dilmuh sen calısıyon mu evdemisin
evdeyim canım yaaaaa.hamile kalmadan önce çıkmıştım işten hamile kalınca girmedim daha.
sende benim gibisin yanee
ben dogumdan sonra Allahın izniyle iş bakıcam
kpss ye de hazırlanıcam
ya benim iş çok karışık.ben açıköğretim okuyodum işletme 2.sınıftaydım ama büt e giremiyom bu yıl.diyomki acaba yeni bölümler açılmış türk dili edebiyatı psikoloji falan onlaramı başvursam seneye.öss de iyi geliyo puanlar benim girerim bu bölümlere.ya işletme bi halta yaramıyo.ne yapsamki
kpss bende gircem
haklısın heryerde işletme mezunu var canım
dene tabi sansını
ben calısmayınca sıkılıyorum ama bebiş gelince fikrim kesin değişir kaydirigubbakcemile3
ama evde oturmak bana göre deil yaa calısmam lazım bi işe yaramıyomusum gibi geliyo hiç oturmamıstım ben simdiye kadar ondan zor geliyoo:çok üzgünüm:
özgee şaka mı bu? ne diosun bişi annamadımKIZLAR BEN ARTIK ARANIZA KATILMAYACAĞIM BUGÜNE KADAR GÖSTERDİĞİNİZ DOSLUK ARKADASLIK YOLDAŞLIK İÇİN HEPİNİZE AYRI AYRI TEŞEKKÜREDERİM KENDİNİZE VE BEBEKLERİNİZE ÇOK ÇOK İİ BAKIN HOŞCAKALIN opuyorumnanaktan
bende bebiş geldikten sonra çalışcam.ama azıcık büyütmek lazım bence.bende kendimi işe yaramıyomuşum gibi hissediyom.boş boş evde çok sıkıcı.bence bu kpss ye şimdiden başlamak lazım hazırlanmaya.benim genel yetenekten 2 yada 3 yanlış geliyo çok iyiyimde,genel kültür berbat
benim suan calısmaya hevesim yok valla
buyıl cok güzel hazırlanıyordum programlı calısıyordum atamam sadece cift senelerde yapıldıgı için bıraktım belediyelere falan basvuracaktım ama aldıgım puan gecerli olmayacagı için ne sınava girdim nede calıstım
calısmayada anca subat gibi baslarım herhalde tabi bebek gelince ne olur bilmiyorum
herseyin hayırlısı ama güzel bi iş bulursam bebiş 2 aylık oldumu baslarım
ana ne oldu yawwww
özgem nerdesin gız böle ortada heç sebep yokken ne bu 1 nisan da değil şakamı bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?