2009 Kasm Anneleri

yarın 10.30 da randevum var canım hast.gideceğim.dayımın 6 aylık kızıda kalpten ameliyat olacak ona uğrayacağım eğer erken biterse işim neden olmasın enese babannesi bakacakzemuszemus

geçmiş olsuunn
süper olur yaaa 12ye yetiş gıı beraber yemek yeriz :lepi:

slm kızlar cerende dok gitmiş Allahım ya bu uğursuzluk ne böyle inşallh güzel haberlerle gelir bu arada nehiriver aranıza katılmayacam demiş ona ne oluyor anlatın bakem eskisi gibi nette giremiyom malum banada dua edin artık huzur bulmak istiyom

Canım bizim iş yerinde işler bana inatla çoğalmakta. Ben ağırlaştıkca işler artıyor. Oyüzden internete girmeye vaktim olmadı. Canım yokluğumu fark etmişsin sağolopuyorumnanaktan

allah kolaylık versin adacım kaydirigubbakcemile5 farkettim tabiii Şeniz

yarem özge birden kaybolmuş gece valla benim de haberim yok

geçmiş olsuunn
süper olur yaaa 12ye yetiş gıı beraber yemek yeriz :lepi:
inş.canım hast.işim erken biterse bende çoook isterim:sm_cool:

ewet yaaa bende merak ettim özge niye gelemiyor artık
sende aradığın huzuru bulursun inş.tatlııım:teselli:

kız sana ne oluyo kii
sürekli bi huzursuzluktan bahsedip duruyonn
çok özel değilsee anlattsanaa cnmm

slm kızlar nasılsınız..başıma neler geldi dün..bugün evlilik yıldönümüz ama biz bugünden için müsait olmadıgımız için dün yemege çıktık eve geldik benimde gün içerisinde 2 kere iç çamaşırım ve pijaman ıslanacak şekilde sıvım geldi bildiginiz aktı birinde wc deydim daha iç çamaşırımı çekmeden yukarı bacaklarımdan aşagı akıyordu engel olamadım..akşam eşime söyledim panik oldu eve geldikten sonra nette arattım amniyo sıvı sı ile karışık gelebilir dikkat etmemniz mutlaka doktoru aramanız lazım yazıyordu eşim kızdı keşke oldugu zman gün içerisinde arasaydın diye neyse akşam 10 a dogru aradım eyvah dedi haftayı duyuncada acile gitmemi istedi. gittim alttan çatı muayenesi açılma varmı diye baktılar bir yandan ıkındırdılar ne kötüydü sonra ultrasonla bakıldı amniyo sıvısında birşey çıkmadı.pede benzer bir şey verdiler renk degiştiren sonra nstde yattım çok şükür kötü bir şey çıkmadı ama bu durum devam ederse tekrar çagırdılar erken dogumu tetikliyormuş...dün ilk badiremizi atlattık..eşim mstye girdigimi duyunca daha tırsmış hıh geliyor işte beroş diye evlilik yıldönümüzde geliyor sürpriz diye bi,z akşam sürekli kızım erken daha kal biraz daha içeride diye söylenip durduk.cerinde sanırım aynı durumu yaşıyor doktoru o yüzden çagırmıştır...bende durumlar böyle korktuk valla valizimiz bile hazır degil odayı geçtimde ..

allah kolaylık versin adacım kaydirigubbakcemile5 farkettim tabiii Şeniz

yarem özge birden kaybolmuş gece valla benim de haberim yok
merak ettim ya ona ne oluyor neyse öğrenirseniz bana özelden msj atarsınzı
inş.canım hast.işim erken biterse bende çoook isterim:sm_cool:

ewet yaaa bende merak ettim özge niye gelemiyor artık
sende aradığın huzuru bulursun inş.tatlııım:teselli:
saol ya sadece dua bekliyom sizlerden
kız sana ne oluyo kii
sürekli bi huzursuzluktan bahsedip duruyonn
çok özel değilsee anlattsanaa cnmm

aslında birazcık anlatmıştım burada eşimle ailesiyle benim ailem her şey karışık

geçmiş olsun ya benim dok stres ve üzüntün devam ederse erken doğum olabilir dedi dikkat etmemi söyledi şşimdilik bir sorun yok ama bellim çok ağırıyor iş yapamıyom

ebisim özeline baksana tatlııım
baktım gülüm cvp yazdım
ebiiş yarın gidiyoz demi yemeee
gidiyoz cnm tabii ki de
Selam kızlar.
Bende 2 .tetanozu yaptırdımda geldim şimdi.
Cerin canım üzülme inş. birşey yoktur. İyi haberlerini bekliyoruz.
nerelerdesin sen yiwwrım ösledim nann bi gün görüşek mi?
yok kıs birşey değil bankayla ilgili bi soru

beni götürmüyor msnz ha hacıııı
kap enesi gel nan sende

ayy cerenimomu merak ettim arıcam emmee daha erken deemii öğlene kadar gelmezse arıcaam taammıı

evet canım daha yeni gitti,ulaşmamıştır.. 1 saate bi sonuç alır herhalde..
arayınca bizede yaz canım olur mu?

Selam kızlar.
Bende 2 .tetanozu yaptırdımda geldim şimdi.
Cerin canım üzülme inş. birşey yoktur. İyi haberlerini bekliyoruz.

geçmiş olsun canım..

bizde bilmiyoz yarem yaaa... hiç bi açıklama yapmadan gitmiş vallaaa...
canım hiçbirşey aile huzurundan önemli değil.. sen nasıl huzurlu oluyorsan öyle yap ama arada bize bi selam çak.. durumunu yaz yeter...

:1shok:geçmiş olsun canım
noluyo yaaaa... bi karışıklıktır gidiyo hayırdır inşallah... .. ne kadar korkmuşsundur mavi yaaa..umarım devamı gelmez canım....

kızlar aman diyim dikkat edin kendinize iş falan yapmayın sakın...

Sanada selam tatlım... Bu arada geçmiş olsun.
teşekkürler canıım benim

canııım benim yaaa sonunu heyecanla bekledim walla okurken allahtan birşey yokmuş ama sen yinede dikkatli ol bu arada nice mutlu yıllara eşinle ve beroşunla birlikte inş.opuyorumnanaktan

selam kızlar.
nazar değdi sanırım herkese. bende de 2 gündür rahimde sertleşmeler arttı.
yarem geçmiş olsun canım. yemene içmene dikkat et.

Cerincim canım ben dün işe başladığım için ancak bugün görebildim mesajını o ismini hatırlayamadığın kişi ben oluyorum:) Aynı sey benim basımada gelmişti, iki farklı dr a gitmistim ikiside amniyo sıvısında azlma olmadığını herseyin iyi olduğunu fakat ıstırahat etmemi söylemişlerdi. Bende 1-2 hafta mümkün oldugunca yatmıstım sonrasında Türkiyeye gelince dr uma aynı seyden bahsetmiştim, burada bir kagıtla muayene yaptılar ve o sıvının amniyo sıvısı olmadığı cıktı ortaya, ne oldugu hala kesin olarak belli degil. Arada sırada yine geliyor ama hiç o günkü kadar yani sortumu ıslatacak kadar gelmedi. Geldiğini görünce hemen biraz uzanıp ıstırahat ediyorum.
Sanada cok gecmiş olsun umarım seninkide önemli birsey degildir...

Bu arada anladığım kadarıyla bir sürü kişinin bir sürü sorunu olmus hepsini okuyamadım bile, ama herkeslere coooook gecmiş olsun diyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…