Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen şimdi bebeğin ense kalınlığı ölçülmeden dr.unla görüşmeden sadece elindeki test sonucuna bakarak bu yorumları yapıyosun di mi....mart allah seni ıslah etsin emi klava: yemin ederim mideme kramp girdi iki saattir eylül ekim annelerinden ikili test sonuçlarını bulmaya uğraşıyorumm......klava:
valla bulanmayan midem bulanmaya başladı panikten alacağın olsun ne diyimmmmmmm klava:
:) iyide unique zaten ense kalınlığı ölçümü daha bugün yapılack oda dr um becerebilirse ama labaratuarın verdiği sonuçlarda risk oranları eşşek kadar yazıyo bak trisomy 18 için risk oranı 1:10000 ki bu iyi bir sonuç ama down sendrom için sadece 1:339 :çok üzgünüm:
Offf 2 saat sonra randevum var dr la :Saruboceq: sakinleşmeye calısıyorum şimdi bebişide görücez, benim suratımı neşesiz görmesin bebiş (oda bizi görüyo ya)
:) iyide unique zaten ense kalınlığı ölçümü daha bugün yapılack oda dr um becerebilirse ama labaratuarın verdiği sonuçlarda risk oranları eşşek kadar yazıyo bak trisomy 18 için risk oranı 1:10000 ki bu iyi bir sonuç ama down sendrom için sadece 1:339 :çok üzgünüm:
Offf 2 saat sonra randevum var dr la :Saruboceq: sakinleşmeye calısıyorum şimdi bebişide görücez, benim suratımı neşesiz görmesin bebiş (oda bizi görüyo ya)
nevrommmmmmmmmmmmmm dünürümmmmm şükürler olsunn bitanemmmm tekrar tebrikk ediyorumm seniii :))
Rabbim bütün annişlerin bebeğini kucağına aldığı günleri göstersin inş ...Anladığım kadarıyla tek bebek dimi bitanemmm ???
Hoşgeldin canım nevrosky canım benim seni gördüğüme .çok sevindim a.s. a.s. a.s.
Hepinize selamlar kızlar hoş şuan pek kimse yoktur amaaaa olsada olmasadaa yazıyorum:)Ben daha iyiyim bütün testlerim oldu p.tesi sonuçlarımı alıyorum hayırlısıyla inşallah.Sonrasında diğer testler şükür yengemler sayesinde toparlıyorum hihoyyyt
Sizlerle sohpeti çok özledim herne kadar yokluğumuz anlaşıldı anlaşılmadı bilemem ama olsun hepimiz kasım anneyiz kader ortağı :teytey: Sevgiyle öpüyorum tek tek sizleri isimleri yazamıyorum ama hepinizi hepiniziii veeeeee o tatlı göbişleri :ecrin_bebek:
Güzel bir hafta sonu dileğimle.. a.s. a.s.
Nazlıcım ben de seni gördüğüme sevindim. :1hug: Demek sen de 2009 Kasım annesisin.hihoyyyt Öpüyorum kocaman seni. Şeniz Bebişe de selamlar. :asigim:
aramıza hoşgeldin nevrosky
tabiiki aramıza laırız ne demek heleki kk ye bu kadar emek vermiş biri olarak almazmıyız
tebrik ediyorum canım tekrardan Allah tamamına erdirsin inşallah
önemli olan devamlı girmek değil aradada olsa girip paylaşımda bulunmak bebiş hakkında bilgi vermek
hem bu arada kızlar liste yapılıyordu ne oldu o listeye maziyemi gömdünüz :)))
neyse benim gelecek hafta kontrolüm var o zaman yeni bilgilerimi paylaşacağım sizlerle umarım hepinizin sağlığı ve keyfi yerindedir öpüyorum anne adayları kendinize cici bakın emi
Bebiş elleriden öper teyzesi ben 2 Kasım cnm ama doğum ekime bile gelebilir sezeryan ve doktorum neler diyeceğine bağlı hayırlısı ile o günleri görelimm hiç farketmiyor:)Allahım hayırlısı ile hepimize o günleri göstersin canım sağlıkla kucaklarımıza alalım:1hug::1hug: :Saruboceq::Saruboceq:
Bende tatlı bebişini öpüyorummm canım çok şükür :Saruboceq::Saruboceq:
canım hoşgeldin aramıza ayrıca geçmiş olsun canım.ewet dediğin gibi kaynaşacak çok zamanımız var oooff nasıl geçecek bu 7 ay.bakalım ilk doğum haberini kimden alacağız
nevrosky hoş geldin, allah tamamına erdirsin hepimizin mutluluğunua.s.