günaydın güzel kuşlarıma.s.
her bi yazdığınızı okudum valla iyi coşmuşunuz yine. Bir kısmını dün akşam üstü okumuştum, kim ne yazdı hatırlayamıyorum ama ben de fikir beyan edem bari :1rolleyes:
bebek odası meselesi: bizim ev iki oda, -mutfak salon bir- dötten hallice bir çatı katı. Aslen ev koccaamandı ama biz büyükçe teras bırakak dedik. Malum kışın ısıtmak zor olacak yazın da ferah ferah oynayacak yeri olsun sıpamın deyüü düşünüverdiydik.
Misafir gelince salonda fıstık gibin kanepelerde yatıyo:dilcikar: (fıstık gibi olmasaydı da hiç de umurumda olmazdı zaten )laelaelaelaelae
O tek odayı da özellikle boş tuttum. Şöyle bi 5 ayı falan devireyim önce ufak bir yalıtım işi yapıcaz, sonrasında bütün odayı yağlı boyalarla güsel güsel resimler yaparak süsliycez.
Sonraacığıma şu eski sandıksız bazalar var ya çift kişilik, bizim yatağımızda onlardan var. Yatağımızı değiştiricez, alttaki o bazayı da oyun köşesi diyerekten üzerine gerekli malzemeleri ve etrafına çitleri çekip, yerden yüksek, güvenli kocaman bir alan yaratıcaz. (Yükseltilmiş bir alanı şiddetle tavsiye ediyorum, malum toz, soğuk vs)
Bir kaç duvar ünitesiyle dolap sorununu aşarız gibi geliyor.
Yatak için de kuzenimde güzel bir hasır sepet var, onu alıcaz ilk aylar için , akabinde de boyutları değişebilen ahşap yataklardan alıcaz. Tavandan yararlanarak köylü işi sallama beşiği bile yaparım belkim kaydirigubbakcemile3
(hadi daha uzununu yazın da görem :tomato:)