2009 Kasm Anneleri

ohh bu ay pastalar cifter cifter desene..zaten tatliya düskünsün bol bol yersin artikkaydirigubbakcemile3

insallah doktor amcaniz olumlu seyler söyler gercekten erken dogum riski tasimak cok kötü..sen tecrübeli anne oldugun halde korkuyosan biz napalim:1ninca:

elifcim nice mutlu senelere canım

bizimde bu cumartesi. kociş bir yer ayarlayacak iftarımızı hem dışarda yapmış oluruz dedi
bakalım bizde gidecez geçen sene de ramazana denk gelmişti böle yapmıştık güsel oluyyy

kolay gelsin canıım yaaadüşün bu işi ben her hafta 2 defa yapıyorum birde bu bıdığınkiler çıkacak ne yaparım bilemiyorum artık
bu hafta sonu alışverişlerimi tamamlayıp bende aşlayacağım artık gerçekten tırstım haa hazırlıksız yakalanmayımkaydirigubbakcemile3

ewet yaaa bende düşünüyorum oturma odasında kullanmak için birde bende annemde kalacağım o yüzden rahat olur
oda takımı alacağım için oyun parkına gerek yok bana küçük bi sepet işimi görecek

ellerine sağlık cacnım...mis gibi olmuştur onlar şimdiopuyorumnanaktan

canım odanız çok küçük değilse ve yatağının yanına sığacaksa bence park yatak al... bebiş kendi odasına geçtiğinde park yatağı da oyun parkı olarak kullanırsın...geçenlerde piknikte bi bayanın ikiz bebekleri vardı ve park yatağını da getirmişti..toplayınca küçük bişe oldu... şehir dışına falan giderken bile rahatlıkla götürülebilir yanii.

hee yiyecemcokacimcoook
ya zaten 15 gün önce gidince kasıklarımın ağrıdığını söyleyince ilk bebişimi sordu o zamanında mı doğdu diye
ama gerçekten bununda zamanında dopmasını istiyorum inş.hepimiz sağlıcakla zamanında doğum yaparız

ayyy bende dedim kocişime seni yemeğe götüreyim nereye dedi iftar çadırına dedim:roflol::roflol::roflol:ne güsel masrafsız yer işte hemde çok romantik demii:roflol::roflol:

Aman demeyin böyle yaaaa benimde cts randevum var bende korkmaya başladım ya benim kusumda indiyse diye

he nan itek sen artık alışmışsındır cnm
aslında iftar çadırı da iyi fikir en azında unutulmaz o gün deymi:sm_cool:

zerenim hadi sizde başlayın da bir beklemek kalsın bebişlerimizi

benim inmemişti 1 hafta önce doktor dedi göbek deliğinin hemen altında dedi
ama inmesine daha var dedi bana
ayy bu ay 7. aydayım ama ben göbüşümü koymadım hemen çekem de onu da koyam kıslarkaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bizimde planlarimiz disarda kutlamakti ama is yeri bütün planlari pok etti:mymeka:
yarinda dogum günüm yine evdeyiz malesefki:çok üzgünüm:
artik seneye kizimiz kucagimizda kutlariz
siz tadini cikarin bari....bol bol ye

:roflol::roflol::roflol:
he kizzz hem romantik hem sünnet kalablaikla iftar acmak...

Aman demeyin böyle yaaaa benimde cts randevum var bende korkmaya başladım ya benim kusumda indiyse diye

inmis olabilir canim korkma hepimizin karni bu haftalarda assada...
ayaga kalkip asaa dogru baktigindan göbek deligin yukarda kaliyosa zaten bebek asaada oluyomus..bak bakalim öyle mi

gec kaldin kooooossss

bu sefer acma göbeeni bari iyice büyüdü bizimde gözlerimize yazik yanikaydirigubbakcemile3

ben hazırlanıyom kızlarrr cıkıcam carsıya söle bir elekleyip geleyim
terlikle toka alayım cok özendim zeytinin tokalarına kaydirigubbakcemile3

ne hava atıyonuz naannn kısımız olacak diye klava:
benimde kısım yok ne yapıyım kendime alıyım bari toka:roflol::roflol:

ben birazcik kacayrum
yemegimi yaptim,temizlik yapicaktim bugün sözde saat 2 oldu ben daha oturuyorum...
pc acik arada yoklarim sizi

hadi kenyacım ald aakşama seninkileine de bakalım cnm
inşallah istediğin gibi bulursun cnm

gec kaldin kooooossss

bu sefer acma göbeeni bari iyice büyüdü bizimde gözlerimize yazik yanikaydirigubbakcemile3
sositosositosositosositosositososito
açayım gız gelişmeleri net görüm ben o zaman
bide senin için kapalı çekilirimzemuszemus
karazeytin taçların çok hoş bende aldım kırmızı ama seninki kadar süslü değil. Terlik ve pijamalarınıda Allahım hayırlı günlerde kullanmayı nasip etsin canım..:Saruboceq::lepi:

saol cnm.hadi sizlerde alıp gelin bir koşu
kasım anaları pek süslü olak kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…