2009 Kasm Anneleri

sende benim gibisin yanee
ben dogumdan sonra Allahın izniyle iş bakıcam
kpss ye de hazırlanıcam

ya benim iş çok karışık.ben açıköğretim okuyodum işletme 2.sınıftaydım ama büt e giremiyom bu yıl.diyomki acaba yeni bölümler açılmış türk dili edebiyatı psikoloji falan onlaramı başvursam seneye.öss de iyi geliyo puanlar benim girerim bu bölümlere.ya işletme bi halta yaramıyo.ne yapsamki
kpss bende gircem

karazeytin gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütür inşallah. Darısıda bizim gibi bekleyen bütün hamişlere inşallah...

haklısın heryerde işletme mezunu var canım
dene tabi sansını
ben calısmayınca sıkılıyorum ama bebiş gelince fikrim kesin değişir kaydirigubbakcemile3
ama evde oturmak bana göre deil yaa calısmam lazım bi işe yaramıyomusum gibi geliyo hiç oturmamıstım ben simdiye kadar ondan zor geliyoo:çok üzgünüm:

bende bebiş geldikten sonra çalışcam.ama azıcık büyütmek lazım bence.bende kendimi işe yaramıyomuşum gibi hissediyom.boş boş evde çok sıkıcı.bence bu kpss ye şimdiden başlamak lazım hazırlanmaya.benim genel yetenekten 2 yada 3 yanlış geliyo çok iyiyimde,genel kültür berbat

KIZLAR BEN ARTIK ARANIZA KATILMAYACAĞIM BUGÜNE KADAR GÖSTERDİĞİNİZ DOSLUK ARKADASLIK YOLDAŞLIK İÇİN HEPİNİZE AYRI AYRI TEŞEKKÜREDERİM KENDİNİZE VE BEBEKLERİNİZE ÇOK ÇOK İİ BAKIN HOŞCAKALIN opuyorumnanaktan

özgee şaka mı bu? ne diosun bişi annamadım

benim suan calısmaya hevesim yok valla
buyıl cok güzel hazırlanıyordum programlı calısıyordum atamam sadece cift senelerde yapıldıgı için bıraktım belediyelere falan basvuracaktım ama aldıgım puan gecerli olmayacagı için ne sınava girdim nede calıstım
calısmayada anca subat gibi baslarım herhalde tabi bebek gelince ne olur bilmiyorum
herseyin hayırlısı ama güzel bi iş bulursam bebiş 2 aylık oldumu baslarım

özge kızz noluyo sana
ee baktı kimseden ses cıkmıyo kac gündür
gitti kız sıkıldı bizden
sakadır saka..............

kız bu belediyelere nasıl başvuruyozki.
işe başlamak içinde ben en az 6 ay beklemeyi düşünüyom sonrada iş aramaya başlarım.
ana ne oldu yawwww
özgem nerdesin gız böle ortada heç sebep yokken ne bu 1 nisan da değil şakamı bu

kız gitti anlamadıkki hiçbişey.

edoş haberin varmı gı ne olmuş

kıslar ya noldu ya ayyy ben çok üsüldüm neden böle oldu
inşallah şaka yapıyordur
moralim çok bozuldu ya
ben çok alışmıştım özgeme
anacım ben onuda merak ederim o da heç mi bizi merak etmez yawww
yarın tahlil sonuçlarını bilem bekliyordum olmazki ya böle
cep teli varmı kıslar sizde ben böle ayrılığı hazmedemem yaww araycam

ya biri bir açıklama yapsın gece uyuyamam valla
benim tanıdığım özge böle açıklama yapmadan bırakmazdı bizi
ne olmuş olabilirki
gündüz ne oldu kıslar
değişik bir gelişme varmıydı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…