- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
benim 12 eylül enesiminki 28 eylül bizimde bu ay kutlama çokkaydirigubbakcemile3
yaaa eneste hiç şikayetim yoktu bu aylar ne güsel 40 haftamı doldurup doğum yapmıştım bunda gerçekten tırsmaya başladım haaa bakalım dr.amcamız ne diyecek yarın çok merak ediyorum
kolay gelsin canıım yaaadüşün bu işi ben her hafta 2 defa yapıyorum birde bu bıdığınkiler çıkacak ne yaparım bilemiyorum artıkkıslar bende sabahtan beri kızımın yıkadığım çamaşırlarını ütüledim
ama daha da bitmedi yaıladım henüz
anacım ne kdr zormuş yawww
minik minik ne zor oldu yaw
ütü boyu kdr
bide etiketlerini kestim ilk giyeceklerini
kızımı kaşındırmasın deyü
daha çok işim var yaww
ohh negüzel valla bende alıcam sepet mecburen odası haricinde yanımda yatırmak istiyorum ayrıca dogum yaptıgımda annemde kalıcam ben 1 ay kadar o yüzden tasımasıda kolay olacak
ama hala karar veremediğim sepet mi alsam oyun parkımı
kıslar bende sabahtan beri kızımın yıkadığım çamaşırlarını ütüledim
ama daha da bitmedi yaıladım henüz
anacım ne kdr zormuş yawww
minik minik ne zor oldu yaw
ütü boyu kdr
bide etiketlerini kestim ilk giyeceklerini
kızımı kaşındırmasın deyü
daha çok işim var yaww
ohh negüzel valla bende alıcam sepet mecburen odası haricinde yanımda yatırmak istiyorum ayrıca dogum yaptıgımda annemde kalıcam ben 1 ay kadar o yüzden tasımasıda kolay olacak
ama hala karar veremediğim sepet mi alsam oyun parkımı
hee yiyecemcokacimcoookohh bu ay pastalar cifter cifter desene..zaten tatliya düskünsün bol bol yersin artikkaydirigubbakcemile3
insallah doktor amcaniz olumlu seyler söyler gercekten erken dogum riski tasimak cok kötü..sen tecrübeli anne oldugun halde korkuyosan biz napalim:1ninca:
elifcim nice mutlu senelere canım
bizimde bu cumartesi. kociş bir yer ayarlayacak iftarımızı hem dışarda yapmış oluruz dedi
bakalım bizde gidecez geçen sene de ramazana denk gelmişti böle yapmıştık güsel oluyyy
ben tatlı yapacam kızlar görüşürüz sonra..
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanelifcim nice mutlu senelere canım
bizimde bu cumartesi. kociş bir yer ayarlayacak iftarımızı hem dışarda yapmış oluruz dedi
bakalım bizde gidecez geçen sene de ramazana denk gelmişti böle yapmıştık güsel oluyyy
hee yiyecemcokacimcoook
ya zaten 15 gün önce gidince kasıklarımın ağrıdığını söyleyince ilk bebişimi sordu o zamanında mı doğdu diye
ama gerçekten bununda zamanında dopmasını istiyorum inş.hepimiz sağlıcakla zamanında doğum yaparız
ayyy bende dedim kocişime seni yemeğe götüreyim nereye dedi iftar çadırına dedim:roflol::roflol::roflol:ne güsel masrafsız yer işte hemde çok romantik demii:roflol::roflol:
Aman demeyin böyle yaaaa benimde cts randevum var bende korkmaya başladım ya benim kusumda indiyse diye
gec kaldin kooooossssbenim inmemişti 1 hafta önce doktor dedi göbek deliğinin hemen altında dedi
ama inmesine daha var dedi bana
ayy bu ay 7. aydayım ama ben göbüşümü koymadım hemen çekem de onu da koyam kıslarkaydirigubbakcemile3
arkadaşlar merhaba, zaman olarak çok kısa bir süre kaldı, hepimize güzel doğumlar, güzel anılar diliyorum, bende 28. haftamdayım.
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...inin-bebeklerine-yaptigi-hazirliklar-160.html
hele bi bakın :)))))))))))))))
ben hazırlanıyom kızlarrr cıkıcam carsıya söle bir elekleyip geleyim
terlikle toka alayım cok özendim zeytinin tokalarına kaydirigubbakcemile3
ben hazırlanıyom kızlarrr cıkıcam carsıya söle bir elekleyip geleyim
terlikle toka alayım cok özendim zeytinin tokalarına kaydirigubbakcemile3
sositosositosositosositosositosositogec kaldin kooooossss
bu sefer acma göbeeni bari iyice büyüdü bizimde gözlerimize yazik yanikaydirigubbakcemile3
karazeytin taçların çok hoş bende aldım kırmızı ama seninki kadar süslü değil. Terlik ve pijamalarınıda Allahım hayırlı günlerde kullanmayı nasip etsin canım..:Saruboceq::lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?