- 17 Ekim 2007
- 3.226
- 6
- 45
Ben ben ben ben ben lülülülülülü delikafadulden kaydirigubbakcemile3 naniknanik naniknanik
laelaelaelaelae naniknanik sositososito hadi bakalım görecez varmı artıran varmıııı kim önce doğuracakkkkk :jeyyar:lülülülülülü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ben ben ben ben lülülülülülü delikafadulden kaydirigubbakcemile3 naniknanik naniknanik
buluşun tebi gözümüz yok kaydirigubbakcemile saçınıda kıskandığım içinn çekmiyommmm :mymeka: hele bu hareketi istanbulda olupta izmirde olamadığım sizinle buluşmalara katılamayacağım için hiç yapmıyorum :jeyyar:
lem bıdık sen yine gamlanacak bişey mi buldun :))slm kızlar ya yazdım ..yahu bi slm çaksaydınız acaba dedim görünmezmi oldum..neyse beratefecim ultrason resmi koydun sanırsam ama ben göremiyorum maalesef buradaki sistemden geçen neslimi koymuştu ayy kafam karıştı birden yoksa mart mıydı ama ben birini gördüm nasıl oldu bilmiyorum valla..nazlım nasılsın yaa yoktun dün yanlışmı hatırlıyorum benimde gün kavramım berbat oldu daha yeni toparlanmaya başladım yaa... ya kızlar bende nazlı gibi bir süredir buradayım sanırım 2 yıl falan oldu..var görüştügüm arkadaşlar ama hala yüzyüze gelemedik ank.pek yok olmasını çok isterdim görüşebilecegim detleşebilecegim birinin bende buraya farklı bir şehirden geldim ...sanaldan reele dönmesini çok isterim ... eeee kızlar nasılsınız?
lem bıdık sen yine gamlanacak bişey mi buldun :))
Allah iyiliğini versin he mi ilk gün de böyle ezikliyodun cadınaniknanik
galiba ilk ben koymuştum da başta görememiştin sonradan görmüştün balım gaymağım:asigim:
bende varim. sanirim bu donemde paylasmaya ve yardima cok ihtiyacim olcak.eski uyelere cocuklariyla saglikli mutlu yasam yenilerede hayirli evlatlar dilerim.insallah birer birer hepimizin mujdeli haberlerini aliriz.
ama bende varim bi hosgeldin yok mu kizlar
ama bende varim bi hosgeldin yok mu kizlar
Canım benimm hoşbuldum.Allah korusun iyi düşünüyoruz iyi şeyler başımıza geliyor annesi geçecek 7 ayda koklayacağız hayırlısı ile:ecrin_bebek:
Az önce doktordan geldim görüntüleri aldım bu yaramaz neden içim bulandırıyo anladık hiç durmuyo:dance:Amaaa 11 haftaya geçtik bu kadar olur bayağı bir hafifledi sihir gibi şükürler olsun..Artık yanlızımda ama henüz yemek yapmadım kiloda vermişim üzülme sakın dedi hoş çok değil 3 kilo ama nasıl verdin fazlasıyla alacaksın :CüvCüv::CüvCüv:
İşte bebişimiz abimizle babamız atladılarrrrr erkekte erkek belli değilki dedi doktor hele bi bekleyein bakalım 15-16 haftayı:)P.tesiyede 2 li test bebeğe bağlı zamanı belki 5 dk bitecek belki yarım saat duruşu çok önemli illa poz verecek:roflol:
İşte Küçücüğüm.Biri renkli ultrosonda azıcık biriksin cdyle vericem hepsini dedi ama ben dayanamadım çektim fotoğraf makinesiyle[/B]
kıs nesli bu varya mavi cadı hemde ne cadı -tatlicadiarzu-