabalarr bende 10 haftalık hamileyimmm kasımda gelio bebişimm Allah izin verirseehihoyyytya kızlar ilk haftalarda kilo alan varmıı zaten kiloluyum senağlamadoktorum söylenip duruyo ama napimmm doyma hissimi kaybettim aç kalınca ağzımın tadı çok çirkin oluyor ve midem bulanıyor gene dikkat etmeye çalışıorum hamur işi abur cubur yemiyorum ama iştahım güzel
çilek yağı niyekine?
hoşbulduk :))
vallaha kilom baya bi fazla çok kafama takıorum yazın bi kist olayı geçti başımdan ilaçlar doğum kontrolleri derken baya bi kilo aldım 80 oldum
boyumda 1.55(anlıyacağın 9 ay sonra yuvarlanarak gidicem heralde doğuma arabalara sığmam çünkü :)))ama çok kafama takıorum evlenmeden önce böle değildim balık etinde ama güzeldi şimdi ise çokk utanıyorum çok üzülüorummm((doktora gitmek istemioyorum yaa tartıya çıkıcam die tabikide dikkat etmeye çalışıorum meyve ve sebzeyle geçiştiriyorum açlığımı inşallah işe yararr
aman utanma sıkılma, sadece bilinçli oluver ki farkındasın bak farkındalık sana kontrolü getirecektir. Ayrıca estetik sebeplerden değil de olası sağlık sıkıntıları öncelikli olarak yeme planı yaparsın. Biz de buradayız birbirimize her konuda destek olmaya çalışıyoruz. Gerekirse günlük rapor veriver bize biz sen kaçırınca kulaklarını çeker hizaya sokarızyerimsenibena.s.hoşbulduk :))
vallaha kilom baya bi fazla çok kafama takıorum yazın bi kist olayı geçti başımdan ilaçlar doğum kontrolleri derken baya bi kilo aldım 80 oldum
boyumda 1.55(anlıyacağın 9 ay sonra yuvarlanarak gidicem heralde doğuma arabalara sığmam çünkü :)))ama çok kafama takıorum evlenmeden önce böle değildim balık etinde ama güzeldi şimdi ise çokk utanıyorum çok üzülüorummm((doktora gitmek istemioyorum yaa tartıya çıkıcam die tabikide dikkat etmeye çalışıorum meyve ve sebzeyle geçiştiriyorum açlığımı inşallah işe yararr
ya bacım benim hemen adet bitiminde olmuş olmam gerek, belki de üstüne gördüm bilmiyom yani. Ama kız olsa çifte bayram ederim. Erkek emanet gibi geliyo, gelecek yellozun biri gözünün yaşına bakmadan alıp gidecek. Kız hep bi gizli bağ mesafesinde anacığına:asigim:niye neslicim sen de mi benim gibi çatlama döneminde hallettin demiii
ama öle dediler bide demezlermi kesin bu diye
bağane ya kız olsun dimi nesli hem onu bi güzel süsleriz valla:dance:
merhaba kızlar nasılsnz?bebişler nasıl
slm nabersiniz bakem.bebişlerimiz nasıllar
vışşşş kartanemim göbüşü de çıkmış hava atar hıhhhh
nesguiklerde burdalarmış.kızceler ne yapıyonuz yine kaynatmışsınız hee
nesli kız hani yakacığa gidecektin karar mı değiştirdin
bakın bide cinsiyetler konuşulmuş yine
kızlar ya bişey daha duydum yumurtanın çartlamasında döllenme gerçekleşmişse kesin erkek olurmuş
ama bizler zaten o zamanlara göre ayarlama yapmıyormuyuz.
demek geç döllenme olnaların kızı olcek bölelikle ne güzel.benim zamanında döllenmiş tosuncuk.o zaman ben iyice kendimi erkeğe adapte edem bari.ama kızzz istiyoz nepcez bölee
hoşbulduk :))
kizlar biz doktor teyzeyle görüstük geldik
hersey yolunda cok sükür minigim büyümüs artik fasulye tanesi kadar degil kollari bacaklari var hizla gelisiyo herseyi sükürler olsun..doktor hersey yolunda gidiyo dedi
cokta komik bisey oldu bundan sonra her kontrolde idrar testi yapilcakmis benim haberim yoktu, kádin gidiyo gelio tuvaletinizi yapin diye ama yok gelmiyo millet bana bakiyo rezil oldum.en sonunda ictim dünya kadar suyu yaptim neyse doktor cagirdi bu seferse durmadan cisim gelio doktor diyo idrar torbaniz dolu halbuki 3 kez gitttim tuvalete..bundan sonraki seferde akillandim artik evde icicem suyumu