hee yaaa elle anladı canım bende anlamadım valla..
ayy ben istemiyorum abla olmasını yaaa
beklesin biraz azelesi yok..
yaaaa o ne güzel bişeymiş yaaaa... biz niye yaptıramıyoruz sanki burda... kıskanıyom haaa:umursamaz:
kartanesiiii özelden bişe sordum kız sana...
hımm destna da demişti elle herbişeyi annıyo bu ebeler hee
bazı ülkelerde hala elle anlıyolarmış bebişin kafa aşağıdamı yukarda mı bilmem ne
benimki de dönmüş ama doğum kanalı farklı tabi belki dinlenmen gerekiyodur fıstıkk
elifcim aman zamanında gelsin yavrusun :Saruboceq:
evet canım açıkçası doktorlardan daha bile iyi anlıyolar
tabi hepsi değil bazıları.
oda öyle dedi iş yapma dinlen bol bol diye..
seninkide aşağıda dimi aman girmesin sakın kanala felan
girdim mi çıkamıyomuş kızzz yazık ..kaydirigubbakcemile3
evet canım açıkçası doktorlardan daha bile iyi anlıyolar
tabi hepsi değil bazıları.
oda öyle dedi iş yapma dinlen bol bol diye..
seninkide aşağıda dimi aman girmesin sakın kanala felan
girdim mi çıkamıyomuş kızzz yazık ..kaydirigubbakcemile3
sen yine o balın tadına bakmışsın biz onuda göremedik:dilcikar:ballı mı kaydirigubbakcemile3 saolsun ilk defa bi balını yiyecesss
ımmm şeyyy faydasını görecem ..kaydirigubbakcemile3
her an hazırlıklı ol demek canım sanırsam CADIARZUCADIARZU
saol canım yaaa inşallah ..
hee yaaa elle anladı canım bende anlamadım valla..
ayy ben istemiyorum abla olmasını yaaa
beklesin biraz azelesi yok..
ne sordun kııs merak ettimdelikafaduldenyaaaa o ne güzel bişeymiş yaaaa... biz niye yaptıramıyoruz sanki burda... kıskanıyom haaa:umursamaz:
kartanesiiii özelden bişe sordum kız sana...
hımm destna da demişti elle herbişeyi annıyo bu ebeler hee
bazı ülkelerde hala elle anlıyolarmış bebişin kafa aşağıdamı yukarda mı bilmem ne
benimki de dönmüş ama doğum kanalı farklı tabi belki dinlenmen gerekiyodur fıstıkk
ayy inşşalllahhh :lepi:
hıı ben de gördüm kız onlarııı gidem diyodum ben de öğlen bi baktım kız katalogdan gösterdi çok hoş pijamalar var ama 15-20 gün sonra gelcekmiş yeni sezon ben şimdilik bi sabahlık bi gecelik aldımdı onlar dursun da diğerlerine yeni sezondan bakcam artık uzun kollu bulamıyom çünkü
zeytüün faceine bak gıı
biz geldikkkk kizimla.... bugün bizim babamizla 5.evlilik yildönümüz ama babamiz calisiyo malesefki...mafoldumbenaksam bana versace nin parfümünü almis onu verdi ben hicbisey almadim ona:kedi:
bu arada bugün kizim sadece bagirsaklarima vuruyo iceriye dogru canimi yakiyo resmen..normal mi acaba bi fikri olan varmi:uhm:
siz nasilsiniz bakiiimmm
noldu özge ye ben kacirdim galiba, gecmisi okumayada gözüm kesmiyo acikcasi...
ben mobilya cennetindeyim kaydirigubbakcemile3
gerci sende ankaradasın arastırsan yaptırırsın kııı
biz geldikkkk kizimla.... bugün bizim babamizla 5.evlilik yildönümüz ama babamiz calisiyo malesefki...mafoldumbenaksam bana versace nin parfümünü almis onu verdi ben hicbisey almadim ona:kedi:
bu arada bugün kizim sadece bagirsaklarima vuruyo iceriye dogru canimi yakiyo resmen..normal mi acaba bi fikri olan varmi:uhm:
siz nasilsiniz bakiiimmm
noldu canim bebegin kanala mi girdi....
hoşgeldin canııım nice mutlu yıllara eşinle ve kızınla inş.biz geldikkkk kizimla.... bugün bizim babamizla 5.evlilik yildönümüz ama babamiz calisiyo malesefki...mafoldumbenaksam bana versace nin parfümünü almis onu verdi ben hicbisey almadim ona:kedi:
siz nasilsiniz bakiiimmm
galiba canım yani ebenin söylemesi öyle
haftaya doktorda belli olacak..
´son gittigimde benim zilli fadimeninde kafasi asaa bakiodu hatta doktor nekadar sarstiysa dönmedi ...ama benim doktorda daha sekil degistirir dedi....gerci ben ogünden beri kafasini hep kasiklarimda hissediyorum ama icerde durum nasil bi fikrim yokCADIARZU....he kız dönmüş benimki de kafa aşağıda dönmez artık dedi ay ayakları havaya dikip yatalım bari inemesin aşağıyalmaz:
nice mutlu yıllara canım, allah uzun ömürler versin bebişine eşine ve sana....
normal canım korkma en hareketli olduğu haftalar şu anda
senin daha 28.hafta sanırım daha uzun bi zaman canını yakabilir
ben 30.haftamdayım halada yakıyo kerata
ama şimdiden sonra yeri daralıcağı için hareketleri de azalıcakmış
endişelenecek birşey yok..
hoşgeldin canııım nice mutlu yıllara eşinle ve kızınla inş.
bugünde benim kocişimin doğum günü:sm_cool:
seni dışarı yemeğe götüreyim dedim yok dedi evimizde kutlarız ama geçen yaptığın tatlıdan isterim dedi senin yaptığın tatlıdan elifim:roflol:
bende baklavalık yufka aldım deneyeceğim bakalım öyle nasıl olacak
yaaa geçen günde kayınvalidem midenle karnının rası açılmış bebek aşağıya inmiş galiba demez mi:1shok:
aman dur dedim daha hiçbir hazırlığımız yokkaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım... eşin ve bebeğinle nice sağlıklı ,mutlu yıllar geçirmeni diliyorum...
hediyen de hayırlı olsun canım güle güle sürün...
sagol canimopuyorumnanaktan..yarinda benim dogum günüm ama biz ikisini bir arada kutluyoruz son senelerde pespese olunca iki ayri kutlama fazla geliyo...bu sene onuda yapamiyoruz gerci esim calisiyo ama olsun....
senin esinede mutlu yillar saglikli uzun ömürlü insallahh...
benim tatli begenildi demekzemuszemus hamarat ellerin marifeti..sen güzel yapmissin...
yaa herkesin bu haftalarda karni asaa indi galiba,,nedir bu bebeklerin derdi daha cok vakit var sanki bilmiyolarlmaz:
kıslar bende sabahtan beri kızımın yıkadığım çamaşırlarını ütüledim
ama daha da bitmedi yaıladım henüz
anacım ne kdr zormuş yawww
minik minik ne zor oldu yaw
ütü boyu kdr
bide etiketlerini kestim ilk giyeceklerini
kızımı kaşındırmasın deyü
daha çok işim var yaww
belli oluyyy mobilya cennetinde olduğun anacım...
Bizim bakabileceğimiz mobilya imalatı yapan tek yer Siteler var.. gidince sorarım bakalım ne kadara yapıyolar.. ama o fiyata sanmıyorum bulabieceğimizi...
bu arada bizim 6 aylığa kadar kullanacağımız beşiği eşimin bi arkadaşı vercek sağolsun... sepet beşiklerden... o dertten de kurtulmuş olduk masraf etmiyciikkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?