kızlarrrrr herkese günaydınnnn nasılsınız bu sabah
ben çok iyiyim ama ruh halim pek iyi değil bu gece rğyamda babacığımı gördüm konuştum bana başım ağrıyo diyordu ne demek istediğini anlamadım ama aynı ölmeden önceki son gecesinde bana söylediği şeyi söylüyordu ölmeden önceki son gecesinde de başının çok ağrıdığını söylemişti.
birde annemi soruyordu ananeme gitti babacım diyorum yalnız niye gönderdin kızım sende gitseydin ya annenle diyordu sonra bende otobüse atladığım gibi soluğu annem ve ananemin yanında alıyordum hayır olsun inşallah her zaman yüreğim buruktur ama onu rüyalarımda görünce çok mutlu oluyorum hasretimi özlemimi gderiyorum işte napim
kızlar kusura bakmayın ya sabah sabah içininzi karattım ama sanırım konuşmaya ihtiyacım vardı anlattım işte
babacığım gidince anladımki insan hiçbir zaman sevdikleriyle ilgili uzunnn hayaller kurmamalı çünkü babacım benim için hayallerim için hep ölmsüzdü ben ölene kadar beni koruyup kollayacak sevcek bebeğim diye koklayacak ve en kötüsüde ağladığımda kızım neden ağlıyosun bebeğim babanmı öldü diye beni avutmaya çalışacaktı ama şimdi ağlıyorum çünkü evet babacım sen beni bıraktın
babam sapasağlam koca bir çınar gibiydi bir sabah hep birlikte kahvaltımız ettik hepimiz işlerimize gitmek için evden ayrıldık aradan bir kaç saat geçmemiştiki bugüne kadar sağlık problemi yaşamamış babacığımın gizli kalpten hemde yatağının başucunda anneciğimden bir tas sıcak çorba istedikten bir kaç dakika sonra vefat ettiğini öğrendiğimde tüm dünyam başıma yııkıldı
kızlar gerçekten çokkk özür dilerim nolur affedin beni ama gerçekten bu sabah sanırım pek iyi değilim öptüm hepinizi