KIZLAR BEN ARTIK ARANIZA KATILMAYACAĞIM BUGÜNE KADAR GÖSTERDİĞİNİZ DOSLUK ARKADASLIK YOLDAŞLIK İÇİN HEPİNİZE AYRI AYRI TEŞEKKÜREDERİM KENDİNİZE VE BEBEKLERİNİZE ÇOK ÇOK İİ BAKIN HOŞCAKALIN opuyorumnanaktan
günaydın cnm a.s. özge den haber var mı?günaydına.s.
KIZLAR BEN ARTIK ARANIZA KATILMAYACAĞIM BUGÜNE KADAR GÖSTERDİĞİNİZ DOSLUK ARKADASLIK YOLDAŞLIK İÇİN HEPİNİZE AYRI AYRI TEŞEKKÜREDERİM KENDİNİZE VE BEBEKLERİNİZE ÇOK ÇOK İİ BAKIN HOŞCAKALIN opuyorumnanaktan
günaydın yavrularımmmmmmm
günaydın cerin... senin kızın isim anası gitmiş yaa... kimse bişe de bilmiyoo
günaydın cerenimo napan gııı ösgeden habarın varmıı?günaydın yavrularımmmmmmm
günaydın kızlar a.s.
günaydın kızlar a.s.
günaydın cerenimo napan gııı ösgeden habarın varmıı?
günaydın ebişim
bi bilgim yok canım ya
ya benim biraz canım sıkkın doktoru ariycam ama saat ecük daha geçsin die bekliom :sinifsinif:
benim kaç gündür akıntı problemim vardı mantardan falan diodum ama 2 gündür ii ce korkuttu beni sanki su gelio ya afedersin böle dün sabah bi kalktım pijamanın arası bayaaa bi ıslaktı tırstım dun edoşta sıvıda sızma olabiliyo doktorum dedi gece çok huzursuz yattım durum devam
dr arayıp gidicem sanırım bugun ay inşallah bi sorun yoktur yaa :sinifsinif:
bi ara kızlardan birine böle bi durum olmuştu ya şortumun arası ıslak diyodu sora noldu ya kimdi hatırlamıyomda hoff
canım inşallah bişi yoktur ama sen gene de ara dr. ne olur ne olmaz bise de haber var ama taammııgünaydın ebişim
bi bilgim yok canım ya
ya benim biraz canım sıkkın doktoru ariycam ama saat ecük daha geçsin die bekliom :sinifsinif:
benim kaç gündür akıntı problemim vardı mantardan falan diodum ama 2 gündür ii ce korkuttu beni sanki su gelio ya afedersin böle dün sabah bi kalktım pijamanın arası bayaaa bi ıslaktı tırstım dun edoşta sıvıda sızma olabiliyo doktorum dedi gece çok huzursuz yattım durum devam
bi ara kızlardan birine böle bi durum olmuştu ya şortumun arası ıslak diyodu sora noldu ya kimdi hatırlamıyomda hoff
günaydın ebişim
bi bilgim yok canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?