2009 Kasm Anneleri

kızlaaar ay elim ayağım titredi yaa
cerinden msj geldi şimdi suyu geliyomuş dr ameliyattaymış onu bekliyomuş dua edin dedi

cerinden msj geldi şimdi suyu geliyomuş dr ameliyattaymış onu bekliyomuş dua edin dedi

ayyyyyyyy canım yaaaa bak şimdi nasıl kötü oldum yaaaa allahım inş.bi aksilik olmaz yaaaa ne oldu nazara mı geldik yaaaa

ayyy çok kötü oldum canım yaaa Allahım yardımcısı olsun inşallah bir sorun olmaz. bizede haber ver ne olur haber alır almaz tekrar. ne oluyor bizim bebişlere nekadar acelec oldular böyle yaa :sinifsinif:

ayy noluyo bize yaaa teker teker dökülüyoruz biri bizi nazar etti......
canim yaa cok mu akti suyu acaba....insallah dikisle durdurabilcek biseydir

ya doktor beklediğine göre çok acil bişey değildir heralde öyle olsa hemen başka doktora yönlendirmezlermiydi yaa
valla merak ediyom ben de bi iki saat sonra tekrar ararım kızlar

ya doktor beklediğine göre çok acil bişey değildir heralde öyle olsa hemen başka doktora yönlendirmezlermiydi yaa

acaba suyunun geldiğini hani şu ped falan koyuyorlarmış yaaa onla mı öğrendilerki yaaa biran önce görüşse dr.la çok merak ettim yaaaa

acaba suyunun geldiğini hani şu ped falan koyuyorlarmış yaaa onla mı öğrendilerki yaaa biran önce görüşse dr.la çok merak ettim yaaaa
sanırım öyle bişeyle anlamışlar canım benim de o aklıma geldi
suyum geliyomuş, dr. ameliyatta onu bekliyom dua edin yazmışşş :uhm:
canım bugün tam 29+0 daha çok erken umarım sorun yoktur. acaba suyunun geldiğinden eminmiki gerildim valla heeee :çok üzgünüm:

ooff evet çok erken allahım nolur bişey olmasın yaaa

Allahım şu mübarek günde onun ve bebişinin yardımcısı olsun inşallah. Dualarım o ve hepimiz için... Sanırım artık riskli dönemlerdeyiz. Hepimiz hareketlerimize dikkat etmeliyiz. Ağır işler yapıpta kendimizi ve meleklerimizi yormayalım

nan cerin kaç haftalıktı yaa

onu yüksek ihtimal simdi sanci makinasina baglamislardir, cünkü banada aynisini yapmislardi...bebgin kalbini dinliyolardir sanci durumuna bakiolardir...bana o büyük hasta pedlerinden verip birazcik dolandirmislardi su akiyomu diye sonra o pede renkli bi su döküp test yapmislardi..amniyo sivisi geliosa rengi mavi yada turuncu oluyo....kese patlasa eger su akar durmazmis bazen sizinti yapabilirmis ama ayni idrar kacirir gibi..doktorunu beklediklerine göre sizinti yapmis olabilir....sancisi yoksada rahim agzini dikip kontrol altinda tutabiliyolar..akan su zaman icinde tamamlaniyo bol sivi takviyesiyle
daha 29.haftanin icinde cerin insallah benim tahmin ettgim sekildedir

sabahtan beridir delirdim kalktım elektrikler yoktu,1 de elektrik geldi ama net gelmedi aradım anca hallettilerrr sinirim çatladımm..

Şimdide aklım cerinde kaldııııı akşam bana akıntım var çok dedi bende hemen dr.a dedim çünkü sabah kalktığında pijamasına çıkcak kadar çokmuş.Oda sabah arıcam dedi aradım kapalıdı teli şimdi msj atmış Nts ye bağlamışlar doğumhanedemiş sancısı varmı diyee bakıp bebişinin kalp atışlarını kontrol ediyolarmış.Çok kötüyüm ağlıyorum demişş oooooooooff benide mahvetti msj gördümden berii çok kötüyümmm senağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…