2009 Kasm Anneleri

zarenim valla dün biraz temizlik yaptım ama agır iş degildi daha öncede yaptıgım işler di.rabbim hayırlısını versin evet artık herşeye hazırlıklı olmamız gerekiyor rabbim hayırlı dogumlar versin hepimize..gül neden gitti bende çok merak ettim dogrusu geçmişte birşeymi oldu diye soracaktım ama arkadaşlardan biri sormuş sanırım yok bir durum..soz zmanlarda hepimiz gerginleştik acaba ruhen bu ara kötümü..bende yaklaşık 15 gündür böyleyim farkındaysanız fazla giremiyordum arada bir kaç birşey yazıp haber veriyordum kendimden...neyse umarım kısa zmanda gelir.

bu arada benimde 3 gündür göbegimde inanılmaz bir acı var, bu seferde göbek fıtığımdan oldugundan süpheleniyorum cünkü agrı gibi degil resmen acı gibi. Cts muayenem var bakalım dr ne diyecek?

martım evet bende yapadım o dedigin şeyi bana da kagıt ped tarzı birşey verdi iç çamaşırıma koyup bekletmiştim sanırım ne sıvının ne olduguna bakıyor benimkide senin gibi olmuş..bakalım herkes benimle birlikte çok gerildi..ama gün içerisinde olup ta akşama kadar kimseye söylemedigim için kızdı herkes sanırım ruh halimden olsa gerek içimde yaşamaya başladım son zmanlarda..

bu arada benimde 3 gündür göbegimde inanılmaz bir acı var, bu seferde göbek fıtığımdan oldugundan süpheleniyorum cünkü agrı gibi degil resmen acı gibi. Cts muayenem var bakalım dr ne diyecek?

selam kızlar.
nazar değdi sanırım herkese. bende de 2 gündür rahimde sertleşmeler arttı.
yarem geçmiş olsun canım. yemene içmene dikkat et.

aman kıslar son zamanlarımıza geliyoruz dikkat edelim artık bende bel ağrıları ve kasık ağrıları çekiyorum annem kızıyor enesi kucağına alıyorsun ondan diyeklava:
ama artık eskisi gibi almıyorum dikkat ediyorum zaten oda yürümeye çok hevesli 10 adım falan atıyor artık:sm_cool:

Sana hak veriyorum çünkü en son eşim sortumu ıslak görene kadar daha azda olsa yine ıslaklıklar oluyordu ve bende söylememiştim, ama o gün sortum ıpıslak olunca eşim benden önce farketmişti artık yani kacacak hiçbiryerim kalmamıstı:)
Neden bilmiyorum insan belki korkudan belkide konduramadığından olan herseyi pat diye gidipte dr a gösteremiyor tabii..

ayy canımmmm geçmiş olsun neyse bişey yokmuşş cerin naptıkiii
mart benim de arada göbek deliğimin orası acıyo yaa çok şiddetli olmadından dr.a sormak da aklıma gelmedi haa keşke sorsaydım ben de
ayyy neden öle yapıyonuz kızlar saklamayın hemen söleyin başlarda neyse de artık herşey olabilir yaanii

canım kötü birşey diyecek korkusu insanı yiyip bitiriyor sanırım ondan çekiniyoruz
bende yarın gideceğim dr.a ama içimi kemirip duruyor kaç gündür yaa birşey varsa diye

yarın 10.30 da randevum var canım hast.gideceğim.dayımın 6 aylık kızıda kalpten ameliyat olacak ona uğrayacağım eğer erken biterse işim neden olmasın enese babannesi bakacakzemuszemus
valla süper olur sulu hanın kapısında 12 de buluşalım o zaman
geçmiş olsuunn
süper olur yaaa 12ye yetiş gıı beraber yemek yeriz :lepi:
efet nan süper olurr
Canım bizim iş yerinde işler bana inatla çoğalmakta. Ben ağırlaştıkca işler artıyor. Oyüzden internete girmeye vaktim olmadı. Canım yokluğumu fark etmişsin sağolopuyorumnanaktan
al ben den de o kadar bende farkettim nan yokluğunu :mymeka: emme girip de bi sohbet edemedim ki kimsele
canım benim yaa çok geçmiş olsun tikkatli olmamız lazım artık opuyorumnanaktan

noluyy kasım analarına tutun nann birass kıçınızı en az bir ay kaydirigubbakcemile3

bizimde daha ev boyanacak, temizlenecek ama kociş sana elletmem hiçbişeye dokunamazsın diyo... ufak tefek ayak işlerine bakıcam... böle şeyle duyunca daha da tedbirli olma gereği duyuyo insan...

evet belkide nehriver bu ara ruhen kötüdür. ama hiçbişe yazmadan gitmesi garip oldu...

halen ağrıların var mı canım... annen haklı ne diye kucağına alıyosun çocuğu... bırak yürüsün hem yavruş,yürümenin tadını çıkarır kız... ne hevesliidir şimdi o... maşallah demek 10 adım atıyo haaa..afferin onaalkisalkisalkis... darısı yeni bebişine ve bizim bebişlere

günaydın kızlar
hasta olan herkese gecmişler olsun
Allah acil sifalar versin
bu göbek deliği agrısı bendede oluyor sanırım göbek gerildiği için
agrı derseniz kasık agrısı banada oluyor zaman zaman
ama akıntı gerckten önemli arkadaslar önemsememezlik yapmayın sakın

özgenin canı sıkılmıs biraz ara vermek istiyomus sanırım hepimiz zaman zaman yasıyoruz bunları biraz kafasını dinlesin gelir kısa bi zaman sora

mart benim de arada göbek deliğimin orası acıyo yaa çok şiddetli olmadından dr.a sormak da aklıma gelmedi haa keşke sorsaydım ben de

Benim daha öncede olmustu o zaman dr a gidip sormustum göbek fıtığım olduğunu söylemisti dr, zaten göbek fıtığı ya cok fazla kiloda yada hamilelikte ortaya cıkarmıs sadecene

günaydın kızlar

özgenin canı sıkılmıs biraz ara vermek istiyomus sanırım hepimiz zaman zaman yasıyoruz bunları biraz kafasını dinlesin gelir kısa bi zaman sora

günaydın canım

iyi bari kötü bişey olmasın da...ara ara hepimizde oluyor gerçekten.. nasıl olsa bu ruh hali kalıcı olmaz o zmanda dayanamaz gelir hemena.s

anaaaaammmdelikafadulden
kızlarr ben tırsmaya başladım heeeeeee delikafadulden
korkma nan dubaa sadece tikkat etmek lasım birass
selam cnm kasık ağrısı ben de de oluyo bazen ya keşke özge olsaydı sorardık şimci kaydirigubbakcemile3 neyse canı sağolsun iyi olsunda o gerisi mühim diil.

korkma nan dubaa sadece tikkat etmek lasım birass
selam cnm kasık ağrısı ben de de oluyo bazen ya keşke özge olsaydı sorardık şimci kaydirigubbakcemile3 neyse canı sağolsun iyi olsunda o gerisi mühim diil.

he yaa kaydirigubbakcemile3
ama kasılmalar vücudu doguma alıstırmak için oluyormus

kızlar cerinle konuştum daha gidememiş doktora kurum doktorunu bekliimiş ordan annesine gidecekmiş nete giremem dedi mesaj falan atacüük ben sizi haberdar ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…