Canım benimm hoşbuldum.Allah korusun iyi düşünüyoruz iyi şeyler başımıza geliyor annesi geçecek 7 ayda koklayacağız hayırlısı ile:ecrin_bebek:
Az önce doktordan geldim görüntüleri aldım bu yaramaz neden içim bulandırıyo anladık hiç durmuyo:dance:Amaaa 11 haftaya geçtik bu kadar olur bayağı bir hafifledi sihir gibi şükürler olsun..Artık yanlızımda ama henüz yemek yapmadım kiloda vermişim üzülme sakın dedi hoş çok değil 3 kilo ama nasıl verdin fazlasıyla alacaksın :CüvCüv::CüvCüv:
İşte bebişimiz abimizle babamız atladılarrrrr erkekte erkek belli değilki dedi doktor hele bi bekleyein bakalım 15-16 haftayı:)P.tesiyede 2 li test bebeğe bağlı zamanı belki 5 dk bitecek belki yarım saat duruşu çok önemli illa poz verecek:roflol:
İşte Küçücüğüm.Biri renkli ultrosonda azıcık biriksin cdyle vericem hepsini dedi ama ben dayanamadım çektim fotoğraf makinesiyle[/B]
:1hug:Allahım ben bu miniği yerim yerimannesi.
Teyzesi onu yesin bitirsin ısırsın ham yapsın emi:asigim:
Nazlıcım yaaa senağlama çok duygulandım ben inanılmaz buz kestim birde bunu ultasonda canlı canlı görsem daha neler olurdu bana yaaasenağlama
Sağlıkla gel meleğim,seni bekliyoruz küçük meleğim